Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 20., hétfő 11:31

kiserik írta: Próbálja a tököm. Tehetek róla, hogy korábban ő volt ilyen helyzetben? Utálta a fél világ meg az itteni fél publikum is.
Utálta a fél világ, ahogy Messit is sokan utalják, mert a foci világa 2 részre szakadt már jó ideje miattuk. És igen, a világ utálta azt nézni ahogy CR a pályán büntetett, a SIU gólöröm, aztán a mutogatás, hogy én itt vagyok én itt vagyok. Egoista? Az. Viszont nem emlékszem, hogy bármelyik edzőnek karon kellett volna fognia őt, vagy arra hogy a társaknak kellene őt mindig lefognia, esetleg, hogy egy teljes stadion a fejét követelte volna (arra már igen, hogy az ellenfél szurkolói allva tapsolják, vagy éneklik neki a you will never walk alonet...). Please. 2 teljesen külön ügy, az egyik 5 aranylabda bogyóval, a másik sehol ehhez a tudáshoz. Ha már most ezzel a tudással ennyi baj van, mi lenne vele ha ott tartana, mint CR a sikereit illetőleg.

Egyébként megvarnam az év végét. Eladni biztosan nem fogjuk, a stílusa viszont hatraltatja a többieket a koncentrációban és a kiteljesedesben. Ha Mbappé formaban van, akkor egy polccal előtte van, ez tény.
A változásban nem bízok, ha olyan senior embereknek nem sikerül őt megnevelnie, mint Ancelotti, akkor nem hinném, hogy majd egy Xabi Alonso ezzel elbírna, vagy bárki más.

Ehhez sajnos kellő intelligencia is kell, hogy felfogd, ha ennyien jönnek veled szemben az autópályán, akkor valszeg te vagy a hülye.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 20., hétfő 11:22

A valencia balhé után dobtam be hogy egy új szavazáson most biztos 50-50 lenne az eladnád e válasz, hát durva de tényleg :D Salzburg ellen eltesz két gólt meg 1 gólpasszt gondolom megint más lenne az eredmény.

Nagyon megnézném amúgy huzamosabb ideig Rodrygót a baloldalon, nagyon jól néztek ki tegnap Mbappéval. Vini x Kylian párosnál még legutóbbi meccseken is csomószor azt éreztem, hogy zavarják egymást. Másfelől rengeteg nagy passzt adott Vini is idén Mbappénak amit elszórakozott aztán. Nagyon nehéz ügy, mert Rodrygo kutyaszar a jobboldalon az esetek többségében, Brahim meg ott a legjobb.

Nem-re nyomok, nézzük meg a tavaszt aztán nyáron jöhet újra a szavazás :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. január 20., hétfő 11:02

Cr viselkedése tetszen az bárkinek pozitív hatással volt a csapatra, sőt még a következő generációra is szóval nála tökmindegy mit mondott a világ vagy akár madridisták. Az egész klubhoz hozott egyfajta mentalitást ami a mai napog él.

Vini viselkedése viszont én úgy látom rossz hatással van mindenkire.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 20., hétfő 10:32

kiserik írta:
Realista24 írta:

Mindig probalod osszemosni CR-rel, csak a kulonbseg az, hogy CR a palyan valaszolt, nem a Twitteren.
Cr-t motivalta, Vinit blokkolja.
Próbálja a tököm. Tehetek róla, hogy korábban ő volt ilyen helyzetben? Utálta a fél világ meg az itteni fél publikum is.

Vini a kanyarban sincs CR-hez képest és senki más sem. Senki más a Földön. De nèzd már meg ezt a semmirekellő brazilt, akit annyira blokkol minden. Gólokban alig van lemaradva a csodagyerek Mbappétól, assistokban meg a legjobb a csapatban úgy, hogy kihagyott már vagy 7 meccset.
Nekem nincs azzal bajom ha neked ez belefér
Én leszarom a statjait a viselkedése és az alap mentalitása miatt.

Fele ennyi góllal és gólpasszal de normális habitussal semmi bajom nem lenne vele.

És de, többször keverted már bele CRt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 20., hétfő 10:00

Dupla D írta:
Remy írta:

CRt gyuloli a fel vilag.
De őt elsősorban azért, amit elért, csak másod sorban a személyisége miatt.
Vininél ez pont fordítva van.
Onzo, egoista, bekepzelt, hisztizo. Ezert gyulolik. Meg persze, amit elert. De pont, hogy a szemelyisege miatt nem szeretik rengetegen. Tett hozza a media nem kicsit a godboi vs rosszfiu versenyben.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. január 20., hétfő 9:58

Remy írta:
gólvonal írta: CR‐t nem utálta a fél világ, és a madridisták fele sem. És CR‐t nem kellett lefogni minden második meccsen.
CRt gyuloli a fel vilag.
De őt elsősorban azért, amit elért, csak másod sorban a személyisége miatt.
Vininél ez pont fordítva van.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 20., hétfő 9:53

gólvonal írta: CR‐t nem utálta a fél világ, és a madridisták fele sem. És CR‐t nem kellett lefogni minden második meccsen.
CRt gyuloli a fel vilag.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. január 20., hétfő 9:49

CR‐t nem utálta a fél világ, és a madridisták fele sem. És CR‐t nem kellett lefogni minden második meccsen.

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 20., hétfő 9:43

Tavasz majd eldonti, hogy az aranylabda fail utan mire megy az ev legfontosabb szakaszaban.

Amugy meg tok mindegy mi lesz, uj edzovel, egy olyan szezont meg kell nezni, ahol mar egy olyan Bappeval focizik, aki beilleszkedett.

Szoval jovo nyarig barmi van, nyomni kell.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. január 20., hétfő 9:42

Nem tartozok a legnagyobb CR fanok közé, de mégsem voltam boldog, amikor ő távozott..
Vini eladásának meg egyenesen örülnék.
Baromira nem egy szint a kettő, Vinicius sokkal irritálóbb figura és még tudásra sem egy C.R.

Mióta a Realnak szurkolok, nem emlékszem ilyen játékosra, hogy valaki klasszis szint, de közben annyira ellenszeves, hogy a saját szurkolók fele simán elzavarná.. :smile:

jxbell
Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: jxbell » 2025. január 20., hétfő 9:40

Mindenki azt gondolja (köztük én is), hogy adjunk neki időt, hátha megváltozik. Ez valószínűleg nem fog bekövetkezni, ugyanis már 2 éve erre várunk. Az év végét azért még persze megvárnám a döntéssel, de nálam jelenlegi állás szerint abszolút nem szerepelne a jövő Real Madridjában.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 20., hétfő 9:32

Realista24 írta:
kiserik írta:
Ahogyan megszünt CR után is. Vini után keresnek majd mást. Első tippem Jude. Benne is megvan a kellő hevesség.

Amíg a Negreira ügynek nincs komoly következménye (vagy el nem telik annyi idő, hogy az érintett bírók kikopjanak), addig változás nem lesz, csak a nevek fognak cserélődni.
Mindig probalod osszemosni CR-rel, csak a kulonbseg az, hogy CR a palyan valaszolt, nem a Twitteren.
Próbálja a tököm. Tehetek róla, hogy korábban ő volt ilyen helyzetben? Utálta a fél világ meg az itteni fél publikum is.

Vini a kanyarban sincs CR-hez képest és senki más sem. Senki más a Földön. De nèzd már meg ezt a semmirekellő brazilt, akit annyira blokkol minden. Gólokban alig van lemaradva a csodagyerek Mbappétól, assistokban meg a legjobb a csapatban úgy, hogy kihagyott már vagy 7 meccset.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 20., hétfő 9:31

Lehet túlgondolom, de szerintem a tavalyi tavaszi teljesítményéhez is kellett az a pár hét/hónap kényszerpihenő a sérülése miatt. Egyszerűen nem mindenki tudja elviselni a tartós nyomást egy egész szezonon át. Lassan már egy éve folyamatos rajta teljesítménykényszer, megspékelve két nagy pofonnal (Copa és Aranylabda), mentálisan ez nem lehet egyszerű, ő meg főleg nem tűnik annak a típusnak, aki az ilyet jól kezelné. Elhiszem, hogy minden percet a pályán szeretne tölteni, de a stábnak kéne észrevennie, hogy vannak játékosok, akiknek kell a pihenő, elsősorban fejben.

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. január 20., hétfő 9:23

Másodszor is a "Nem"-re szavaztam. Nyilván teljesen jogosak a kritikák, de én továbbra is bízom benne. Viszont ennek a kérdésnek szezon végén lenne igazán relevanciája, mert alapvetően szerintem abból kéne levezetni, hogy hogy sikerült a szezon, és ő ehhez hogyan járult hozzá.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 20., hétfő 9:21

kiserik írta:
Realista24 írta:

Jobb lett volna rögtön a balhé után? :kalapos:

Én tartom, ha eladjuk, megszűnik a problémák jelentős része.
Ahogyan megszünt CR után is. Vini után keresnek majd mást. Első tippem Jude. Benne is megvan a kellő hevesség.

Amíg a Negreira ügynek nincs komoly következménye (vagy el nem telik annyi idő, hogy az érintett bírók kikopjanak), addig változás nem lesz, csak a nevek fognak cserélődni.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 20., hétfő 9:20

doncsontos írta: a vilag egyik legjobbja
Amikor a focival foglalkozik. Ebbol pedig egyre kevesebb van. Ez a legfobb baj.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 20., hétfő 9:20

Realista24 írta:
Kerlon írta: Mioyen sunyi dolog ez egy nelkule galazva megnyert meccs utan. :lol:

Mondjuk en ettol fuggetlenul adnam el.
Jobb lett volna rögtön a balhé után? :kalapos:

Én tartom, ha eladjuk, megszűnik a problémák jelentős része.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. január 20., hétfő 9:13

doncsontos írta: jezusom, persze adjuk el a vilag egyik legjobbjat es hozzunk helyette wirtzeket meg nem tudom meg kit akik komoly nemet bajnoksagba meg europa ligaba bizonyitottak, ja es persze a vilagklasszis vedo igazolas is pont vini eladasan mulna.
Tőlem Messi és Ronaldo szerelemgyermeke is lehet, de ha konstans nem tud viselkedni, akkor takarodjon minél hamarabb.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. január 20., hétfő 9:05

jezusom, persze adjuk el a vilag egyik legjobbjat es hozzunk helyette wirtzeket meg nem tudom meg kit akik komoly nemet bajnoksagba meg europa ligaba bizonyitottak, ja es persze a vilagklasszis vedo igazolas is pont vini eladasan mulna.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. január 20., hétfő 9:02

realistahuni írta: Nem tudok már objektív lenni vele kapcsolatban szakmailag ezért fogalmam sincs mi lenne a jó döntés. Viszont szekunder szégyenérzetem mindig amikor látom, elmegy a kedvem a meccseinktől. Remélem már Perezéknél is tele a pohár.
Ez itt a baj, nagyon irritáló amit csinál, legtöbbször akkor is amikor jól játszik.

A másik az, hogy nem tudjuk mire lenne képes nélküle Rodrygo és a csapat. 1-2 meccsből, főleg ilyen Las Palmasok elleniből nehéz kiindulni. Jó lenne megnézni még pár meccset Vini nélkül.

A harmadik nagy kérdés ahogy mondjátok az, hogy ő mit akar. Ha kialakul a fejében egy ilyen gondolat, hogy Spanyolországban nem szeretik, és el akarna menni akkor a vezetőség gondolom elengedné, de másképp nem fogják erőltetni.

Vissza: