Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 7
Szerintem amint egyszer innen tavozik ugy lesz neki karrierende. Az a minimalis profizmus ami van nala is annak koszonheto, hogy a Real Madridban jatszik. Egy psg, united, hasonlo csapatban egybol bedobna a lovak koze a gyeplot. Szaudirol meg nem is beszelve.
Kerdes csak az, hogy ez 25 evesen vagy 30 evesen jon el neki.
Akkor kellett volna mentalisan 180 fokot valtozni, amikor nem kapta meg a bogyot. Onnantol 1-2 ev feszitett munkaval, ha pofaznak neki vagy igazsagtalansag eri kussolassal szepen fakult volna a hisztizo Vinicius kep. Igy meg lehet baszni, aranylabdas sosem sem ezzel a mentalitassal. Valogatott gatya, vb nem lesz, a tobbit meg kimaxolta mar.
Kerdes csak az, hogy ez 25 evesen vagy 30 evesen jon el neki.
Akkor kellett volna mentalisan 180 fokot valtozni, amikor nem kapta meg a bogyot. Onnantol 1-2 ev feszitett munkaval, ha pofaznak neki vagy igazsagtalansag eri kussolassal szepen fakult volna a hisztizo Vinicius kep. Igy meg lehet baszni, aranylabdas sosem sem ezzel a mentalitassal. Valogatott gatya, vb nem lesz, a tobbit meg kimaxolta mar.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Milyen erdekes a megitelese a BL-ben.
Az elso gyozelmet Karim, Courtois meg Rodrygo szallitotta, ha lehet ilyet mondani.
Tudom, a dontoben o rugta a golt, elotte meg 12 meccsen 3 golt rugott, abbol kettot a Shaktar elleni 0-5-ös meccsen.
A legutobbi BL cim megnyereseben glutenfree Carvajal es Kroos talan nagyobbat ment.
Ha valaki BL-t szallitott a szo szoros ertelmeben, es ha mar mindig hozza (nincs
) hasonlitva, akkor az CR.
Az elso gyozelmet Karim, Courtois meg Rodrygo szallitotta, ha lehet ilyet mondani.
Tudom, a dontoben o rugta a golt, elotte meg 12 meccsen 3 golt rugott, abbol kettot a Shaktar elleni 0-5-ös meccsen.
A legutobbi BL cim megnyereseben glutenfree Carvajal es Kroos talan nagyobbat ment.
Ha valaki BL-t szallitott a szo szoros ertelmeben, es ha mar mindig hozza (nincs

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Viselkedes szempontjabol egyaltalan nem valo ide. Miota a Realnak szurkolok nem lattam meg egy ilyen allandoan haborgo jatekost. Mindenert megy a szajalas a palyan, gusztustalan viselkedes. Tudasban viszont ott van a csavo, sokat koszonhetunk neki, en nem adnam el meg, hatha szallit 1-2 BL-t meg.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Elolvastam egy csomo hszt es egy kerdesem volna kiserikhez, akkor most Vinicius CR vagy nem? Leirod hogy nem akarod hozza hasonlitani, aztan hozza hasonlitod, aztan megint leirod hogy de nem akarod, de megint megteszed.
Vinicius a budos eletben nem lesz CR, meg csak a fele sem. A kozeleben nincs fejben, testben, kepessegekben.
Vinicius a budos eletben nem lesz CR, meg csak a fele sem. A kozeleben nincs fejben, testben, kepessegekben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Sőt, egy is elég…a diskurzus lényege nem ez volt.RealVazquez írta:Nekem eleg 20 gol is, ha bl dontot nyerunk az egyikkel.Realista24 írta:
Majd szolj, amikor Vini evi 50-60 golt rak el, es nincs aki potolja. Majd akkor lesz ugyanaz a helyzet.
Túl rizikós és toxikus játékos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nekem eleg 20 gol is, ha bl dontot nyerunk az egyikkel.Realista24 írta:Majd szolj, amikor Vini evi 50-60 golt rak el, es nincs aki potolja. Majd akkor lesz ugyanaz a helyzet.Mint annó, ha van egy CR-Karim-Bale hármasod, akkor nem az a megoldás, hogy eladod a problémás CR-t, mert van a padon egy jófiú Isco, hanem összerakod őket és megbaszod a világot. Most ugyan ez a helyzet.

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Realista24 írta:De pont ez a lenyeg, hogy van, volt es lesz is.De attol hiba lenne eladni mert ha nincs ez a faszoskodas nost egy aranylabdas jatekosrol beszelnenk.
En akkor sem adnam el mert top 3 a vilagon ha tetszik ha nem valakinek a viselkedese.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Ráadásul a BBC‐ből ketten is azonnal visszazartak védekezni. Jelenleg 2 olyan játékosunk van, akinek védekező munkája 0, és azért ez számít.Realista24 írta:Majd szolj, amikor Vini evi 50-60 golt rak el, es nincs aki potolja. Majd akkor lesz ugyanaz a helyzet.Mint annó, ha van egy CR-Karim-Bale hármasod, akkor nem az a megoldás, hogy eladod a problémás CR-t, mert van a padon egy jófiú Isco, hanem összerakod őket és megbaszod a világot. Most ugyan ez a helyzet.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De pont ez a lenyeg, hogy van, volt es lesz is.De attol hiba lenne eladni mert ha nincs ez a faszoskodas nost egy aranylabdas jatekosrol beszelnenk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ez kicsit szemet szurt.kiserik írta:
Egyébként kezeket fel, aki nem utálta a 24 éves CR-t![]()
Soha egy percig nem utaltam. 2006-s VB ota kedvenc.
Èn sosem èrtettem ezt a hisztit a szemèlyisègèvel kapcsolatban vagy hogy viselkedik a pàlyán. Èn mindig csak egy kurva motivalt csavot lattam aki szellel szemben is bizonyitotta magat.
Na de offbol ki.
Vini nem CR.
De attol hiba lenne eladni mert ha nincs ez a faszoskodas nost egy aranylabdas jatekosrol beszelnenk.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majd szolj, amikor Vini evi 50-60 golt rak el, es nincs aki potolja. Majd akkor lesz ugyanaz a helyzet.Mint annó, ha van egy CR-Karim-Bale hármasod, akkor nem az a megoldás, hogy eladod a problémás CR-t, mert van a padon egy jófiú Isco, hanem összerakod őket és megbaszod a világot. Most ugyan ez a helyzet.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem az emberrel vagy a teljesítményével, hanem a helyzettel. Az nem ugyan az.Realista24 írta:De a lenyeg, hogy nem probalod osszemosni CR-relkiserik írta: Akinek van egy kis ideje, ajánlom a CR topikot 2015-2016 környékén. És nem, soha nem a játékost vagy a teljesítményt hasonlítom össze, hanem a szituációt. Kísértetiesen hasonló.
Egyébként kezeket fel, aki nem utálta a 24 éves CR-tMajd jött és sokan elfogadták, de sokan nem. Aztán, miután sokan el akarták üldözni, mert ""rossz hatással van a csapatra"", a vezérletével hoztuk a BL triplát és a sokak kezdték, ha nem is megszeretni, de elismerni. Ehhez nagyon sok meló és sok-sok év kellett. Sikerült is elérnie 33 éves korára.
![]()
Mint annó, ha van egy CR-Karim-Bale hármasod, akkor nem az a megoldás, hogy eladod a problémás CR-t, mert van a padon egy jófiú Isco, hanem összerakod őket és megbaszod a világot. Most ugyan ez a helyzet.
Csak én nem így látom. Tényleg érdemes visszaolvasni. Itt is a nagy többség ki volt CR-től, sőt, R24 annó beírta, hogy ez van a külföldi fórumokon is, szóval általános volt a dolog.dzsi91 írta:De Crt 10ből 1-2 madridista nem kedvelte vinit meg 10ből 8. Teljesen felesleges őket összemosni. Nem hasonlítanak semmiben.kiserik írta: Akinek van egy kis ideje, ajánlom a CR topikot 2015-2016 környékén. És nem, soha nem a játékost vagy a teljesítményt hasonlítom össze, hanem a szituációt. Kísértetiesen hasonló.
Egyébként kezeket fel, aki nem utálta a 24 éves CR-tMajd jött és sokan elfogadták, de sokan nem. Aztán, miután sokan el akarták üldözni, mert ""rossz hatással van a csapatra"", a vezérletével hoztuk a BL triplát és a sokak kezdték, ha nem is megszeretni, de elismerni. Ehhez nagyon sok meló és sok-sok év kellett. Sikerült is elérnie 33 éves korára.
Ami egyébként megfigyelhető (és ez most nem szorosan kapcsolódik Vinihez), hogy mennyit változott a social média és annak befolyása. Magamon tapasztaltam, hogy ha úgy néztem a meccset, hogy közben folyamatosan azt kaptam infóba (megy a meccs topik például), hogy xy milyen szar, akkor előbb utóbb szinte csak arra voltam kihegyezve, hogy mikor ront már el valamit xy. Ugye ezt csúnya szóval csordaszellemnek is hívhatjuk. Most a közösségi médiában meg percenként gyártják az ilyen tartalmakat.
Én vén fasz vagyok, így nem használok ilyen dolgokat (tiktok, face, stb), és amióta a megy a meccs topikot is hanyagolom, sokkal másabbak a meccs élményeim. Aztán mikor visszaolvasom az ott írtakat, sokszor olyan, mint ha teljesen más meccset néztünk volna néhány emberrel

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De a lenyeg, hogy nem probalod osszemosni CR-relkiserik írta: Akinek van egy kis ideje, ajánlom a CR topikot 2015-2016 környékén. És nem, soha nem a játékost vagy a teljesítményt hasonlítom össze, hanem a szituációt. Kísértetiesen hasonló.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De Crt 10ből 1-2 madridista nem kedvelte vinit meg 10ből 8. Teljesen felesleges őket összemosni. Nem hasonlítanak semmiben.kiserik írta: Akinek van egy kis ideje, ajánlom a CR topikot 2015-2016 környékén. És nem, soha nem a játékost vagy a teljesítményt hasonlítom össze, hanem a szituációt. Kísértetiesen hasonló.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én még azt nem értem hogy a picsába úszta meg az eddigi ámokfutásait 2 piros lappal.
Minden meccsen kinyújtott mutatóújjal teli torokból üvöltözik a bíroknak, ami mindenki másnál sárga lap és ha nem fejezi be akkor piros, elvileg egy olyan szabály is lenne hogy csak a csk beszélhet ugyebár. Előle meg inkább a bírók is elmennek mert ha kiállítják egyből a figyelem középpontjába kerülnek.
És most vonatkoztassunk el attól hogy fogalmatlanok a bírók, ilyen viselkedést még a megyeiben is egyre ritkábban engednek meg.
Minden meccsen kinyújtott mutatóújjal teli torokból üvöltözik a bíroknak, ami mindenki másnál sárga lap és ha nem fejezi be akkor piros, elvileg egy olyan szabály is lenne hogy csak a csk beszélhet ugyebár. Előle meg inkább a bírók is elmennek mert ha kiállítják egyből a figyelem középpontjába kerülnek.
És most vonatkoztassunk el attól hogy fogalmatlanok a bírók, ilyen viselkedést még a megyeiben is egyre ritkábban engednek meg.
Akinek van egy kis ideje, ajánlom a CR topikot 2015-2016 környékén. És nem, soha nem a játékost vagy a teljesítményt hasonlítom össze, hanem a szituációt. Kísértetiesen hasonló.
Egyébként kezeket fel, aki nem utálta a 24 éves CR-t
Majd jött és sokan elfogadták, de sokan nem. Aztán, miután sokan el akarták üldözni, mert ""rossz hatással van a csapatra"", a vezérletével hoztuk a BL triplát és a sokak kezdték, ha nem is megszeretni, de elismerni. Ehhez nagyon sok meló és sok-sok év kellett. Sikerült is elérnie 33 éves korára.
Egyébként kezeket fel, aki nem utálta a 24 éves CR-t

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Mindkét oldalnak igaza van szerintem. Nyilván nem a semmiből jönnek a reakciói ami sokakat zavar. Viszont a kiváltó okok itt lesznek pályafutása végéig ő meg nem tud változtatni. Így patt helyzet van. Vagy nézzük ezt még 10 évig vagy haladunk tovább.
Mondjuk kár is már most ezen rugózni. Ha távozik is fix nem ezen a nyáron.
Legyen minden meccs után szavazás aztán nézünk egy átlagot szezon végén
Mondjuk kár is már most ezen rugózni. Ha távozik is fix nem ezen a nyáron.
Legyen minden meccs után szavazás aztán nézünk egy átlagot szezon végén

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
utolso kommentem ebbe a topikba, azon felul, hogy jogosnak tartom a kritikakat az iranyaba azt viszont nem amilyen mertekben a sajatunkat akarjuk eltakarittatni, plane egy olyan meccs utan ahol palyara sem lepett WTF, mint egy igazi valencia szurkolo, paran ugy nyilvanultok meg tisztelet a kivetelnek, es Vini nem magatol produkal olyan viselkedest amikyet, ezt kivaltjak belole, de persze konnyebb elovenni egy embert mint egy egesz jelenseget, nevezzuk rasszizmusnak vagy akarminek amivel probaljak kizokkenteni a jatekosokat.
az, hogy rodrygo milyen ugyes a bal oldalt lattunk mar nem egyszer azthiszem, de mindig ilyen veretes komoly csapatok ellen megy a bugi, mint a laspalmas aztan akkor mar nyilvan jobb mint Vini
az hogy mennyire zavarjak Mbappeval egymast a palyan, velemenyem szerint ez is jol elvan tulozva pont mint ev elejen a nem passzolnak egymasnak faszsag. Aki nezte is a meccseket latta mennyi golpassz erteku labdat adott mar eddigis a francianak.
neymaros osszehasonlitashoz: neymar mar akkor feladta mikor tinikent nem minket hanem a barcar valasztotta, es hagyta hogy az apja befolyasolja a sajat karrierjet, nincs mirol beszelni egy mindig is primadonna ember volt egy jo adag tehetseggel megaldva, de kanyarban sincsen Vini munkamoraljahoz kepest, es amennyi tűz van benne ahhoz, hogy a csucsra erjen.
az, hogy rodrygo milyen ugyes a bal oldalt lattunk mar nem egyszer azthiszem, de mindig ilyen veretes komoly csapatok ellen megy a bugi, mint a laspalmas aztan akkor mar nyilvan jobb mint Vini
az hogy mennyire zavarjak Mbappeval egymast a palyan, velemenyem szerint ez is jol elvan tulozva pont mint ev elejen a nem passzolnak egymasnak faszsag. Aki nezte is a meccseket latta mennyi golpassz erteku labdat adott mar eddigis a francianak.
neymaros osszehasonlitashoz: neymar mar akkor feladta mikor tinikent nem minket hanem a barcar valasztotta, es hagyta hogy az apja befolyasolja a sajat karrierjet, nincs mirol beszelni egy mindig is primadonna ember volt egy jo adag tehetseggel megaldva, de kanyarban sincsen Vini munkamoraljahoz kepest, es amennyi tűz van benne ahhoz, hogy a csucsra erjen.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- dzsi91
Azért még bőven összeállhat tavaszra a vini-bappe duo de akkor is túladnék rajta legkésőbb 26 nyarán. Hosszútávon nem tartható két ilyen celeb. Addig amíg nem elégedetlenkedik egyik a másik miatt kéne kihozni belőlük a maxot.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
De sokan jönnek azzal hogy amikor nem volt pályán ősszel akkor mennyire nem ment mbappenak
mbappe most jött bele és ennek ELLENÉRE nem tudnak együtt meglenni Vinivel együtt a pályán..
aztán meg jöttök azzal hogy TAVALY TAVASSZAL milyen jó volt Vini... Komolyan. De azóta, akár a brazil válogatottal való produkciójáról van szó vagy az ősziről, a "világlegjobbjától" ez a konstans védőbe vezetés meg minden 3.Meccsen jó játék ez nagyon kevés
Aztán jön az az érv hogy ez csak egy laspalmas... Egyrészt megverte nov.30-àn a barcat, másik meg h érdekes módon a csak utolsó helyen lévő valencia ellen se tudott parádézni csak pisszmogni, és miest kiállt, ugyanazok a játékosok, ugyanaz az ellenfél ellen úgy játszott mintegy csapat, és eredményesen! Aztán jött a kis Minera akit szétjátszottunk Vini nélkül, miest bejött Mbappéval (a célból hogy elkápráztassa az ellenfél közönségét, akik ovációval köszöntötték a pályán), hát hirtelen olyan nézhetetlen volt az egész játékunk hogy égni kellett miatta... Persze, mindig csak kiscsapatok ellen megy mostanában Vini nélkül, de azért mert nagy csapatok ellen nem látjuk ezt a "B" csapatot...
Ami pedig az irritáló, gusztustalan hozzáállását illeti, az egyértelmű mindenki számára és én azt mondom hogy lehet bármilyen ügyes a labdával meg trükkös kis csákó ROBOTOK ELLEN meg barátságos meccsen, meg ahol ő a zisten, a fociban viszont Ellenfelek vannak, és olyanok akik azon vannak hogy ő elbukjon és ne legyen eredményes, és a bírókat MINDENKI utálja, a barszások is azt mondják hogy nekünk fújnak meg mindig a másik csapatnak fúj, és ehhez IDEG kell!! Ez egy ilyen sport. Hiába vagy tök jó a labdával, ha nincs rendben a fejed, nem tudsz rendet tartani az idegrendszeredben akkor NEM te vagy a legjobb és kb 40%-a tehetségednek odavész (ha nem hiszed el akkor nézd meg pl... Vinit
) ...
Szal Vini itt van a csapatban már évek óta és kapott lehetőséget és én azt látom hogy egyre rosszabb a viselkedése, és egyre ritkábban nyújt kiemelkedőt, és szerintem az jó hogy nem most januárban adjuk el, mert most bizonyíthat tavasszal, és ha csak nem lesz vmi Óriási pozitív változás benne és a csapatjátékban vele, akkor menjen innen! (Bár nem hiszem hogy bárki meg tudná fizetni, kivéve esetleg az arab meg olaj csapatok)
De egyelőre igen, menjen. Légyszi.

aztán meg jöttök azzal hogy TAVALY TAVASSZAL milyen jó volt Vini... Komolyan. De azóta, akár a brazil válogatottal való produkciójáról van szó vagy az ősziről, a "világlegjobbjától" ez a konstans védőbe vezetés meg minden 3.Meccsen jó játék ez nagyon kevés
Aztán jön az az érv hogy ez csak egy laspalmas... Egyrészt megverte nov.30-àn a barcat, másik meg h érdekes módon a csak utolsó helyen lévő valencia ellen se tudott parádézni csak pisszmogni, és miest kiállt, ugyanazok a játékosok, ugyanaz az ellenfél ellen úgy játszott mintegy csapat, és eredményesen! Aztán jött a kis Minera akit szétjátszottunk Vini nélkül, miest bejött Mbappéval (a célból hogy elkápráztassa az ellenfél közönségét, akik ovációval köszöntötték a pályán), hát hirtelen olyan nézhetetlen volt az egész játékunk hogy égni kellett miatta... Persze, mindig csak kiscsapatok ellen megy mostanában Vini nélkül, de azért mert nagy csapatok ellen nem látjuk ezt a "B" csapatot...
Ami pedig az irritáló, gusztustalan hozzáállását illeti, az egyértelmű mindenki számára és én azt mondom hogy lehet bármilyen ügyes a labdával meg trükkös kis csákó ROBOTOK ELLEN meg barátságos meccsen, meg ahol ő a zisten, a fociban viszont Ellenfelek vannak, és olyanok akik azon vannak hogy ő elbukjon és ne legyen eredményes, és a bírókat MINDENKI utálja, a barszások is azt mondják hogy nekünk fújnak meg mindig a másik csapatnak fúj, és ehhez IDEG kell!! Ez egy ilyen sport. Hiába vagy tök jó a labdával, ha nincs rendben a fejed, nem tudsz rendet tartani az idegrendszeredben akkor NEM te vagy a legjobb és kb 40%-a tehetségednek odavész (ha nem hiszed el akkor nézd meg pl... Vinit

Szal Vini itt van a csapatban már évek óta és kapott lehetőséget és én azt látom hogy egyre rosszabb a viselkedése, és egyre ritkábban nyújt kiemelkedőt, és szerintem az jó hogy nem most januárban adjuk el, mert most bizonyíthat tavasszal, és ha csak nem lesz vmi Óriási pozitív változás benne és a csapatjátékban vele, akkor menjen innen! (Bár nem hiszem hogy bárki meg tudná fizetni, kivéve esetleg az arab meg olaj csapatok)
De egyelőre igen, menjen. Légyszi.
szuperliga.