Egyébként kezeket fel, aki nem utálta a 24 éves CR-t

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 20., hétfő 12:55
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. január 20., hétfő 12:35
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2025. január 20., hétfő 12:30
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. január 20., hétfő 12:29
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. január 20., hétfő 12:21
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 20., hétfő 11:31
Utálta a fél világ, ahogy Messit is sokan utalják, mert a foci világa 2 részre szakadt már jó ideje miattuk. És igen, a világ utálta azt nézni ahogy CR a pályán büntetett, a SIU gólöröm, aztán a mutogatás, hogy én itt vagyok én itt vagyok. Egoista? Az. Viszont nem emlékszem, hogy bármelyik edzőnek karon kellett volna fognia őt, vagy arra hogy a társaknak kellene őt mindig lefognia, esetleg, hogy egy teljes stadion a fejét követelte volna (arra már igen, hogy az ellenfél szurkolói allva tapsolják, vagy éneklik neki a you will never walk alonet...). Please. 2 teljesen külön ügy, az egyik 5 aranylabda bogyóval, a másik sehol ehhez a tudáshoz. Ha már most ezzel a tudással ennyi baj van, mi lenne vele ha ott tartana, mint CR a sikereit illetőleg.kiserik írta: Próbálja a tököm. Tehetek róla, hogy korábban ő volt ilyen helyzetben? Utálta a fél világ meg az itteni fél publikum is.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 20., hétfő 11:22
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. január 20., hétfő 11:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 20., hétfő 10:32
Nekem nincs azzal bajom ha neked ez beleférkiserik írta:Próbálja a tököm. Tehetek róla, hogy korábban ő volt ilyen helyzetben? Utálta a fél világ meg az itteni fél publikum is.Realista24 írta:
Mindig probalod osszemosni CR-rel, csak a kulonbseg az, hogy CR a palyan valaszolt, nem a Twitteren.
Cr-t motivalta, Vinit blokkolja.
Vini a kanyarban sincs CR-hez képest és senki más sem. Senki más a Földön. De nèzd már meg ezt a semmirekellő brazilt, akit annyira blokkol minden. Gólokban alig van lemaradva a csodagyerek Mbappétól, assistokban meg a legjobb a csapatban úgy, hogy kihagyott már vagy 7 meccset.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 20., hétfő 10:00
Onzo, egoista, bekepzelt, hisztizo. Ezert gyulolik. Meg persze, amit elert. De pont, hogy a szemelyisege miatt nem szeretik rengetegen. Tett hozza a media nem kicsit a godboi vs rosszfiu versenyben.Dupla D írta:De őt elsősorban azért, amit elért, csak másod sorban a személyisége miatt.Remy írta:
CRt gyuloli a fel vilag.
Vininél ez pont fordítva van.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. január 20., hétfő 9:58
De őt elsősorban azért, amit elért, csak másod sorban a személyisége miatt.Remy írta:CRt gyuloli a fel vilag.gólvonal írta: CR‐t nem utálta a fél világ, és a madridisták fele sem. És CR‐t nem kellett lefogni minden második meccsen.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 20., hétfő 9:53
CRt gyuloli a fel vilag.gólvonal írta: CR‐t nem utálta a fél világ, és a madridisták fele sem. És CR‐t nem kellett lefogni minden második meccsen.
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. január 20., hétfő 9:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 20., hétfő 9:43
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. január 20., hétfő 9:42
HozzászólásSzerző: jxbell » 2025. január 20., hétfő 9:40
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 20., hétfő 9:32
Próbálja a tököm. Tehetek róla, hogy korábban ő volt ilyen helyzetben? Utálta a fél világ meg az itteni fél publikum is.Realista24 írta:Mindig probalod osszemosni CR-rel, csak a kulonbseg az, hogy CR a palyan valaszolt, nem a Twitteren.kiserik írta:
Ahogyan megszünt CR után is. Vini után keresnek majd mást. Első tippem Jude. Benne is megvan a kellő hevesség.
Amíg a Negreira ügynek nincs komoly következménye (vagy el nem telik annyi idő, hogy az érintett bírók kikopjanak), addig változás nem lesz, csak a nevek fognak cserélődni.
Cr-t motivalta, Vinit blokkolja.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 20., hétfő 9:31
HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. január 20., hétfő 9:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 20., hétfő 9:21
Mindig probalod osszemosni CR-rel, csak a kulonbseg az, hogy CR a palyan valaszolt, nem a Twitteren.kiserik írta:Ahogyan megszünt CR után is. Vini után keresnek majd mást. Első tippem Jude. Benne is megvan a kellő hevesség.Realista24 írta:
Jobb lett volna rögtön a balhé után?
Én tartom, ha eladjuk, megszűnik a problémák jelentős része.
Amíg a Negreira ügynek nincs komoly következménye (vagy el nem telik annyi idő, hogy az érintett bírók kikopjanak), addig változás nem lesz, csak a nevek fognak cserélődni.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem