Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

nzooli93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Vinícius Junior - 7

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 20., hétfő 8:44

Ilyenkor mindig eszembe jut,mikor Carlo ilyen felfujt fejjel a csuklóján megragadva levitte pályáról :lol: :kalapos:

25 evesen szerintem se fog mar sokat okosodni. Aranylabda után meg jobban széthullott fejben. Az, hogy képes e visszajönni nem tudom, azt se mondta volna meg senki 1-2 ev utan,hogy idaig jut. Szoval passz. De idén jobb nézni a csapatot,ha nincs a pályán. Pedig en Rodrygot se csipem annyira, de inkabb egy szurke kiseger,mint az ,aki 2 perc utan habzo szajjal rohog a birora. :-( :/ nehéz kérdés

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. január 20., hétfő 8:38

Nem tudok már objektív lenni vele kapcsolatban szakmailag ezért fogalmam sincs mi lenne a jó döntés. Viszont szekunder szégyenérzetem mindig amikor látom, elmegy a kedvem a meccseinktől. Remélem már Perezéknél is tele a pohár.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 20., hétfő 8:27

Kerlon írta: Mioyen sunyi dolog ez egy nelkule galazva megnyert meccs utan. :lol:

Mondjuk en ettol fuggetlenul adnam el.
Jobb lett volna rögtön a balhé után? :kalapos:

Én tartom, ha eladjuk, megszűnik a problémák jelentős része.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2025. január 20., hétfő 8:26

Nem, és nem is lesz eladva természetesen.
Szép volt a tegnapi tényleg, neki is kell ez a kis pihenő és fejszellőztetés, de nagy spiritusz van benne, ott volt tegnap a VIP-ben elejétől a végéig, és látta, hogy nélküle is működik a csapat, ez majd még jobban feltüzeli.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. január 20., hétfő 8:23

Nem adnam el.

Benne van meg mindig az extra. Ha nem itt jatszana vernenk ra a nyalunkat. Benne meg van meglepetes meg hogy ra megy izombol a vedelemre.

Most epp nem fut jo szeriat. De kinek van allandoan jo teljesitmenye?
Bellinek is volt iden hullm….Rodrygot hagyjuk mert en tole vallnek meg a leghamarabb annyira szurke tud lenni.
Mbappe ugye jo szarul kezdett.

Ezt a kerdest a dortmund elleni mesterharmas utan kellett volna bedobni. :mrgreen:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 20., hétfő 8:20

En csak akkor adnám el, ha az új szerződésébe aránytalanul magas fizetést követelne, esetleg más ajánlatokkal próbálna meg pozíciót szerezni ehhez. Ha elfogadná a klub által kínált hosszabbítást, fizetést, még megtartanám.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. január 20., hétfő 8:18

Mioyen sunyi dolog ez egy nelkule galazva megnyert meccs utan. :lol:

Mondjuk en ettol fuggetlenul adnam el.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 20., hétfő 7:55

Fel evvel ezelott tobb, mint 80%-a a szavazoknak nem adta volna el.
Most? Uj szavazas.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. január 20., hétfő 7:38

R. Carlos írta: Na ezek után fog egy világklasszis teljesítmény jönni tőle a következő meccsen. Én még bízom abban, hogy be fog nőni a feje lágya valamelyest. Sosem lesz egy nyugodt jellem, de a kevesebb pofázásba meg egy kicsivel erősebb idegrendszerbe még reménykedem.
Közel 25évesen, teljesen reménytelen.
Lesznek még klasszis meccsei, ebben én is biztos vagyok, de lesz legalább annyi agyatlan meccse, a csapat kárára is.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 20., hétfő 7:29

Na ezek után fog egy világklasszis teljesítmény jönni tőle a következő meccsen. Én még bízom abban, hogy be fog nőni a feje lágya valamelyest. Sosem lesz egy nyugodt jellem, de a kevesebb pofázásba meg egy kicsivel erősebb idegrendszerbe még reménykedem.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

untouchable

HozzászólásSzerző: untouchable » 2025. január 19., vasárnap 20:58

ELSiete írta:
kiserik írta:
Konstans jó foci volt a Liverpool meg a Atletic ellen is? :D
Olyan meccseket írsz, ahol Mbappe még azt sem tudta fiú - e vagy lány. Én nagyobb kémiát látok Mbappe és Rodrygo között, a brazil mintha tudna, hogy Mbappet ki kell szolgálni és első sorban erre kell építeni.
Amúgy Vini is adott minimum 10 asszisztot Mbappénak, csak mindent kihagyott.
Hala Madrid y nada más 🤍

Zsobo
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9

HozzászólásSzerző: Zsobo » 2025. január 19., vasárnap 20:31

. 4 győzelem 2 vereség és a 4ből 3 otthon alsóházi csapatok ellen. Lehet utálni őt, de objektívnek is lehetne attól még lenni. A pool vagy a bilbao ellen hol volt a konstans jó foci? Lefocizott minket mindkettő, nem láttam a parádét.
Nem tartom jogosnak ezeket a meccseket emlegetni, mert meggyozodesem, h az alap taktika amit (remélem) agyon gyakorolnak edzéseken, illetve az ev jelentos részében erosen Vinire épül, mig a Vini nelkuli jatek az ink veszmegoldas, amit sztem, ha megszoknak a játékosok, több elonnyel bír.

Mashogy irva, Vini mellett Mbappe egy posztidegen balfassza degradalodik, Bellingham meg sztem netto frusztralta, mivel nem jon a labda időben, elonzozi, ratekeredik. Rodrygonal jobb Vini 1-1 ben, de o passzol, Mbappe cselezgethet es Bellingham is tobbet cipelheti a labdát.

Tavaly Vini rugta a golt a Bayern ellen, kov evben rughatja a masik 2, ha vegre rajuk is epulhet a jatek sokkal erősebben.
Egy olyan emberre jqtszani mindig, akinel ennyire konnyen szakad a cérna, az kockazatos es 2 másik ilyen klasszis mellett hulyesegnek is tűnik.

Am en kb 300 milla környékén probalnam ertekesiteni, 200 milla alatt meg nincs is mirol beszelni, szal mindenaron en sem zavarnam el, de 250-300 milla az sok pénz, nekunk meg szar a vedelmunk, Vini meg egy idióta.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 19., vasárnap 19:53

Egyszerű a képtlet, Vinicius nincs ott, az ellenfélnek nincs kit provokálni, nem teszik. Mindenki tudja, elég kizökkenteni és végünk. Nem lesz padoztatva, eladva, vagy bármi ami jelenleg a csapat előnyére válna. Változni sem fog. Utazni fog rá minden ellenfél csapat, minden ellenfél szurkoló tábora, de még a bírók is a folyamatos legyezésért meg oda szólogatásért. Elég egy apróság és már teli szájjal üvölt a bírónak. Én már elengedtem azt hogy megváltozzon, lehet jobb taktika lesz ha mindig eltiltatja magát, fellebbezni sem kell, még jól járunk :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 19., vasárnap 19:52

Mint a politikusok. Mindent megmagyaráz és el is hisz. :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 19., vasárnap 19:43

Realista24 írta:
kiserik írta:
A mai bíró patika volt. Senki nem kapott volna sztrókot, mert befújta a leseket. A feszkó mindig akkor van, mikor a 10+ éven keresztül a barca fizetési listáján lévő bíró már az első pár percben egyértelművé teszi mindenkinek, hogy szabad a hentelés, mert kaján vigyorral int továbbot egy Vini felrúgás után.

A mai biro korrekt volt, az ellenfél sem volt paraszt, és az elvett góloknal sem volt orjonges. Biztos véletlen hogy pont akkor történik mindez amikor Vini nincs a pályán. :kalapos:
Van egy lyukas garasom arra, hogy a következő liga meccsünkön is hasonló lesz a játékmenet. Vini nem lesz. Remek játékkal remek győzelmet fog aratni a csapat. Bár a bírót még nem tudni, de az ellenfelet már igen :kalapos:

Aztán le lehet vonni a következtetést, hogy a csúnya Vini tehet mindenről. Közben meg kaptunk 2 gyenge ellenfelet (a Las Palmas mai védekezése minden volt, csak jó nem), alig volt szabálytalanság, és egy normális új generációs bíró fújta a meccset korrektül.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 19., vasárnap 19:30

kiserik írta:
dzsi91 írta:

Nem feltétlen a játékával van a baj. A mai bírónál is sztrókot kapott volna pl. Amíg az ilyeneket nem tudja kezelni mint a többiek sok dolog fog elmenni rajta mert a feszkó amit generál még ránk is kihat nemhogy a csapattársakra.

Blben kevesebb a gond vele de az nem állapot, hogy spanyolországban használhatatlan a meccsek 80%ában hiába faszok a bírók.
A mai bíró patika volt. Senki nem kapott volna sztrókot, mert befújta a leseket. A feszkó mindig akkor van, mikor a 10+ éven keresztül a barca fizetési listáján lévő bíró már az első pár percben egyértelművé teszi mindenkinek, hogy szabad a hentelés, mert kaján vigyorral int továbbot egy Vini felrúgás után.
ELSiete írta:

Amikor idén nem játszott, konstans jó foci volt.
Én nem utálom őt, de szerintem sok a pályára egyszerre a 2 brazil és Mbappe. Hogy kit kell jegelni, azt majd Carlo eldönti.
A mai biro korrekt volt, az ellenfél sem volt paraszt, és az elvett góloknal sem volt orjonges. Biztos véletlen hogy pont akkor történik mindez amikor Vini nincs a pályán. :kalapos:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. január 19., vasárnap 19:20

ELSiete írta:
flori írta: Gondolom nálad Carlo is bohóc. :lol:

Értem én a Vini utálatot, de azért ennyire ne sarkítsuk már le, hogy miatta van jó foci a Las Palmas ellen.
Én nem utálom őt, de szerintem sok a pályára egyszerre a 2 brazil és Mbappe. Hogy kit kell jegelni, azt majd Carlo eldönti.
Megnéztem idén kik ellen nem játszott,
Liverpool-Real 2-0
Real-Getafe 2-0
Bilbao-Real 2-1
Girona-Real 0-3
Real-Sevilla 4-2
Real-Las palmas 4-1

4 győzelem 2 vereség és a 4ből 3 otthon alsóházi csapatok ellen. Lehet utálni őt, de objektívnek is lehetne attól még lenni. A pool vagy a bilbao ellen hol volt a konstans jó foci? Lefocizott minket mindkettő, nem láttam a parádét.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 19., vasárnap 19:09

Fede jobb bunkó, Vini jobb szél azt Tchou vagy Cama mehet a kezdőbe majd.

Kár ezt a Rodrygot elpazarolni a jobboson, ott legalább Vininek is lenne területe és nem lennének Bappéval egymás nyakán

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 19., vasárnap 18:43

kiserik írta:
Olyan meccseket írsz, ahol Mbappe még azt sem tudta fiú - e vagy lány. Én nagyobb kémiát látok Mbappe és Rodrygo között, a brazil mintha tudna, hogy Mbappet ki kell szolgálni és első sorban erre kell építeni.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Zsobo
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9

HozzászólásSzerző: Zsobo » 2025. január 19., vasárnap 18:38

En is igy latom, Rodrygo keresi az osszjatekot ott is, ahol Vini 1-1 ezik, igy Mbappe, Bellingham is tobbet tud mutatni, plusz a hangulat is jobb volt ma, bar könnyű meccs volt.
Vinit nem fogják, ezt szerintem senki se várja. Kevesebb a feszültség a pályán, abban egyetértek. De kiélezett meccseken kell az, amit ő tud - lásd tavaly a Bayern ellen.
Pont ez az, amit le kell tesztelni, h Vini hianya milyen hatassal van az osszjatekra, illetve Mbappe meg Bellingham játékara.
Sztem Mbappet zavarja a pályán ill. tavaly, amikor Vini jo volt, akkor Beli hatterbe szorult es fordítva. Nekem nem egyertelmu, h kompatibilis mindenkivel, sőt..

Vissza: