Wirtzes reszt kiveve nagy plusz egy, az is csak azert kivetel nalam, mert nem ismerem, nem latom jatszani, de hiszek nekedBabinho írta: Nekem a Jude-Rodrygo-Kylian hármasé a jövő, nyáron az idény alapján instant sell out Vini. A viselkedése, és a jövő potenciálja miatt, ő neki ez sok lesz fejben ez a cirkusz, amit ő teremt. Nem ragozom tovább, az érte kapott pénzből rendbe raknám a védelmet és pótolnám a brazilt is.
Szerintem Trent jönni fog, ezt már elkönyveltem, tetszik, nem tetszik ez van. Ha mégsem jön, lehet majd ötletelni.
Viniből én Wirtzet venném meg, pure class az a gyerek, nekem Brahimnál jobb játékos, akit szeretek, de nálam egy erős realban nem kezdő...szerintem a rodrygo, wirtz, brahim, arda kell egy 60 meccses szezonra.
A vini pénzből még megvenném a védelembe Ruben Diast, nem tudom mennyire reális, de nekem ő lenne a megoldás KH posztra, rohadt jó az a játékos, es szerintem nagyon madrid kompatibilis.
Akit még igazolnék a további fehérítés jegyében az Nico Paz. Én hiszek Toninak hogy jó ez a gyerek, amikor láttam nekem tetszett, kell az ész a pályára. Ne felejtsük hogy amikor leigazoltuk Tonit, ois előrébb játszott, mint most Nico...saját nevelés, bizonyított.
Nekem ez a jövő madridjának alapja a teljesség igénye nélkül (bhv és más posztról szot nem ejtettem még).
Építsük Jude es Kylian köré a következő éveket, nincs szükség Vinire. Ez a mez tisztább annál, mint amit ő képvisel.
Ahol en a hibat latom az egyenletben, az Vini eladasi ara. Ha nem hosszabbit, akkor a pozicionk jelentosen romlik.
Ha en lennek Perez, akkor kapna egy magasabb fizetest, de a kivasarlasi arat levinnem 200-250 milliora, aztan onnantol kezdbe ha van olyan csapat, ami ezt kifizetne, akkor a jatekoson mulik.