Ezt a mondatát szemléltette pöppet félreérthető módon

https://x.com/libsoftiktok/status/1881453222084436455
2. videón mondja a végén
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 20., hétfő 22:35
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 20., hétfő 22:31
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. január 20., hétfő 22:13
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 20., hétfő 22:04
NekedHalfkey írta:Ezt biztos nekem akartad? Hogy jön ez ahhoz amit írtam?
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 20., hétfő 21:37
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 20., hétfő 21:30
Ezt biztos nekem akartad? Hogy jön ez ahhoz amit írtam?Többször lenyilatkozta, hogy most azért dolgozik, gyűjti a zsét, hogy aztán a családdal tiplizhessen Malibura, és a gyerekeinek se kelljen dolgoznia. Tk. azt csinálja, mint a NER-lovagok, csak többnyire piaci alapon.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 20., hétfő 19:23
az eszembe sem jutott, hogy mi van, ha mihazankos.Hiába nem mondjak ki hogy Tiszás, ezzel a Fidesznél elvágta magát,
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 20., hétfő 19:20
Nem is te vagy a célközönsége, csak rájött hogy korábban másoknak bejött(Krúbi, Azahriah, Beton.Hofi, Carson Coma) és most ő is kiszolgálja ezt a réteget, akik elég sokan vannak, sőt!1madridista írta:pont ez a bajom'shutterisland írta: nekem picit ilyen ket tuz kozott maradok iras volt ez.
nyilvan ez a klip es szoveg egy teljesen nyilt, eles fideszbiralat, de most igazabol arra utal, hogy o amugy a tiszaval sincs.
mintha kicsit libikokazna addig, mig kiderul, mi lesz 26-ban, kimozdult a "fideszberenc" kalitkabol ezzel a dallal de mintha probalna sugallni, hogy meg azert nem ellenzeki, amig nem fix, hogy kormanyvaltas lesz.![]()
remelem a fidesz csinaltat dopemannel egy magyarpeti fikazo szamot a poen kedveert.![]()
hogy csinalt egy fidesz/rendszerkritikat amivel nem is lenne baj bar nem erzem ugy hogy szamomra az o velemenye relevans lenne foleg nem ha a primitiv kommunikacio ellen szolal fel![]()
es aztan elkezdi magyarazni hogy de o oldalaktol fuggetlenul majka
teso ha a politikai velemenyeddel akarsz nezettseget generalni akkor utana ne ird ki hogy politikailag fuggetlen vagy amugy
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 20., hétfő 19:13
Többször lenyilatkozta, hogy most azért dolgozik, gyűjti a zsét, hogy aztán a családdal tiplizhessen Malibura, és a gyerekeinek se kelljen dolgoznia. Tk. azt csinálja, mint a NER-lovagok, csak többnyire piaci alapon.Halfkey írta: Ebben nem látom a logikát. Hiába nem mondjak ki hogy Tiszás, ezzel a Fidesznél elvágta magát, nem gondolhatod hogy nem.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 20., hétfő 19:09
Ebben nem látom a logikát. Hiába nem mondjak ki hogy Tiszás, ezzel a Fidesznél elvágta magát, nem gondolhatod hogy nem.'shutterisland írta: nekem picit ilyen ket tuz kozott maradok iras volt ez.
nyilvan ez a klip es szoveg egy teljesen nyilt, eles fideszbiralat, de most igazabol arra utal, hogy o amugy a tiszaval sincs.
mintha kicsit libikokazna addig, mig kiderul, mi lesz 26-ban, kimozdult a "fideszberenc" kalitkabol ezzel a dallal de mintha probalna sugallni, hogy meg azert nem ellenzeki, amig nem fix, hogy kormanyvaltas lesz.![]()
remelem a fidesz csinaltat dopemannel egy magyarpeti fikazo szamot a poen kedveert.![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 20., hétfő 19:06
1madridista írta: es aztan elkezdi magyarazni hogy de o oldalaktol fuggetlenul majka
Ez a lényeg. Van érzéke kiszagolni a közhangulatot, és bizony a Fidesz pajzsán ott a repedés, amelyiken már csak az nem lát be, aki nem akar vagy tényleg túl hülye hozzá. Már van pénz benne erről számot írni.Realista24 írta:Odahúz, ahol a pénz van.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. január 20., hétfő 19:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 20., hétfő 18:59
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 20., hétfő 18:53
pont ez a bajom'shutterisland írta: nekem picit ilyen ket tuz kozott maradok iras volt ez.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 20., hétfő 18:42
HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 20., hétfő 17:40
Majka a primitivseg ellen ez jo'shutterisland írta: na majka is megszolalt a dal kapcsan.![]()
Néhány gondolat a dalhoz
Az általam képviselt műfaj sajátossága, hogy kritizál, görbe tükröt tart. De a nóta elsősorban a szórakoztatásra született. Legalábbis én azért írtam. Ahogy a többit is ..
Ahogy eddig, ezután sem kívánok politikai oldalakhoz sorolni (nem is járulok hozzá a dal ilyen felhasználásához). Komoly kritikával kezelem a teljes politikai elitet.
Fontosnak tartom a párbeszédet, az érvek ütköztetését, számomra természetes, ha olykor másként gondolkodunk, hogy bárkiről véleményt formálhatunk, rólam is. És engedtessék meg ez nekem is. A hergeléssel, uszítással ugyanakkor nem tudok azonosulni, pláne kikérem magamnak, ha valaki megkérdőjelezi a magyarságomat az egyetnemértés miatt..
De évtizedek óta a showbizniszben dolgozom, eléggé megedződtem már.
Klassz lenne, ha ez a fajta primitívség eltűnne a hazai közéletből, oldalaktól függetlenül.
Az én zeném továbbra is mindenkinek szól.
Oldalaktól függetlenül.
Én mindig Majka leszek…
Oldalaktól függetlenül …
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 20., hétfő 16:21
Nem lőtték ki a szemét ugyan, de a Fidesz generálta a balhét anno 2006-ban, ez erre utalhat.'shutterisland írta:van amugy par utalasnak latszo jelent, ha az ember megnezni a klippet 2-3x.Egyébként csak később esett le, de ez a rész olyan, mint Menczer orra a gyermekotthon előtt: https://youtu.be/f2iQfEcO39A?si=INayTPh4hL5zf37s&t=198
habzo szaju menczer bevillan, akkor ugye az mp stilora felhuzott pincer (foleg az utolso snitt arulkodo), azon kivul meg amikor majka betotyog nyakkendot igazitva az elegge orban imitalosra sikerult, a papirokat lobogtato fazon kb a rogani forgatokonyviro szerepkor lenne, mikor lesmarolna majka a masikat az a meleg fideszesekre lehetne utalas.
mondjuk lehet nem mind szandekos, de mintha direkt igy lenne osszerakva.
a kilott szemere nem jottem ra, maximum a szemkiloveto gyurcsany ugrana be.![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 20., hétfő 16:10
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 20., hétfő 14:48
Néhány gondolat a dalhoz
Az általam képviselt műfaj sajátossága, hogy kritizál, görbe tükröt tart. De a nóta elsősorban a szórakoztatásra született. Legalábbis én azért írtam. Ahogy a többit is ..
Ahogy eddig, ezután sem kívánok politikai oldalakhoz sorolni (nem is járulok hozzá a dal ilyen felhasználásához). Komoly kritikával kezelem a teljes politikai elitet.
Fontosnak tartom a párbeszédet, az érvek ütköztetését, számomra természetes, ha olykor másként gondolkodunk, hogy bárkiről véleményt formálhatunk, rólam is. És engedtessék meg ez nekem is. A hergeléssel, uszítással ugyanakkor nem tudok azonosulni, pláne kikérem magamnak, ha valaki megkérdőjelezi a magyarságomat az egyetnemértés miatt..
De évtizedek óta a showbizniszben dolgozom, eléggé megedződtem már.
Klassz lenne, ha ez a fajta primitívség eltűnne a hazai közéletből, oldalaktól függetlenül.
Az én zeném továbbra is mindenkinek szól.
Oldalaktól függetlenül.
Én mindig Majka leszek…
Oldalaktól függetlenül …
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 19., vasárnap 16:25
van amugy par utalasnak latszo jelent, ha az ember megnezni a klippet 2-3x.Egyébként csak később esett le, de ez a rész olyan, mint Menczer orra a gyermekotthon előtt: https://youtu.be/f2iQfEcO39A?si=INayTPh4hL5zf37s&t=198
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem