Kösz sherlock. Ezt eddig nem is tudtukHalfkey írta: Szerintem egyszerű a képlet...

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. január 22., szerda 9:46
Kösz sherlock. Ezt eddig nem is tudtukHalfkey írta: Szerintem egyszerű a képlet...
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 22., szerda 9:41
Nagyon jol osszefoglaltad.Halfkey írta: Szerintem egyszerű a képlet, a pályán a világ egyik legjobbja, a viselkedése meg az egyik legvállalhatatlanabb a fociban. Van akinek az első annyira tetszik hogy a második nem érdekli, és van akit a második annyira felbasz hogy a játékát is lebecsüli. Objektivitás, az kevés a témában, túl megosztó.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 22., szerda 9:21
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 22., szerda 8:55
Ezek gyönyörű számok, ennél többet alig ha lehet tenni, mondjuk én továbbra sem a teljesítményét veszem elő - ha előveszem - de ezt már többször leírtam. Nekem azokkal van bajom akik Vini viselkedését mosdatják, ~ 10 évvel ezelőtt meg véres szájjal köpködték Neymart kvázi ugyanezért.Pipita írta:
Idei haszontalan szezon: minden sorozatot figyelembe véve 25 meccsen 14 gól, 10 gólpassz (25 meccsen 24 gólban vett részt, 0.96-os ráta).
A LaLigában 15 bajnokin 8 gól, 7 gólpassz. (1.00) A Bajnokok Ligájában 5 meccsen 5 gól 1 gólpassz. (1.20). Tény, a BL-ben az első két meccsen nem lőtt gólt és nem adott gólpasszt, három meccsen hozta ezt össze. A 15 bajnoki mérkőzésén 4 darab olyan bajnoki van, amelyiken se gólt nem lőtt, se gólpasszt nem adott.
Mellékjegyzetként beszúrnám, hogy a gólpassz ugye nem csak rajta múlik. A Barca elleni 0-4 az egyik meccs, ahol végülis nem adott egyetlen gólpasszt sem. Mind tudjuk, miért. A másik a Rayo elleni 3-3. Itt 27 percet kapott, csereként állt be, sérülésből visszatérve, illetve legutóbb a Valencia ellen szar volt.
Küzdjön meg a helyéért szerintem is. Mondjuk én értem, hogy miért kezdő játékos.
Néha be kéne pakolni az objektivitáskát.![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. január 21., kedd 18:13
Idei haszontalan szezon: minden sorozatot figyelembe véve 25 meccsen 14 gól, 10 gólpassz (25 meccsen 24 gólban vett részt, 0.96-os ráta).Whiteheart írta: És megint a tavaly tavasszal jön mindenki... Igen, akkor a focira koncentrált. Azóta nem. Elkapta a balondor láz meg a kardashianok megigézték meg megnőtt az amúgyis óriási szája és egyszerűen haszontalan ebben a szezonban pár meccset leszámítva.
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. január 21., kedd 17:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 21., kedd 16:49
HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 21., kedd 16:38
Sierra írta:Azert volt meg egy fontos golja a City ellen a 4-3-as odavagon. Nagyon kellett az hogy ne 4-2-vel varjuk a visszavagot.Realista24 írta: Milyen erdekes a megitelese a BL-ben.
Az elso gyozelmet Karim, Courtois meg Rodrygo szallitotta, ha lehet ilyet mondani.
Tudom, a dontoben o rugta a golt, elotte meg 12 meccsen 3 golt rugott, abbol kettot a Shaktar elleni 0-5-ös meccsen.
A legutobbi BL cim megnyereseben glutenfree Carvajal es Kroos talan nagyobbat ment.
Ha valaki BL-t szallitott a szo szoros ertelmeben, es ha mar mindig hozza (nincs) hasonlitva, akkor az CR.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. január 21., kedd 15:22
Azert volt meg egy fontos golja a City ellen a 4-3-as odavagon. Nagyon kellett az hogy ne 4-2-vel varjuk a visszavagot.Realista24 írta: Milyen erdekes a megitelese a BL-ben.
Az elso gyozelmet Karim, Courtois meg Rodrygo szallitotta, ha lehet ilyet mondani.
Tudom, a dontoben o rugta a golt, elotte meg 12 meccsen 3 golt rugott, abbol kettot a Shaktar elleni 0-5-ös meccsen.
A legutobbi BL cim megnyereseben glutenfree Carvajal es Kroos talan nagyobbat ment.
Ha valaki BL-t szallitott a szo szoros ertelmeben, es ha mar mindig hozza (nincs) hasonlitva, akkor az CR.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. január 21., kedd 12:33
Nem kotoszkodni akartam, csak a golokra reagaltam, mert a palyan nagyon megosztja az ellenfel figyelmet, mellette fontos goljai vannak, igy ebbol a szempontbol nem varom el, hogy Benzema es CR szintjen termelje a golokat. Ha szamok eloszlanak Mbappe-Vini-Rodrygo-Bellingham kozott, reszemrol nem gond, ha kevesebb, de fontos golokat szerez. Abban is igazad van, hogy nem kapcsolodik szorosan a diskurzushoz, csak a golokkal kapcsolatban ereztem szukseget, hogy hozzaszoljak.Realista24 írta:Sőt, egy is elég…a diskurzus lényege nem ez volt.RealVazquez írta:
Nekem eleg 20 gol is, ha bl dontot nyerunk az egyikkel.
Túl rizikós és toxikus játékos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 21., kedd 11:55
Allitottal valamit, ami egyszeruen nem igaz, es akkor nincs jobb otleted, mint egy ilyennel elojonni?raul 4 ever írta: tehát akkor Benzi is ráért volna 2018 körül érkezni, mert amit ő adott a csapatnak, az igazából mindegy volt?
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. január 21., kedd 11:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 21., kedd 11:31
En azert kapasbol irok ket peldat, hogy lehet jobban huzni a szekeret.raul 4 ever írta:
Ennél jobban nem lehet húzni a szekeret, amelyik ennyi címet szállít, mint ahogy ő csinálta.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. január 21., kedd 11:24
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. január 21., kedd 11:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 21., kedd 10:15
Akkor miert nem hagytad csak szimplan?kiserik írta:Inkább hagyjuk....Realista24 írta: Milyen erdekes a megitelese a BL-ben.
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 21., kedd 10:11
Inkább hagyjuk....Realista24 írta: Milyen erdekes a megitelese a BL-ben.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 21., kedd 9:40
Persze, hogy jo volt, de nem o szallitotta a BL-t. Meg a Realosok kozott sem o lett volna az egyertelmu Aranylabdas.nuevo_ericco írta:Szerintem vannak olyan körülmények, amikor a vezetőség elkezdni meghallgatni az ajánlatokat. Minden attól függ majd, hogyan haladnak a hosszabbítással kapcsolatos tárgyalások.Yazid írta:mindenek ellenére is azt mondom perez kabalája
Ide azért hozzácsapnám Vinit is, tavaszal azért elég jó volt a BL-ben. Tk. csak emiatt volt esélye az Aranylabdára. Ligáért csak Messi kaphat, Copa pedig kuka volt.Realista24 írta: A legutobbi BL cim megnyereseben glutenfree Carvajal es Kroos talan nagyobbat ment.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 21., kedd 9:39
Szerintem vannak olyan körülmények, amikor a vezetőség elkezdni meghallgatni az ajánlatokat. Minden attól függ majd, hogyan haladnak a hosszabbítással kapcsolatos tárgyalások.Yazid írta:mindenek ellenére is azt mondom perez kabalája
Ide azért hozzácsapnám Vinit is, tavaszal azért elég jó volt a BL-ben. Tk. csak emiatt volt esélye az Aranylabdára. Ligáért csak Messi kaphat, Copa pedig kuka volt.Realista24 írta: A legutobbi BL cim megnyereseben glutenfree Carvajal es Kroos talan nagyobbat ment.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. január 21., kedd 9:28
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem