Sikerült megfogni a lényeget, látom. Hoztál egy semmit nem érő statisztikát a mondandód alátámasztása gyanánt, én meg hoztam 2-t. Aztán csak ragaszkodsz a semmit nem érő marhaságokhoz.Realista24 írta:Ezt a szartSőt, van egy jobb statisztika, ha már ezeket nézegettem, továbbra is egyenes kiesés a sérülés miatt:
Karim 21/22: 4 párharcból 3-on volt benne a gólokban
CR 17/18: 4 párharcból 2-ben volt benne a gólokban
Vini 23/24: 4 párharcból 4-en volt benne a gólokban
Vini 21/22: 4 párharcból 4-en volt benne a gólokban![]()
Ertem en, hogy probalod ugy csavarni a statisztikat, hogy neked jo legyen, de ez eleg gyengere sikerult.
21/22
7 meccset jelent a 4 parharc, ebbol 5-ben volt benne Vini. Szamszerusitve, 2 gol, harom golpassz.
Karim ugyanezeken a meccseken, azaz a 7 meccsen, hatban volt benne, 10 gol, 1 golpassz.
23/24, negy parharc, szinten 7 meccset jelent, harom meccsen se gol, se golpassz.
Felteszek egy egyszerű kérdést, amiből talán megérted, hogy én hogyan gondolkodom: ki húzza jobban a szekeret, aki 4 párharc, 7 meccse alatt minden párharcban lő 1 gólt és minden párharcot, 1-0-ra nyerünk, de 3 meccsen se gól se pólpassz, tehát összesen csak 4 gólt lő, vagy aki a 4 párharc, 7 meccséből 2 párharcban, összesen 4 meccsen lő 10 gólt, de a maradék meccseken nem? Tehát ki húzza jobban a szekeret, aki 10 gólt lőtt, de az elődöntőben és a döntőben semmit nem csinált, vagy aki csak 4 gólt lőtt, de minden párharcot ő döntött el?
Ahogyan leírtam, a 21/22-es Karimot nem kell hasonlítani senkihez, nem is nagyon lehet, ahogy a 17/18-as CR-t sem. De bakker, hogy a tavalyi Vini teljesítményt azzal kicsinyíteni le, hogy Carvajal meg Kroos nagyobbat ment, meg mert CR annó százával rugdosta a gólokat Apoeleknek meg kitudja milyen csapatoknak. Hát...