Ezek a nemzetközi szervezetek olyanok, mint a mikulás meg a különböző istenképek a történelemben, annyi erejük van, amennyit mögé hisznek az emberek tömegei. Valójában nem több, mint egy mindenki becsszó jól viselkedik gigantikus pogácsázás, káder pihentető állomás.nuevo_ericco írta:WHO-ból való kilépésre célzol? Mert így tk. az egész át lett adva Kínának, akik nem restek azt politikai célokra használni, ahogy ezt láttuk a járvány alatt is. Én jobban örültem volna, ha inkább az USA és az EU valahogy visszaveszi az irányítást. De a dolgok nem errefelé haladnak, az USA szépen bezárkózik majd, és minden ami az Atlanti-óceántól keletre történik, azt tk. Kína fogja befolyásolni, az EU pedig nem elég erős ahhoz, hogy valamiféle ellensúlyt képezzen. Lehetne, de ahhoz nem vagyunk elég tökösek.Zack írta: míg Trump potenciát mutat fel, a gittegyletből való kilépéssel. Rágja most más a gittet, mondta Weisz Barabásnak.
Itt van a nagy Oroszország is, akik bár gazdaságilag roppant gyöngék és érdektelenek, van olajuk, gázuk búzájuk, atomrakétájuk és titkosszolgálatuk, semmi másuk nincs. Aztán mégsem tojták össze magukat a második vagy harmadik sarok koppintásra sem, pedig a harmadikon már jól látszódott, hogy felhúzott szemöldök mellet történt.
Ha majd Kína a covid idején mutatott hatékonyságú gyógyanyagokat (szakszó nem ismerete híján) kezd a piacra önteni, mindenki ott fogja hagyni. Kivéve a lator államok, ahol a korrupció fenntartásához kell a sóvíz oldat drága beszerzési oldala.
A tökösség kérdése pedig szerint mex három-négy pofon és megoldódik. Lehet, hogy ránk is lesz számolva, de előbb utóbb a legyenbéke emberek és az elektromos autóm van én már eleget tettem emberek is be fogják látni, hogy bajok vannak és tenni kell valamit.