Meccsek egy adott szituációjaban,mikor menni kell az eredmény után,meg jol is johet ,hogy fellep a kp ra. Kerdes védekezésileg milyen lesz.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 23., csütörtök 7:27
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 22., szerda 23:57
Nem biztos, hogy rossz lenne egy stabil Alaba oda hátra. Tapasztalt és a mélységi labdákban nála nincs jobb a keretben. Illetve néha pihenhetne Rudi és máskor meg Asencio megerősíthetné a jobb oldalt, így nem kellene ott Fedét pazarolni, LV-t meg nézniRemy írta:Nesze neked Ase. Meg barki, aki jo formaban van.Ancelotti: "David Alaba is very CLOSE to start games. It depends on how he feels. When he tells me he's ready I will start him."![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 22., szerda 23:53
Nesze neked Ase. Meg barki, aki jo formaban van.Ancelotti: "David Alaba is very CLOSE to start games. It depends on how he feels. When he tells me he's ready I will start him."
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 22., szerda 23:13
Az a baj, hogy szerintem berogzodese az oregnek, hogy a szupernegyesunknek egyszerre kell fent lennie. Pedig ez jo kis kezdo lenne.Pad'em írta:Egy combosabb ellenfél ellen sztem elfér Csucsu is középen. Persze csak amíg nincs Cama, utána pad.realbeckham írta: Ha csuameni bevethető lesz, akkor kell majd villognia, hogy a padon tartsa.
Olyan fluid a kp nélküle. A vedelem is fasza asencioval.
A cserek es az időzítés viszont tényleg jo volt tőle. Ennek én is örülök
Tchou -- Ceba -- Fede
---------Bellingham
Mbappé ------- Vinicius
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. január 22., szerda 23:09
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 22., szerda 23:01
Egy combosabb ellenfél ellen sztem elfér Csucsu is középen. Persze csak amíg nincs Cama, utána pad.realbeckham írta: Ha csuameni bevethető lesz, akkor kell majd villognia, hogy a padon tartsa.
Olyan fluid a kp nélküle. A vedelem is fasza asencioval.
A cserek es az időzítés viszont tényleg jo volt tőle. Ennek én is örülök
HozzászólásSzerző: flori » 2025. január 22., szerda 23:00
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. január 22., szerda 22:58
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. január 22., szerda 22:36
Salzburg.flori írta: Főnök ma villog.![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2025. január 22., szerda 22:30
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 22., szerda 17:24
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. január 22., szerda 11:35
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 22., szerda 9:57
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. január 21., kedd 15:13
Azert sunyiba ott van megint az Atletico, nem szabad felvallrol venni oket. Foleg ha azt nezzuk hogy Ancelotti Madridja kb folyamatosan szopik/x-el ellenuk, necces lesz a tavaszi visszavago.nzooli93 írta: Bl tavasz, meg kupában egy esetleges elclasico dönt majd ugyis mi lesz.
Ezt a bajnokságot,ilyen kerettel ,egy ennyire hullámzó barcaval szinte kötelező lesz lehozni. A tobbi nagy meccs lesz a kérdés,javulunk e. Iden azt még nem sikerült nyerni.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. január 21., kedd 13:36
Together with Modric?Pad'em írta:Erről majd Carlónak is szóljunk azért.flori írta:
Szerintem bármi történik egy irányba megy a sztori. Ha nyer bármit, akkor leköszön a csúcson, ha nem, akkor meg egyértelmű. Xabi sem fog várni még egy évet, Perez is tudja. Más alternatíva meg nem lesz 26-ban.
Carlo Ancelotti: “I’ve absolutely NOT decided to leave Real Madrid… I hope to stay for FOUR more years, same as president Florentino Pérez”.
“That would be perfect in order to do a big farewell together in 2029!”.
![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 21., kedd 13:28
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 21., kedd 13:23
Erről majd Carlónak is szóljunk azért.flori írta:Szerintem bármi történik egy irányba megy a sztori. Ha nyer bármit, akkor leköszön a csúcson, ha nem, akkor meg egyértelmű. Xabi sem fog várni még egy évet, Perez is tudja. Más alternatíva meg nem lesz 26-ban.Marad Carlo, ha jonnek az eredmenyek, ha meg nem, akkor Xabi ball kovetkezik.
HozzászólásSzerző: flori » 2025. január 21., kedd 12:39
Szerintem bármi történik egy irányba megy a sztori. Ha nyer bármit, akkor leköszön a csúcson, ha nem, akkor meg egyértelmű. Xabi sem fog várni még egy évet, Perez is tudja. Más alternatíva meg nem lesz 26-ban.Marad Carlo, ha jonnek az eredmenyek, ha meg nem, akkor Xabi ball kovetkezik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 21., kedd 12:33
Mondjuk igazabol mindegy szerintem, mert lehozta a pletykat es a cafolatot is, az igazsag meg valahol a ketto kozott van most is.Pad'em írta:Akkor onnan meg leszedte mert már nincs fenn most olvastam visszaRealista24 írta:
De, kitette, mert en meg FC-on nem kovetem
Nem keresek ra, mert akkor fel fogja dobalni folyamat, azt meg inkabb kihagyom.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 21., kedd 12:31
Akkor onnan meg leszedte mert már nincs fenn most olvastam visszaRealista24 írta:De, kitette, mert en meg FC-on nem kovetemPad'em írta:
Valóban, sorry. Twitterrére nem tette ki, Facebookját meg nem követem. Pedig Onda hozott már le nagy baromságokat korábban, hogy Alaba visszavonul pl.
Nem keresek ra, mert akkor fel fogja dobalni folyamat, azt meg inkabb kihagyom.![]()
Jelenlévő fórumozók: 34 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem