Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 20., hétfő 11:40

Remy írta: Kitargyaltatok mindent. Vinit el kell adni, minden jo volt. Csalt a VAR, stb

Ui: szakad az eso, kereshetek menedeket. :x
Megmentették a segged a srácok. Örülj, hogy csak az eső elől kell menedéket keresned és nem a fórum népének haragja elől. :mrgreen:
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 20., hétfő 9:29

Kitargyaltatok mindent. Vinit el kell adni, minden jo volt. Csalt a VAR, stb

Ui: szakad az eso, kereshetek menedeket. :x
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 20., hétfő 9:22

realbeckham írta: Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy hol késik a remy blog? Utazas, stadion, hangulat, mbappe. Szeretném olvasni az élménybeszámolót.
Irj neki privatban. :shifty:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 20., hétfő 9:08

realbeckham írta: Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy hol késik a remy blog? Utazas, stadion, hangulat, mbappe. Szeretném olvasni az élménybeszámolót.
Lehet beragadt a szálloda liftben, és nem vették eszre :kalapos:

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. január 20., hétfő 9:06

Sziasztok!

https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. január 20., hétfő 6:59

Realista24 írta: Ez volt Carlos 150. La liga győzelme.
Ügyes volt Fran Garcia, de azért Robi Carlostól még messze van :mrgreen:
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 20., hétfő 6:52

Ez volt Carlo 150. La liga győzelme.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. január 19., vasárnap 22:40

Lewat kell gólkirállyá tenni, nem engedhetik hogy mbappe valahogy is behozza... Haláli vicces már ez a barca bizniszelés, főleg hogy úgy próbálják terelni a témát a medián keresztül hogy minket vádolnak.. de úgy is kiderül...

Mbappet meg így nem fogja senki megállítani!! Ez gyönyörű volt ma és továbbra is tartom hogy Vini nélkül nyugisabb, focisabb, és szerethetőbb, nézhető a focink, nem tudom mikor élveztem meccset ennyire ❤️❤️ Rodrygoval nagyon érzik egymást, ahogy Asencio és Rüdiger is, nagyon szomorú lenne megbontani azt a védelmet :(

Aki pedig itt Laspalmasozik hogy ellenük könnyű az nézze meg mi volt most múlt November 30-án, s hogy nem is annyira könnyű mutatvány ez :roll:

Én csak attól félek hogy Perez az aki megparancsolta Ancelottinak hogy jatszassa vinit és meg nem kötve a keze... Pedig ült már huzamosabb ideig 7-es számú versenyző a padon :sly:
szuperliga.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 19., vasárnap 22:27

De már amit ismételtek neki is wtf volt

Magát a lest játszották vissza meg mutatták a bírónak nem is keveswet, miközben azt nem a bíró fogja megmondani szemmel

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. január 19., vasárnap 22:20

Nevetséges hogy itt tartanak a spanyol meg nemzetközi bírói testületek.

2025-ben nem tudjuk objektíven, hibamentesen meghatározni mi les meg mi nem, miközben végtelen pénz, kamera, minden erőforrás az övék.

Több száz millio ember a földön ezért könyörög, hogy tudjuk már 100%osan meghatározni mi a faszom a les. És nem megy.

És nem látod hogy erre készen lennének 2 éven belül. Képtelenek rá. Hétről hétre elcseszik ott, ahol a legjobb feltételek adottak számukra.
Volt egy főnököm az kérdezte mindig így: kit kell leszopni ahhoz, hogy sikerüljön végre???

Már meccs közben írtam, ez nem volt les....

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. január 19., vasárnap 22:03

Pad'em írta: Elvileg protokollt sértett a VAR Mbappé 3.góljánál, mivel a Las Palmasnál volt már a labda miután elfejelte a védőjük, és a labdabirtoklás váltás előtt történt leshelyzetet már nem nézethették volna vissza a bíróval.
Ezt írtam meccs közben is, rég tárgytalan volt a leshelyzet. Ha egyáltalán az volt.

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2025. január 19., vasárnap 21:47

Pad'em írta:
dortev írta: Ez már kimeríti a labdabirtoklás kritériumait? Egyáltalán van definiálva, hogy mi tekinthető labdabirtoklásnak? A védő vaktában belefejelt a labdába, mert – gondolom – nem volt biztos abban, hogy Mbappe lesen van és nem figyelt fel arra sem, hogy passzívan áll mögötte. Ez nekem nagyjából annyira tűnik labdabirtoklásnak, mint amikor egy védő belepiszkál lábbal a labdába és azt a kapus megfoghatja szándékosság hiányában, ami számomra azt implikálja, hogy az például nem minősül labdabirtoklásnak.
Nem az volt a labdabirtoklás, hogy a védő belefejelt, hanem amikor a csapattársa utána lekezelt és eladta.

Amúgy ilyen is van még mellé, RMTV szerint nem is volt les :lol:

BREAKING: Kylian Mbappé was NOT offside for his hattrick goal. VAR used a frame after the ball had left Rüdiger's leg - they did the same vs Valencia.

[RMTV]
Látszott a közvetítés alatt is hogy a labda már a levegőben száll amikor a képet megállítják. Röhej
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 19., vasárnap 21:46

dortev írta: Ez már kimeríti a labdabirtoklás kritériumait? Egyáltalán van definiálva, hogy mi tekinthető labdabirtoklásnak? A védő vaktában belefejelt a labdába, mert – gondolom – nem volt biztos abban, hogy Mbappe lesen van és nem figyelt fel arra sem, hogy passzívan áll mögötte. Ez nekem nagyjából annyira tűnik labdabirtoklásnak, mint amikor egy védő belepiszkál lábbal a labdába és azt a kapus megfoghatja szándékosság hiányában, ami számomra azt implikálja, hogy az például nem minősül labdabirtoklásnak.
Nem az volt a labdabirtoklás, hogy a védő belefejelt, hanem amikor a csapattársa utána lekezelte és eladta.

Amúgy ilyen is van még mellé, RMTV szerint nem is volt les :lol:

BREAKING: Kylian Mbappé was NOT offside for his hattrick goal. VAR used a frame after the ball had left Rüdiger's leg - they did the same vs Valencia.

[RMTV]
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. január 19., vasárnap 21:39

Ez már kimeríti a labdabirtoklás kritériumait? Egyáltalán van definiálva, hogy mi tekinthető labdabirtoklásnak? A védő vaktában belefejelt a labdába, mert – gondolom – nem volt biztos abban, hogy Mbappe lesen van és nem figyelt fel arra sem, hogy passzívan áll mögötte. Ez nekem nagyjából annyira tűnik labdabirtoklásnak, mint amikor egy védő belepiszkál lábbal a labdába és azt a kapus megfoghatja szándékosság hiányában, ami számomra azt implikálja, hogy az például nem minősül labdabirtoklásnak.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 19., vasárnap 21:36

Pad'em írta: Elvileg protokollt sértett a VAR Mbappé 3.góljánál, mivel a Las Palmasnál volt már a labda miután elfejelte a védőjük, és a labdabirtoklás váltás előtt történt leshelyzetet már nem nézethették volna vissza a bíróval.
A la ligaban meccsenként van legalább 1 ilyen ordenaré hiba, megy a többi közé a polcra, valahová a gól közben lefújt meccs és a számtalan baromság, meg barca évekig tartó lefizetései közé.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 19., vasárnap 21:26

Elvileg protokollt sértett a VAR Mbappé 3.góljánál, mivel a Las Palmasnál volt már a labda miután elfejelte a védőjük, és a labdabirtoklás váltás előtt történt leshelyzetet már nem nézethették volna vissza a bíróval.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 19., vasárnap 20:01

Steve írta: *alkalmazkodni akartam írni, meg ha még van más elütés is.

A gyerek éppen ugrál a fejemebn írás közben. :kalapos:

Btw..Valahogy, valamilyen formációban egy hasonló kezdőre kellene építeni, mert folytak a támadások legalább.

A legnagyobb gond sokszor az, hogy lassan érünk a kapu elé..

A védelemből nem hiányzott Tchou..

Szóval valami hasonló formáció kellene a jövőben is az alap legyen.

Kár, hogy Valverde gólja nem ment be..Rüdi is vigyorogva tapsolta pedig :kalapos:
Nem hasonló, hanem ilyen. Elbírunk 1 játékost aki nem vedekezik az MBappe, VIniciusnak ha tetszik ha nem robotolnia kell a bal szélen. Ezerszer hatékonyabbak vagyunk ha Jude igazi 10-esként érkezhet a kapu elé, továbbá Güler is ebben a legjobb.
Amit nem értek, hogy és honnan jött ez a taktikai elem nekünk, amikor a szélső védők érkeznek be a kapu elé a beadásokra. Nem csak ma, egész évben láttam már, volt h Mendy kóricált a 16-osban. Nagyon érdekelne hogy ezt kérik tőlük vagy csak gondolnak egyet és eltévednek a vonal mellől. Ma ugye LV volt ilyen. Aki meg lehet csinált szép dolgokat, de csak kaptunk róla egy gólt. Tényleg csak az nem veri meg aki nem akarja és ez rendre hatalmas hátrány egy összeszedettebb ellenfél ellen.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 19., vasárnap 19:57

*alkalmazkodni akartam írni, meg ha még van más elütés is.

A gyerek éppen ugrál a fejemebn írás közben. :kalapos:

Btw..Valahogy, valamilyen formációban egy hasonló kezdőre kellene építeni, mert folytak a támadások legalább.

A legnagyobb gond sokszor az, hogy lassan érünk a kapu elé..

A védelemből nem hiányzott Tchou..

Szóval valami hasonló formáció kellene a jövőben is az alap legyen.

Kár, hogy Valverde gólja nem ment be..Rüdi is vigyorogva tapsolta pedig :kalapos:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 19., vasárnap 19:48

Impostor írta:
Steve írta:
MBappénak szemmel láthatóan jobban megy, mikor Vini nincs.
Azért volt már hogy Vini nélkül léptünk pályára Mbappe-val akkor nagyon nem ment neki...akkor kapta a savat hogy nem tudja vinni a hátán a csapatot, Vini nélkül nincs helyzet stb...
Igen, amikor semmi nem ment neki, akkor ez volt.

De az utóbbi időkben szerencsére ráérzett a dologra, kezd beilleszkedni és alkalmaszkodni a spanyol focihoz.

Amire én gondoltam, hogy ma szabadabban mozgott.

Ha Vini van, akkor nyilván neki is mennek labdák, rá is játszanak, ma több ment Vini nélkül Bappének, ő meg kötetlenebbül mozgott és így jobban ment neki.

Nyilván ebben benne van az, hogy Bappé is jobb formában van, az ellenfél is le lett focizva, a csapatnak is ment.

Én nagy részt arra gondoltam, hogy több helye volt ma, hogy nem volt ott a másik “fő támadónk”.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. január 19., vasárnap 19:43

Sierra írta:
dzsi91 írta: Kicsit kifehérítettük a kezdőt máris van foca.
Nekem is ez jutott eszembe. :D Asencio, Ceballos, Fran Garcia bekerult, 3 neger ki es maris volt fodball.
és nem is én mondtam :sziv: :mrgreen:

Fran jó a rotációban, csak ne Mendy maradjon előtte
ahogy Ceba is
Asencionál meg megvárjuk, hova fut ki :hmmm:

Vissza: