Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 7
Szerintem egyszerű a képlet, a pályán a világ egyik legjobbja, a viselkedése meg az egyik legvállalhatatlanabb a fociban. Van akinek az első annyira tetszik hogy a második nem érdekli, és van akit a második annyira felbasz hogy a játékát is lebecsüli. Objektivitás, az kevés a témában, túl megosztó.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezek gyönyörű számok, ennél többet alig ha lehet tenni, mondjuk én továbbra sem a teljesítményét veszem elő - ha előveszem - de ezt már többször leírtam. Nekem azokkal van bajom akik Vini viselkedését mosdatják, ~ 10 évvel ezelőtt meg véres szájjal köpködték Neymart kvázi ugyanezért.Pipita írta:
Idei haszontalan szezon: minden sorozatot figyelembe véve 25 meccsen 14 gól, 10 gólpassz (25 meccsen 24 gólban vett részt, 0.96-os ráta).
A LaLigában 15 bajnokin 8 gól, 7 gólpassz. (1.00) A Bajnokok Ligájában 5 meccsen 5 gól 1 gólpassz. (1.20). Tény, a BL-ben az első két meccsen nem lőtt gólt és nem adott gólpasszt, három meccsen hozta ezt össze. A 15 bajnoki mérkőzésén 4 darab olyan bajnoki van, amelyiken se gólt nem lőtt, se gólpasszt nem adott.
Mellékjegyzetként beszúrnám, hogy a gólpassz ugye nem csak rajta múlik. A Barca elleni 0-4 az egyik meccs, ahol végülis nem adott egyetlen gólpasszt sem. Mind tudjuk, miért. A másik a Rayo elleni 3-3. Itt 27 percet kapott, csereként állt be, sérülésből visszatérve, illetve legutóbb a Valencia ellen szar volt.
Küzdjön meg a helyéért szerintem is. Mondjuk én értem, hogy miért kezdő játékos.
Néha be kéne pakolni az objektivitáskát.![]()
Neymar számaival és játéktudásával sem volt probléma.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Idei haszontalan szezon: minden sorozatot figyelembe véve 25 meccsen 14 gól, 10 gólpassz (25 meccsen 24 gólban vett részt, 0.96-os ráta).Whiteheart írta: És megint a tavaly tavasszal jön mindenki... Igen, akkor a focira koncentrált. Azóta nem. Elkapta a balondor láz meg a kardashianok megigézték meg megnőtt az amúgyis óriási szája és egyszerűen haszontalan ebben a szezonban pár meccset leszámítva.
A LaLigában 15 bajnokin 8 gól, 7 gólpassz. (1.00) A Bajnokok Ligájában 5 meccsen 5 gól 1 gólpassz. (1.20). Tény, a BL-ben az első két meccsen nem lőtt gólt és nem adott gólpasszt, három meccsen hozta ezt össze. A 15 bajnoki mérkőzésén 4 darab olyan bajnoki van, amelyiken se gólt nem lőtt, se gólpasszt nem adott.
Mellékjegyzetként beszúrnám, hogy a gólpassz ugye nem csak rajta múlik. A Barca elleni 0-4 az egyik meccs, ahol végülis nem adott egyetlen gólpasszt sem. Mind tudjuk, miért. A másik a Rayo elleni 3-3. Itt 27 percet kapott, csereként állt be, sérülésből visszatérve, illetve legutóbb a Valencia ellen szar volt.
Küzdjön meg a helyéért szerintem is. Mondjuk én értem, hogy miért kezdő játékos.
Néha be kéne pakolni az objektivitáskát.

- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
És megint a tavaly tavasszal jön mindenki... Igen, akkor a focira koncentrált. Azóta nem. Elkapta a balondor láz meg a kardashianok megigézték meg megnőtt az amúgyis óriási szája és egyszerűen haszontalan ebben a szezonban pár meccset leszámítva. Annyira el van sztàrolva hogy mindent el kell neki nézni rögtön és maradjon a kezdőbe.
Kell neki egy kis reality check a padon pár meccset és harcoljon mint a többi a helyéért!
Kell neki egy kis reality check a padon pár meccset és harcoljon mint a többi a helyéért!
szuperliga.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szövegertelmezesbol sokan megbuknatok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Sierra írta:Azert volt meg egy fontos golja a City ellen a 4-3-as odavagon. Nagyon kellett az hogy ne 4-2-vel varjuk a visszavagot.Realista24 írta: Milyen erdekes a megitelese a BL-ben.
Az elso gyozelmet Karim, Courtois meg Rodrygo szallitotta, ha lehet ilyet mondani.
Tudom, a dontoben o rugta a golt, elotte meg 12 meccsen 3 golt rugott, abbol kettot a Shaktar elleni 0-5-ös meccsen.
A legutobbi BL cim megnyereseben glutenfree Carvajal es Kroos talan nagyobbat ment.
Ha valaki BL-t szallitott a szo szoros ertelmeben, es ha mar mindig hozza (nincs) hasonlitva, akkor az CR.
Mintha a bayernt is oda vissza szopatta volna a kieses szakaszban tavaly. Ettol fuggetlen nyilvan Kroos es Carvajal is nagyot ment. De lassan ott tartunk hogy amugy semmihez semmi koze a csavonak…
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Azert volt meg egy fontos golja a City ellen a 4-3-as odavagon. Nagyon kellett az hogy ne 4-2-vel varjuk a visszavagot.Realista24 írta: Milyen erdekes a megitelese a BL-ben.
Az elso gyozelmet Karim, Courtois meg Rodrygo szallitotta, ha lehet ilyet mondani.
Tudom, a dontoben o rugta a golt, elotte meg 12 meccsen 3 golt rugott, abbol kettot a Shaktar elleni 0-5-ös meccsen.
A legutobbi BL cim megnyereseben glutenfree Carvajal es Kroos talan nagyobbat ment.
Ha valaki BL-t szallitott a szo szoros ertelmeben, es ha mar mindig hozza (nincs) hasonlitva, akkor az CR.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nem kotoszkodni akartam, csak a golokra reagaltam, mert a palyan nagyon megosztja az ellenfel figyelmet, mellette fontos goljai vannak, igy ebbol a szempontbol nem varom el, hogy Benzema es CR szintjen termelje a golokat. Ha szamok eloszlanak Mbappe-Vini-Rodrygo-Bellingham kozott, reszemrol nem gond, ha kevesebb, de fontos golokat szerez. Abban is igazad van, hogy nem kapcsolodik szorosan a diskurzushoz, csak a golokkal kapcsolatban ereztem szukseget, hogy hozzaszoljak.Realista24 írta:Sőt, egy is elég…a diskurzus lényege nem ez volt.RealVazquez írta:
Nekem eleg 20 gol is, ha bl dontot nyerunk az egyikkel.
Túl rizikós és toxikus játékos.
A viselkedese bosszanto, de el tudom fogadni, amig Perezek is kiallnak mellette. Nagyon bizom benne, hogy ha lassan is, de fejlodo palyara allna a megoszto viselkedese, de ha igy marad, es a teljesitmenye rendben van, akkor mindegy. Ez van. Jelenleg nem lehet lecserelni, mert nincs jobb, akit hozni lehet a helyere. Addig meg elvezem, ha jol jatszik, es legyintek, ha balfaszkodik.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Allitottal valamit, ami egyszeruen nem igaz, es akkor nincs jobb otleted, mint egy ilyennel elojonni?raul 4 ever írta: tehát akkor Benzi is ráért volna 2018 körül érkezni, mert amit ő adott a csapatnak, az igazából mindegy volt?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
tehát akkor Benzi is ráért volna 2018 körül érkezni, mert amit ő adott a csapatnak, az igazából mindegy volt?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En azert kapasbol irok ket peldat, hogy lehet jobban huzni a szekeret.raul 4 ever írta:
Ennél jobban nem lehet húzni a szekeret, amelyik ennyi címet szállít, mint ahogy ő csinálta.
Benzema 21/22ben 12 meccs, 15 gol, 10 az egyenes kiesesben.
CR 17/18-ban 13 meccs, 15 gol, 6 az egyenes kiesesben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
A 22es sikerben nyilvan oriasi szerepe volt courtoisnak meg rodrygonak is a dupla miatty es a fo letetemenyes az benzema de ott azert nagyon sokat joszonhetunk a karim vini paros kapcsolatnak. A psg ellen is golpasszt adott neki, a chelsea ellen is az elso fejes elott oriasit jatszottak a visszavagon a gyoztes golnal is o aszisztolt . Vagy a city elleni felpalyas szolo a sontobe gyoztes gol. Ott azert az egy nagy meneteles volt neki is.
De az tulzas hogy o hozta ha egy embert kene valasztani az inkabb karim volt.
De az tulzas hogy o hozta ha egy embert kene valasztani az inkabb karim volt.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Mindkét bl győzelemben/menetelésben nyakig benne volt.
22-ben ő hajtotta a betonkeverőt, amíg Mendy a falat építette a baloldalon, tavaly tavasszal -a sérülés utáni szarabb pár hete után- pedig bejelentkezett a ballondórra.
Ennél jobban nem lehet húzni a szekeret, amelyik ennyi címet szállít, mint ahogy ő csinálta.
22-ben ő hajtotta a betonkeverőt, amíg Mendy a falat építette a baloldalon, tavaly tavasszal -a sérülés utáni szarabb pár hete után- pedig bejelentkezett a ballondórra.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Akkor miert nem hagytad csak szimplan?kiserik írta:Inkább hagyjuk....Realista24 írta: Milyen erdekes a megitelese a BL-ben.
![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Inkább hagyjuk....Realista24 írta: Milyen erdekes a megitelese a BL-ben.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Persze, hogy jo volt, de nem o szallitotta a BL-t. Meg a Realosok kozott sem o lett volna az egyertelmu Aranylabdas.nuevo_ericco írta:Szerintem vannak olyan körülmények, amikor a vezetőség elkezdni meghallgatni az ajánlatokat. Minden attól függ majd, hogyan haladnak a hosszabbítással kapcsolatos tárgyalások.Yazid írta:mindenek ellenére is azt mondom perez kabalája
Ide azért hozzácsapnám Vinit is, tavaszal azért elég jó volt a BL-ben. Tk. csak emiatt volt esélye az Aranylabdára. Ligáért csak Messi kaphat, Copa pedig kuka volt.Realista24 írta: A legutobbi BL cim megnyereseben glutenfree Carvajal es Kroos talan nagyobbat ment.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Szerintem vannak olyan körülmények, amikor a vezetőség elkezdni meghallgatni az ajánlatokat. Minden attól függ majd, hogyan haladnak a hosszabbítással kapcsolatos tárgyalások.Yazid írta:mindenek ellenére is azt mondom perez kabalája
Ide azért hozzácsapnám Vinit is, tavaszal azért elég jó volt a BL-ben. Tk. csak emiatt volt esélye az Aranylabdára. Ligáért csak Messi kaphat, Copa pedig kuka volt.Realista24 írta: A legutobbi BL cim megnyereseben glutenfree Carvajal es Kroos talan nagyobbat ment.
Eladni biztos nem fogjuk, mindenek ellenére is azt mondom perez kabalája, a mi fiúnk. Úgyhogy ne is álmodozzatok túl adunk rajta hanem bizzunk valahogy megembereli magát es a jatekkal foglalkozik
Szerintem amint egyszer innen tavozik ugy lesz neki karrierende. Az a minimalis profizmus ami van nala is annak koszonheto, hogy a Real Madridban jatszik. Egy psg, united, hasonlo csapatban egybol bedobna a lovak koze a gyeplot. Szaudirol meg nem is beszelve.
Kerdes csak az, hogy ez 25 evesen vagy 30 evesen jon el neki.
Akkor kellett volna mentalisan 180 fokot valtozni, amikor nem kapta meg a bogyot. Onnantol 1-2 ev feszitett munkaval, ha pofaznak neki vagy igazsagtalansag eri kussolassal szepen fakult volna a hisztizo Vinicius kep. Igy meg lehet baszni, aranylabdas sosem sem ezzel a mentalitassal. Valogatott gatya, vb nem lesz, a tobbit meg kimaxolta mar.
Kerdes csak az, hogy ez 25 evesen vagy 30 evesen jon el neki.
Akkor kellett volna mentalisan 180 fokot valtozni, amikor nem kapta meg a bogyot. Onnantol 1-2 ev feszitett munkaval, ha pofaznak neki vagy igazsagtalansag eri kussolassal szepen fakult volna a hisztizo Vinicius kep. Igy meg lehet baszni, aranylabdas sosem sem ezzel a mentalitassal. Valogatott gatya, vb nem lesz, a tobbit meg kimaxolta mar.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Milyen erdekes a megitelese a BL-ben.
Ha valaki BL-t szallitott a szo szoros ertelmeben, es ha mar mindig hozza (nincs
) hasonlitva, akkor az CR.
Ha valaki BL-t szallitott a szo szoros ertelmeben, es ha mar mindig hozza (nincs

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema