Szerintem nem trollkodasnak szanta, hanem o is akar egy CR fele goloromot, egy emblematikus mozdulatot, akar csak Trump YMCA tanca. A kampany soran ezert probalta az ugras kozbeni X formalasat a karjaival es labaival, csak eleg benan nezett ki, nem tudott eleg magasra ugrani, mindig elcsuszott a mozdulat, stb. Ezt is hasonlonak szanta, csak hat nem a legszerencsesebb mozdulat.Realista24 írta: Mellette le merem fogadni, hogy erre all fel neki, hogy az egesz vilag ezen a trollkodason(?) pörög.

Politika
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
A szó amit keresel az a kokó.nuevo_ericco írta:Ha megnézed az egész videót, beszédet, akkor nehéz nem észrevenni, hogy mennyire túlmozgásos, mennyire fel van pörögve. Szerintem csak spontán akart tenni egy gesztust a közönség felé, és hát pont a legrosszabbat választotta. Nem tudta magát kontrolálni, mint mikor egy gyerek viselkedik furcsán közönség előtt.Halfkey írta: Elég jól dokumentált mára hogy Elon mennyire élvezi a trollkodást és a publicitást. Személy szerint nem gondolom hogy náci, de szerintem direkt akarta keverni itt a szart azzal hogy ilyen mozdulatot alkalmazott.
Most pedig megy a kármentés, beismerni, elnézést kérni, stb. bűn abban a politikai kultúrában, inkább tagadni kell, támadni, felvenni az áldozatpózt.

Egy kis csík felment aztán ő meg elszállt a világűrbe.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ember net worthje 430milliard dollar. Azt csinal, amit akar. Öve a vilag egyik legnagyobb kozossegi portalja, amit ugy alakit, cenzuraz es manipulal, ahogy akar.
Mellette le merem fogadni, hogy erre all fel neki, hogy az egesz vilag ezen a trollkodason(?) pörög.
Mellette le merem fogadni, hogy erre all fel neki, hogy az egesz vilag ezen a trollkodason(?) pörög.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Komoly, intelligens ember még a látszatát is elkerüli, hogy nácinak csúfolják.
Komoly, intelligens ember még véletlenül sem csinál nyilvánosan karlendítést.
Komoly, intelligens ember még véletlenül sem csinál nyilvánosan karlendítést.

-
Ha megnézed az egész videót, beszédet, akkor nehéz nem észrevenni, hogy mennyire túlmozgásos, mennyire fel van pörögve. Szerintem csak spontán akart tenni egy gesztust a közönség felé, és hát pont a legrosszabbat választotta. Nem tudta magát kontrolálni, mint mikor egy gyerek viselkedik furcsán közönség előtt.Halfkey írta: Elég jól dokumentált mára hogy Elon mennyire élvezi a trollkodást és a publicitást. Személy szerint nem gondolom hogy náci, de szerintem direkt akarta keverni itt a szart azzal hogy ilyen mozdulatot alkalmazott.
Most pedig megy a kármentés, beismerni, elnézést kérni, stb. bűn abban a politikai kultúrában, inkább tagadni kell, támadni, felvenni az áldozatpózt.
Mint, amikor a gyerek sokadik kérésre még egy ujjal belenyúl a festékbe. Próbálgatja a határait, mi fér még bele, mitől fog epét hányni az a kb >20% meggyőződéses liberális. Nehéz eldönteni, ha most nem háborodik fel a nép, végül is igazi bűn vagy bármi komoly nem történt, akkor lehet, hogy még ilyenebb produkciók lesznek. Az is lehet, hogy elég neki a tudat, hogy lám szalutáltam és senki nem tehetett velem semmit. Amúgy én amellett vagyok, hogy haladjunk tovább, nem történt semmi szokatlan.Halfkey írta: Elég jól dokumentált mára hogy Elon mennyire élvezi a trollkodást és a publicitást. Személy szerint nem gondolom hogy náci, de szerintem direkt akarta keverni itt a szart azzal hogy ilyen mozdulatot alkalmazott.
Ezt már úgy mindenkinek, van itt olyan, aki hitt a Mars Hernán Cortés-ében a politikai irányváltása előtt, de azóta nem? Vagy olyan, aki a marsi kolónia George Washington-ját nem tisztelte, de az X-en mutatott munkája és a Joe Rogan-as podcastok miatt már hisz az elképesztő terveiben?
Elég jól dokumentált mára hogy Elon mennyire élvezi a trollkodást és a publicitást. Személy szerint nem gondolom hogy náci, de szerintem direkt akarta keverni itt a szart azzal hogy ilyen mozdulatot alkalmazott.
-
Trump már be is szólt az EU-nak, hogy mi alig veszünk amerikai autót, még az amerikaiak nagyon sok európait vesznek, és ez nincs rendben. Felkínálta lehetősségként, hogy cserébe tőlük vásároljuk a gázt az orosz helyett, vagy durván megvámolja az autókat, ami Magyarországnak nagyon rossz hír lenne. Tk. belengette a gazdasági háborút az EU-val szemben.
Azért ilyenkor megkérdezném Orbánt a tömbösödésről, szuverenitásról, Trump barátságáról, stb.. Valószinűleg nyomna valami identitáspolitizálós bullshitet, amiről tegnap is szó volt, vagy elmenekülne.
Arról nem is beszélve, hogy végképp kiderült, azoknak volt igaza, akik már 2014 óta azt mondták, az EU-nak, és főleg Magyarországon több lábon kell állnia energetikailag. Nem hagyatkozhatunk ilyen mértékben az orosz gázra. Ezt a kormány nagyon durván benézte, hogy ennyire egy lóra tett, hosszútávú szerződésekkel megspékelve. Az ilyen hibákért a privát szektorban fejek szoktak hullani. Törökországon, a déli áramlaton keresztül behozni az orosz gázt pedig már nem is annyira olcsóbb, mint az alternatívák, mert 4 vagy 5 országnak kell tranzitdíjat fizetni.
Azért ilyenkor megkérdezném Orbánt a tömbösödésről, szuverenitásról, Trump barátságáról, stb.. Valószinűleg nyomna valami identitáspolitizálós bullshitet, amiről tegnap is szó volt, vagy elmenekülne.
Arról nem is beszélve, hogy végképp kiderült, azoknak volt igaza, akik már 2014 óta azt mondták, az EU-nak, és főleg Magyarországon több lábon kell állnia energetikailag. Nem hagyatkozhatunk ilyen mértékben az orosz gázra. Ezt a kormány nagyon durván benézte, hogy ennyire egy lóra tett, hosszútávú szerződésekkel megspékelve. Az ilyen hibákért a privát szektorban fejek szoktak hullani. Törökországon, a déli áramlaton keresztül behozni az orosz gázt pedig már nem is annyira olcsóbb, mint az alternatívák, mert 4 vagy 5 országnak kell tranzitdíjat fizetni.
Szerintem továbbra sem annak szánta. Viszont vicces pont ugyanazokat a kifogásokat, magyarázatokat hallani, szögekről, kar poziciójáról, stb., mint amileyeneket a valóban náciktól hallgatunk már évtizedek óta, mikor az ő karlendítéseikért kell felelniük a törvény előtt.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Köszönöm.Zack írta:Hann Endre rosszindulatú háttérembere volt a Dobrevnek, aki kb Ferit játszotta a filmben. Hann, Karácsony, Dobrev meg a Szilvási (akkori titokminiszter). Hann mérte meg, hogy az utódpártnak az érdeke a 2006-os felfordulás, ezért korbácsolta fel az indulatokat Dobrev(mármint a filmben).halamadrid írta:
Igen, de teljesen más a helyzet, amikor már lőtávolon belül van az ellenfél, a júniusi 15%-nál még nem volt ilyen, ezért gondolom, hogy ez az érdeke a 4 intézetnek. Závecz régi motoros, tudomásom szerint hosszútávon jó munkát végez.
Nem láttam a Gyurcsány-filmet, hogy szerepelt benne?
Senkinek nem ajánlom megtekintésre, még trashnek is kevés.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Na tessék, a mocskos libsi mintapéldánya... Hadd élvezze már a sikert... Aztán ha kiélvezte, itt olyan jó világ lesz, mint még sosem volt... Trump is van, repülőrajt is van, minden fasza!!!!swfan írta:Na Trump fanok, béke van már?

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Nem olvastam itt olyan véleményt, hogy bárki bedőlt volna annak az egyértelmű populista mondatnak. Inkább ment a szokásos terelés, ruszkimentegetés
Amúgy Trump aktívan kezdett, ezt el kell ismerni. Most már csak reménykedni lehet, hogy senki sem hívja le a blöffjeit, főleg nem Kína, mert annak nem lesz jó vége.
Ez a panamai dolog pont megfelel gyújtózsinórnak.

Amúgy Trump aktívan kezdett, ezt el kell ismerni. Most már csak reménykedni lehet, hogy senki sem hívja le a blöffjeit, főleg nem Kína, mert annak nem lesz jó vége.
Ez a panamai dolog pont megfelel gyújtózsinórnak.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Biztos csak ugyanolyan concept of a plan volt, mint az egeszsegugy reformja ami 9 eve all tervezes alattswfan írta: Na Trump fanok, béke van már?![]()

Na Trump fanok, béke van már?

-
Nem is neked szólt ez a kritikám, hanem azoknak a pártoknak, akik ebből mesterségesen gerjesztettek problémát, gyártottak ellenségképet, majd vádolták meg politikai ellenfeleiket. Erre írtam, hogy csak ők beszélnek erről a politikában, nélkülük nem érné el az ingerküszöböt.kiserik írta: Sehol nem írtam, hogy ezeket a dolgokat a liberális (én inkább máshogy nevezném, de mindegy) pártok hozták, sem azt, hogy ilyen törvényeket alkottak (erre mondjuk van törekvés bőven).
Hogy a kultúrtérben, annak piacán mi történik, annak ettől függetlennek kéne lennie, főleg, hogy az emberek általában a pénztárcájukkal szavaznak. Lásd, az Inside Out 2-ben már ki lett vágva az ilyenre utaló jelenet, pedig Disney.
Azt is érdemes megvizsgálni, hogy maguktól lett tele a tökük, vagy a közösségi médiákban kezdték el tolni egyes politikai erők, akár külföldiek ezt a narratívát. Előbb viccesen, mémelve a Netflixet és társait, aztán konkrét agresszív politikai üzenetként, liberális és nyugatellenes propagandaként, gyakran szülői érzelmekre, ösztönökre játszva.kiserik írta: Ők csak azt használják fel, hogy az embereknek tele lett a töke azzal, hogy átbillent a mérleg egy hangos kisebbség miatt.
Lehet volt akció (az óceánon túl), de a reakció mesterségesen lett gerjesztve ekkorára, ennyire agresszívra, és ami a mai napig tart. Még Amerikában, ahol a woke valóban létezik, valamilyen szinten érthető, de itt a térségben nettó politikai termék, az undorítóbb fajtából.
De még mindig várom a példákat, hogy milyen plusz jogokat akarnak maguknak ezek a kisebbségek a többség kárára. Vagy hogy itt nálunk, kit részesítenek emiatt előnyben mondjuk a piacon, mert az erre felépített propaganda itt is pusztít, nem csak az USA-ban (az is buborék, ha az ott esetenként előforduló, felnagyított problémákat valaki áthozza ide indokolatlanul).
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Ez a kovetkezmenye ha valaki onnan tajekozodik es az ott felbukkano forrasokat talalja megbizhatonaknmate írta: Mint egy facebook kommentszekció![]()
Inkább látom bajnak azt, hogy sokan nem tudnak/akarnak kilépni a kis buborékukból. Mivel Te ezeket tapasztaltad/nem tapasztaltad, hiába hoztam egy közismert példát, ez nem is létező dolog.Marky írta:
...
Az a baj, hogy egy alternativ valosag el az ilyen emberek fejeben, ...
Néha muszáj kilépnünk a kis burkunkból és szétnézni a világban. Hogy a példádnál maradjunk, gondolom ugyan ilyen alapon negatívan sem szoktad megkülönböztetni az embereket vallás, bőrszín, nemi identitás vagy hasonlók alapján. Tehát kimondható, hogy a negatív diszkrimináció pont úgy, ahogy a pozitív sem létezik? Vagy gondolom azért háborúban sem voltál még, de azt azért elhisszük, hogy a világon elég sok helyen folynak háborúk.
Most nagyon leegyszerűsítettem a dolgot, de remélem megérted (és nem félreérted) amit mondani akarok.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ezek az emberek a sajat sikertelenseguket keresik ezekben a mondvacsinalt ellensegkepekben. Ha betegek, akkor a bigpharma megmergezte oket, ha nincs no, akkor azert, mert minden no egy rohadek/a meleg ferfiakra hajtanak (ertsd, akik jarnak fodraszhoz es feltudnak oltozni), ha meg penzugyi gondjaik vannak, akkor a blekrok miatt van. Sose magukban keresik a hibat, semmilyen onreflexiot nem gyakorolnak es erre a mukodesre tokeletes megoldas, ha van egy bunbak, akire ezt a duhot at lehet vezetni.kiserik írta: Gyakorlatilag nem is értem, hogy mit akarsz mondani. Most a szegények buzik, vagy a gazdagok a buzik? Vagy a szegények egészségtelenek, a gazdagok meg egészségesek? Vagy mi van?
Nem tudom hol dolgozol, de abban az iparagban (IT), ahol en mukodok semmilyen pozitiv megkulonboztetes nincs. Van egy interjufolyamat, amin szakmai es emberi szempontok szerint helyt kell allni. Kuldtem mar el szakmailag igeretes jelentkezot azert, mert elkezdett burkoltan utalgatni a fentebbi konteokra... nem akarunk idiotakkal dolgozni. Ugyanugy kuldtem mar el noi jelentkezot is, mert szakmailag ertekelhetetlen volt. Kozben dolgoztam mar mindenfele szarmazasu, nemu, szexualis beallitottsagu es koru emberrel.kiserik írta: Nem. Itt arról van szó, hogy abból, hogy valaki azért volt hátrányosan megkülönböztetve (nem kapott meg egy munkát például), mert más volt a bőrszíne, nemi identitása, akármi, eljutottunk oda, hogy azért van pozitívan megkülönböztetve (kap meg egy munkát), mert más a bőrszíne, nemi identitása, akármi.
Ebben a fene nagy pozitiv megkulonboztetesben egy nonek peldaul tovabbra is az egyik elso kerdes, amit megkap, hogy van -e mar gyereke...
Az a baj, hogy egy alternativ valosag el az ilyen emberek fejeben, amiben minden problemajuknak a felelose valamilyen nagyobb entitas, sosem az illeto. Na ezt tokeletesen hasznalja ki az osszes Putyinberenc politikai aktor, orszagtol fuggetlenul.
Utasításba? Mit? Kinek? Miről?Gonzi írta:Akkor leirhatnad hogy kik adtak utasitasba hogy megvilagosodjunkkiserik írta: Hohó, megint a Telex módszer. Nagyon ragadós, vigyázzunk srácokMarky-nak írtam választ, de nektek is szól.
Sehol nem írtam, hogy ezeket a dolgokat a liberális (én inkább máshogy nevezném, de mindegy) pártok hozták, sem azt, hogy ilyen törvényeket alkottak (erre mondjuk van törekvés bőven).
![]()
Ericco jött ezzel, hogy a kutya nem beszélne az LMBTQ-ról, ha ezek a pártok nem ezzel hergelnének. Erre ragáltam, hogy nem ezek a pártok adták utasításba, hogy ezeket kell csinálni, hogy majd utána hergelni tudjanak vele. Ők csak azt használják fel, hogy az embereknek tele lett a töke azzal, hogy átbillent a mérleg egy hangos kisebbség miatt.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Xabi Alonso
Akkor leirhatnad hogy kik adtak utasitasba hogy megvilagosodjunkkiserik írta: Hohó, megint a Telex módszer. Nagyon ragadós, vigyázzunk srácokMarky-nak írtam választ, de nektek is szól.
Sehol nem írtam, hogy ezeket a dolgokat a liberális (én inkább máshogy nevezném, de mindegy) pártok hozták, sem azt, hogy ilyen törvényeket alkottak (erre mondjuk van törekvés bőven).