Lassan eléred a legalját, kitartás nincs sok hátra!kiserik írta:
Náci karlendítés... Az... Telex szint bakker, Telex szint![]()
Még pár smilet tegyél hozzá az agymosottak kedvéért.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 21., kedd 10:36
Lassan eléred a legalját, kitartás nincs sok hátra!kiserik írta:
Náci karlendítés... Az... Telex szint bakker, Telex szint![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 21., kedd 10:35
Igen, ebben maximálisan egyetértünk. A jelenlegi korrupt formájukban csak arra jók, hogy az emberek még abban sem bízzanak, ami jól működik.Zack írta: Ezek a nemzetközi szervezetek olyanok, mint a mikulás meg a különböző istenképek a történelemben, annyi erejük van, amennyit mögé hisznek az emberek tömegei. Valójában nem több, mint egy mindenki becsszó jól viselkedik gigantikus pogácsázás, káder pihentető állomás.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 21., kedd 10:33
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. január 21., kedd 10:19
Ezek a nemzetközi szervezetek olyanok, mint a mikulás meg a különböző istenképek a történelemben, annyi erejük van, amennyit mögé hisznek az emberek tömegei. Valójában nem több, mint egy mindenki becsszó jól viselkedik gigantikus pogácsázás, káder pihentető állomás.nuevo_ericco írta:WHO-ból való kilépésre célzol? Mert így tk. az egész át lett adva Kínának, akik nem restek azt politikai célokra használni, ahogy ezt láttuk a járvány alatt is. Én jobban örültem volna, ha inkább az USA és az EU valahogy visszaveszi az irányítást. De a dolgok nem errefelé haladnak, az USA szépen bezárkózik majd, és minden ami az Atlanti-óceántól keletre történik, azt tk. Kína fogja befolyásolni, az EU pedig nem elég erős ahhoz, hogy valamiféle ellensúlyt képezzen. Lehetne, de ahhoz nem vagyunk elég tökösek.Zack írta: míg Trump potenciát mutat fel, a gittegyletből való kilépéssel. Rágja most más a gittet, mondta Weisz Barabásnak.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 21., kedd 10:07
WHO-ból való kilépésre célzol? Mert így tk. az egész át lett adva Kínának, akik nem restek azt politikai célokra használni, ahogy ezt láttuk a járvány alatt is. Én jobban örültem volna, ha inkább az USA és az EU valahogy visszaveszi az irányítást. De a dolgok nem errefelé haladnak, az USA szépen bezárkózik majd, és minden ami az Atlanti-óceántól keletre történik, azt tk. Kína fogja befolyásolni, az EU pedig nem elég erős ahhoz, hogy valamiféle ellensúlyt képezzen. Lehetne, de ahhoz nem vagyunk elég tökösek.Zack írta: míg Trump potenciát mutat fel, a gittegyletből való kilépéssel. Rágja most más a gittet, mondta Weisz Barabásnak.
Azért annyi esze csak van, hogy nem mindig lesz győzelni szériában, és akkor nagyon hülyén fognak mutatni ezek a felvételek visszanézve is. Lehet most a trollkodás hoz valami, eltereli a figyelmet, gumicsont, de hosszútávon az ilyenek nem túl szerencsés dolgok.BlancoMark írta: Szerintem meg tudja, hogy akarmit megtehet es trollkodik.
Akkor még nem volt Musk, plusz a kormány is máshogy nézett ki. Sokakkal összerúgta a port Trump 2020-ban. Félrevezető azt mondani, hogy most ugyanaz lesz, egyáltalán nem biztos.kiserik írta: Nyugi srácok, egyszer már volt hatalmon az antikrisztus páros és túléltük.
Tudod, mi az a diktatúra? Sorold már a neveket, akiket bezártak, kivégeztek, vagy csak akár törvényileg szankcionáltak, stb. mert nem tartották be az orvosok és szakértők által javasolt intézkedéseket. Nem minden lépés volt 100%-ig helyes, mert aki csinál valamit, az hibázik, de diktatúráról írni nettó hazugság.kiserik írta:rábasztunk a Covid diktatúrára
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 21., kedd 10:04
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. január 21., kedd 10:01
Szerintem meg tudja, hogy akarmit megtehet es trollkodik.nuevo_ericco írta: Szerintem nem akart náci karlendíteni, csak simán nem elég okos ahhoz, hogy ne csináljon ilyeneket az első nap.
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. január 21., kedd 9:53
Az amerikai (dél-afrikai) Schmuck Andor. Biznisz értő nagyon rafinált figura, aki a politikában nem elég jártas, ezért hülyét csinál magából. Sokan előre féltek, hogy Trump (Orbán Viktor Kedvéért TrrÁmpp) kesztyűbáb lesz a Henry Fordba oltott Bill Gates Steve Jobs hibridből. Eddig inkább fordítva történik, Musk csinál hülyét magából, míg Trump potenciát mutat fel, a gittegyletből való kilépéssel. Rágja most más a gittet, mondta Weisz Barabásnak.ferni írta: de brutál hogy terjed a videó így megvágva, direkt hogy kontextus nélkül legyen
https://www.reddit.com/r/interestingasf ... is_speech/
redditen is kb felrobbant, mindenhol adják le
véletlen se akarom védeni, de bakker egyértelmű, hogy mit akart, elmondta utána majd még megismételte párszor
béna volt, ilyet nem szabad, de túl van fújva picit
azért el kell ismerni erős képek vannak róla![]()
aztán lehet csak észbekapott és ez volt a mentő duma![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 21., kedd 9:47
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. január 21., kedd 9:36
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. január 21., kedd 9:16
2025ben itt tartunk hogy Hitlert imitáljuk és állva tapsikolunk hozzá.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 21., kedd 8:52
Valószinűleg rosszabb lenne. Trump sem érdemel golyót, plusz még a msotaninál is nagyobb lenne a feszültség a társadalomban, mint most. Legalább ismét eszükbe jut az amerikaiaknak, amit 2020 óta a válságok miatt elfelejtettek, hogy mikor a populisták kerülnek hatalomra, akkor sem lesz nekik jobb, sőt.gutihaz14 írta: par centi hijan milyen mas lenne minden most, elkepeszto miken mulnak dolgok
Ez így van. Bár vannak ott gondok bőven fejben, azon kívül is, hogyan gazdagodott meg. Minél jobban merül bele a politikába, annál több ilyen dolog kerül a felszínre.1madridista írta: Nekem sem a kedvencem mert neha nagyon elszall de kozel nincs az allami penzeken felhizlalt lolohoz.
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 21., kedd 8:48
Igazad van ha lelovik akar polgarhaboru is lehetett volnagutihaz14 írta: par centi hijan milyen mas lenne minden most, elkepeszto miken mulnak dolgok
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 21., kedd 8:43
Apro kotozkodes de ha jol tudom musk kb a sajat laban epitette fel a vagyonat nem kozpenzbol...itteni lölőt
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 21., kedd 8:36
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 21., kedd 8:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 21., kedd 6:27
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. január 21., kedd 3:46
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. január 21., kedd 3:31
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 21., kedd 1:21
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem