. 4 győzelem 2 vereség és a 4ből 3 otthon alsóházi csapatok ellen. Lehet utálni őt, de objektívnek is lehetne attól még lenni. A pool vagy a bilbao ellen hol volt a konstans jó foci? Lefocizott minket mindkettő, nem láttam a parádét.
Nem tartom jogosnak ezeket a meccseket emlegetni, mert meggyozodesem, h az alap taktika amit (remélem) agyon gyakorolnak edzéseken, illetve az ev jelentos részében erosen Vinire épül, mig a Vini nelkuli jatek az ink veszmegoldas, amit sztem, ha megszoknak a játékosok, több elonnyel bír.
Mashogy irva, Vini mellett Mbappe egy posztidegen balfassza degradalodik, Bellingham meg sztem netto frusztralta, mivel nem jon a labda időben, elonzozi, ratekeredik. Rodrygonal jobb Vini 1-1 ben, de o passzol, Mbappe cselezgethet es Bellingham is tobbet cipelheti a labdát.
Tavaly Vini rugta a golt a Bayern ellen, kov evben rughatja a masik 2, ha vegre rajuk is epulhet a jatek sokkal erősebben.
Egy olyan emberre jqtszani mindig, akinel ennyire konnyen szakad a cérna, az kockazatos es 2 másik ilyen klasszis mellett hulyesegnek is tűnik.
Am en kb 300 milla környékén probalnam ertekesiteni, 200 milla alatt meg nincs is mirol beszelni, szal mindenaron en sem zavarnam el, de 250-300 milla az sok pénz, nekunk meg szar a vedelmunk, Vini meg egy idióta.