Mikor előfizetsz majd beállítod az addont (Torrentio), akkor van leehtőség kiválasztani magyar nyelvet, de nem tudom, hogy mennyire működik, ivel én mindent angolul nézek, szóval ki sem választottam.Caraway írta:Ugyanugy magyarul is vannak fent tartalmak? Illetve akkor ez laptopon megy, es hdmit rakotod a tvre?nuevo_ericco írta:
Én feltelepítettem, beállítottam a Streamiot, ami pár napja volt itt téma, azóta nemhogy a netflixet még az ncore-t sem nyitottam meg![]()
Havi 4 Euró, és minden fent van, az osszes streaming-szolgáltató sorozata, filmek, stb. Persze nem a leglegálisabb megoldás.
Ez alapján simán ment:
https://www.reddit.com/r/StremioAddons/ ... wto_guide/
Este jobban beleasom magam, eddig nem volt ra idom, szoval bocsi ha fasz kerdesek.![]()
Ami a sportokat illeti, eddig csak amerikai tv csatornákat találtam (USA TV), szóval szinte nulla európai foci. De ebbe még én sem ástam bele magam mélyebben.
És igen, PC-n használom, de elméletileg maga a Stremio program telepíthető szinte mindenre. Hogy az addonok ilyenkor mennyire támogatottak, meg hogyan telepíted azokat, sajnos nem tudom.