Realista24 írta:
kiserik írta:
Akinek van egy kis ideje, ajánlom a CR topikot 2015-2016 környékén. És nem, soha nem a játékost vagy a teljesítményt hasonlítom össze, hanem a szituációt. Kísértetiesen hasonló.
Egyébként kezeket fel, aki nem utálta a 24 éves CR-t

Majd jött és sokan elfogadták, de sokan nem. Aztán, miután sokan el akarták üldözni, mert ""rossz hatással van a csapatra"", a vezérletével hoztuk a BL triplát és a sokak kezdték, ha nem is megszeretni, de elismerni. Ehhez nagyon sok meló és sok-sok év kellett. Sikerült is elérnie 33 éves korára.
De a lenyeg, hogy nem probalod osszemosni CR-rel
Nem az emberrel vagy a teljesítményével, hanem a helyzettel. Az nem ugyan az.
Mint annó, ha van egy CR-Karim-Bale hármasod, akkor nem az a megoldás, hogy eladod a problémás CR-t, mert van a padon egy jófiú Isco, hanem összerakod őket és megbaszod a világot. Most ugyan ez a helyzet.
dzsi91 írta:
kiserik írta:
Akinek van egy kis ideje, ajánlom a CR topikot 2015-2016 környékén. És nem, soha nem a játékost vagy a teljesítményt hasonlítom össze, hanem a szituációt. Kísértetiesen hasonló.
Egyébként kezeket fel, aki nem utálta a 24 éves CR-t

Majd jött és sokan elfogadták, de sokan nem. Aztán, miután sokan el akarták üldözni, mert ""rossz hatással van a csapatra"", a vezérletével hoztuk a BL triplát és a sokak kezdték, ha nem is megszeretni, de elismerni. Ehhez nagyon sok meló és sok-sok év kellett. Sikerült is elérnie 33 éves korára.
De Crt 10ből 1-2 madridista nem kedvelte vinit meg 10ből 8. Teljesen felesleges őket összemosni. Nem hasonlítanak semmiben.
Csak én nem így látom. Tényleg érdemes visszaolvasni. Itt is a nagy többség ki volt CR-től, sőt, R24 annó beírta, hogy ez van a külföldi fórumokon is, szóval általános volt a dolog.
Ami egyébként megfigyelhető (és ez most nem szorosan kapcsolódik Vinihez), hogy mennyit változott a social média és annak befolyása. Magamon tapasztaltam, hogy ha úgy néztem a meccset, hogy közben folyamatosan azt kaptam infóba (megy a meccs topik például), hogy xy milyen szar, akkor előbb utóbb szinte csak arra voltam kihegyezve, hogy mikor ront már el valamit xy. Ugye ezt csúnya szóval csordaszellemnek is hívhatjuk. Most a közösségi médiában meg percenként gyártják az ilyen tartalmakat.
Én vén fasz vagyok, így nem használok ilyen dolgokat (tiktok, face, stb), és amióta a megy a meccs topikot is hanyagolom, sokkal másabbak a meccs élményeim. Aztán mikor visszaolvasom az ott írtakat, sokszor olyan, mint ha teljesen más meccset néztünk volna néhány emberrel