Politika
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Re: Politika
Majka dalához annyit, hogy én azt nem értem, hogy a tenyek.hu (egy hircsatorna/tv adás wtf)) miért érzett késztetést ebbe beleállni?
netán magukra ismertek, vagy mi?
jó a nóta amúgy, kár hogy az egybitesek azt se tudják, miről szól, milyen áthallások vannak benne. Pedig ennél direktebb nem is lehetne.
netán magukra ismertek, vagy mi?
jó a nóta amúgy, kár hogy az egybitesek azt se tudják, miről szól, milyen áthallások vannak benne. Pedig ennél direktebb nem is lehetne.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Így működik a politika. Minden oldalon.ferni írta: de brutál hogy terjed a videó így megvágva, direkt hogy kontextus nélkül legyen
https://www.reddit.com/r/interestingasf ... is_speech/
redditen is kb felrobbant, mindenhol adják le
véletlen se akarom védeni, de bakker egyértelmű, hogy mit akart, elmondta utána majd még megismételte párszor
béna volt, ilyet nem szabad, de túl van fújva picit
azért el kell ismerni erős képek vannak róla![]()
aztán lehet csak észbekapott és ez volt a mentő duma![]()
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
-
Nem hiszem, hogy Musk náci, de ez a karlendítés sem volt a legszerencsésebb 
Sokkal inkább aggaszt vele kapcsolatban, pl. hogy a napokban kiderült, mennyire nárcisztikus, mikor youtuberekbe állt bele keményen, mert leleplezték, hogy amilyen eredményekkel dicsekedik, azt valaki más csinálja helyette. Elég sokat elárult ez a dolog a személyiségéről. Hatalom közelében sem szabadna kerülnie az ilyen embernek.

Sokkal inkább aggaszt vele kapcsolatban, pl. hogy a napokban kiderült, mennyire nárcisztikus, mikor youtuberekbe állt bele keményen, mert leleplezték, hogy amilyen eredményekkel dicsekedik, azt valaki más csinálja helyette. Elég sokat elárult ez a dolog a személyiségéről. Hatalom közelében sem szabadna kerülnie az ilyen embernek.
de brutál hogy terjed a videó így megvágva, direkt hogy kontextus nélkül legyen
véletlen se akarom védeni, de bakker egyértelmű, hogy mit akart, elmondta utána majd még megismételte párszor
azért el kell ismerni erős képek vannak róla
aztán lehet csak észbekapott és ez volt a mentő duma
azért el kell ismerni erős képek vannak róla

aztán lehet csak észbekapott és ez volt a mentő duma

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Shinzō wo Sasageyo!ferni írta: My heart goes out to you
Ezt a mondatát szemléltette pöppet félreérthető módon
https://x.com/libsoftiktok/status/1881453222084436455
2. videón mondja a végén
Ha AoT tisztelgő pózba állt volna, kevésbé értik félre

My heart goes out to you
2. videón mondja a végén

2. videón mondja a végén
- BLevi96
Most láttam én is
Nem lehet komolyan venni, mint egy nagyra nőtt gyerek, aki mellette kártékony és veszélyes
túl vicces
Az meg hogy a republikánus szavazok ennyire imádják miközbe ki áll az olcsó mexikói munkaerő mellet és elektromos autókat gyárt még abszurdabb

Nem lehet komolyan venni, mint egy nagyra nőtt gyerek, aki mellette kártékony és veszélyes

Az meg hogy a republikánus szavazok ennyire imádják miközbe ki áll az olcsó mexikói munkaerő mellet és elektromos autókat gyárt még abszurdabb

-
NekedHalfkey írta:Ezt biztos nekem akartad? Hogy jön ez ahhoz amit írtam?

- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Egyébként Majka anno helyeselte Ábrahám pofonját is Puzsérral szemben

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Nekem nincs ilyen érzete, ennyire hülye ember nem
lehet
Szerintem ez csak egy tipikus sablon, ha valami akkor inkább a régi önmagát mosdatja mint a Fidesztől kér ezzel bocsánatot.
Én nem magyarázok bele semmit abba amit csinál egyik oldalra sem, nem gondolom hogy politikai elvember vagy pénzember, azt döntsétek el ti. Én csak azt mondom hogy ez biztos nem két kapura játszás, mert ha nem csinált volna semmit, jobb a helyzete a Fidesznél mint így.
lehet

Ezt biztos nekem akartad? Hogy jön ez ahhoz amit írtam?Többször lenyilatkozta, hogy most azért dolgozik, gyűjti a zsét, hogy aztán a családdal tiplizhessen Malibura, és a gyerekeinek se kelljen dolgoznia. Tk. azt csinálja, mint a NER-lovagok, csak többnyire piaci alapon.

Én nem magyarázok bele semmit abba amit csinál egyik oldalra sem, nem gondolom hogy politikai elvember vagy pénzember, azt döntsétek el ti. Én csak azt mondom hogy ez biztos nem két kapura játszás, mert ha nem csinált volna semmit, jobb a helyzete a Fidesznél mint így.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az eszembe sem jutott, hogy mi van, ha mihazankos.Hiába nem mondjak ki hogy Tiszás, ezzel a Fidesznél elvágta magát,

szerintem is elvagta magat, foleg az mp-re utalo snittel a vegen, az antikrisztust promozta, de a posztjanak van egy "fidesz ne haragudj" utoerzete.
- BLevi96
Nem is te vagy a célközönsége, csak rájött hogy korábban másoknak bejött(Krúbi, Azahriah, Beton.Hofi, Carson Coma) és most ő is kiszolgálja ezt a réteget, akik elég sokan vannak, sőt!1madridista írta:pont ez a bajom'shutterisland írta: nekem picit ilyen ket tuz kozott maradok iras volt ez.
nyilvan ez a klip es szoveg egy teljesen nyilt, eles fideszbiralat, de most igazabol arra utal, hogy o amugy a tiszaval sincs.
mintha kicsit libikokazna addig, mig kiderul, mi lesz 26-ban, kimozdult a "fideszberenc" kalitkabol ezzel a dallal de mintha probalna sugallni, hogy meg azert nem ellenzeki, amig nem fix, hogy kormanyvaltas lesz.![]()
remelem a fidesz csinaltat dopemannel egy magyarpeti fikazo szamot a poen kedveert.![]()
hogy csinalt egy fidesz/rendszerkritikat amivel nem is lenne baj bar nem erzem ugy hogy szamomra az o velemenye relevans lenne foleg nem ha a primitiv kommunikacio ellen szolal fel![]()
es aztan elkezdi magyarazni hogy de o oldalaktol fuggetlenul majka
teso ha a politikai velemenyeddel akarsz nezettseget generalni akkor utana ne ird ki hogy politikailag fuggetlen vagy amugy
Aki pedig kevésbé foglalkozik politikával ahoz legalább elér, ami pozítivum és lehet pár embernél ez döntő faktor lesz, mint mikor Viktor Grófoval pózolt.
-
Többször lenyilatkozta, hogy most azért dolgozik, gyűjti a zsét, hogy aztán a családdal tiplizhessen Malibura, és a gyerekeinek se kelljen dolgoznia. Tk. azt csinálja, mint a NER-lovagok, csak többnyire piaci alapon.Halfkey írta: Ebben nem látom a logikát. Hiába nem mondjak ki hogy Tiszás, ezzel a Fidesznél elvágta magát, nem gondolhatod hogy nem.
Ebben nem látom a logikát. Hiába nem mondjak ki hogy Tiszás, ezzel a Fidesznél elvágta magát, nem gondolhatod hogy nem.'shutterisland írta: nekem picit ilyen ket tuz kozott maradok iras volt ez.
nyilvan ez a klip es szoveg egy teljesen nyilt, eles fideszbiralat, de most igazabol arra utal, hogy o amugy a tiszaval sincs.
mintha kicsit libikokazna addig, mig kiderul, mi lesz 26-ban, kimozdult a "fideszberenc" kalitkabol ezzel a dallal de mintha probalna sugallni, hogy meg azert nem ellenzeki, amig nem fix, hogy kormanyvaltas lesz.![]()
remelem a fidesz csinaltat dopemannel egy magyarpeti fikazo szamot a poen kedveert.![]()
-
1madridista írta: es aztan elkezdi magyarazni hogy de o oldalaktol fuggetlenul majka
Szerintem attól függetlenül, hogy valóban erős a fideszes áthallás, még lehet ez a szám általános kritika más kormányokra nézve is. Nem csak Orbánék hazudnak, manipulálnak, vesznek meg kilóra közpénzből, volt és valószínűleg lesz még ilyen.
Ami pedig a primitív kommunikációt illeti, azt írta, az ilyesfajta (gazdit védve egyből ugatni, bő nyállal, mint az igazi jó szolga). Nem az általános primitívkedés. Mint rapper, eszköztárába tartoznak a primitív dolgok.
Ez a lényeg. Van érzéke kiszagolni a közhangulatot, és bizony a Fidesz pajzsán ott a repedés, amelyiken már csak az nem lát be, aki nem akar vagy tényleg túl hülye hozzá. Már van pénz benne erről számot írni.Realista24 írta:Odahúz, ahol a pénz van.
Inkább azon gondolkodjunk el, hogy mennyire torz az a nyilvánosság, ahol egy rapszám ekkora port kavar a rendszerkritikájával. Pedig ennek kéne lennie a normálisnak. Mennyire lehet mindenki zsebben, beszarva.
Előadó, nem politikus. Ezt tisztázta.
Előadóként csinálta a zenét. Telt házas arénát akar, nem előre hozott választást. Mi a baj ezzel?
Az hogy a popkultúrának ennyire része a jelenlegi rendszer kritizálása már az üdítő, sokáig ilyen nem volt.
Nem is Majka kezdte el, csak beszállt egy dal erejéig.
Az arénája tele lesz.
Előadóként csinálta a zenét. Telt házas arénát akar, nem előre hozott választást. Mi a baj ezzel?
Az hogy a popkultúrának ennyire része a jelenlegi rendszer kritizálása már az üdítő, sokáig ilyen nem volt.
Nem is Majka kezdte el, csak beszállt egy dal erejéig.
Az arénája tele lesz.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Miért, mit vártatok egy ózdi cigány gyerektől?
Odahúz, ahol a pénz van.
A zene rendben van amúgy.

Odahúz, ahol a pénz van.
A zene rendben van amúgy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
pont ez a bajom'shutterisland írta: nekem picit ilyen ket tuz kozott maradok iras volt ez.
hogy csinalt egy fidesz/rendszerkritikat amivel nem is lenne baj bar nem erzem ugy hogy szamomra az o velemenye relevans lenne foleg nem ha a primitiv kommunikacio ellen szolal fel

es aztan elkezdi magyarazni hogy de o oldalaktol fuggetlenul majka
teso ha a politikai velemenyeddel akarsz nezettseget generalni akkor utana ne ird ki hogy politikailag fuggetlen vagy amugy
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nekem picit ilyen ket tuz kozott maradok iras volt ez.
mintha kicsit libikokazna addig, mig kiderul, mi lesz 26-ban, kimozdult a "fideszberenc" kalitkabol ezzel a dallal de mintha probalna sugallni, hogy meg azert nem ellenzeki, amig nem fix, hogy kormanyvaltas lesz.
remelem a fidesz csinaltat dopemannel egy magyarpeti fikazo szamot a poen kedveert.
mintha kicsit libikokazna addig, mig kiderul, mi lesz 26-ban, kimozdult a "fideszberenc" kalitkabol ezzel a dallal de mintha probalna sugallni, hogy meg azert nem ellenzeki, amig nem fix, hogy kormanyvaltas lesz.

remelem a fidesz csinaltat dopemannel egy magyarpeti fikazo szamot a poen kedveert.