Megy a meccs!
- Galacticos
Re: Megy a meccs!
Bappe zseni tenyleg oriasi ma.
De konyorgom ceballost hagyjuk bent a kezdoben mert oriasi a kulonbseg vele es nelkule.
De konyorgom ceballost hagyjuk bent a kezdoben mert oriasi a kulonbseg vele es nelkule.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mekkora passz Ceballostol....
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Ceba mekkora labda.
-
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Modric, Ronaldo
Dobna valaki egy streamet, ha szepen megkerem? Szokasos nem mukodik valamiert.
Koszonom!
Koszonom!

-
Erre is meg a szabály, hogy meddig lehet visszanézni, mikor "évül el" a les.ateeemadrid írta: A las palmas már birtokolta a labdát, a védő miután kifejelte, még egy játékosuk fel is szabadíthatott, plusz mbappe nem avatkozott játékba.
Nem kell beavatkoznia. Elég, ha mozgásával befolyásolja a játékot. Pl. ha valaki mozog el a labda elől, de közben takarja a kapus látószögét, az is les.
Fene az ízléseteket! Meghagyom nektek!realbeckham írta:p.csabi1 írta:
Igen Laura.![]()
![]()
![]()

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Jó meccset választottál RemyRemy írta: Vegre bazdmeg. Van gol.![]()
![]()
Elejen leizzadtam.![]()

- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
p.csabi1 írta:
Igen Laura.![]()

- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Eddig is jonak tunt a kemia Brahim meg Mbappe kozott, de igy hogy Rodrygo a baloson tolja, tenyleg faszanak tunik ez a harmas. Mindenki tudja a helyet, illetve Vinivel egyutt neha sok, hogy o is, Mbappe is a golra/aranylabdara megyrealmadrid95 írta:Igen, o is ott a legjobb. Nekem tetszik ez a harmas elol.Pad'em írta: Rodrygo ismét más játékos a baloldalon. Mindig ez van ha ott játszhat. Kb legjobb félidőnk idén, var meg bassza meg hogy ellenünk mindig résen vannak.
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Brahim D., Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Minden igaz, de tegyük hozzá, hogy a Las Palmas az ellenfél.wZoLee7 írta: wow, milyen hihetetlen. Kettő értelmes belső védő, a baloson nem Mendy, a kp-n van egy playmaker, a támadók a focival foglalkoznak és nem a bíróval, nézőkkel, ellenfélel és lássunk csodát, van foci. Nyilván nem csak ennyin múlik, de nagyon vaknak kell lenni hogy ezt valaki ne vegye észre.
A védelmünk így is átjáróház volt az elején, leginkább Cafú miatt. Szerencsére átkerült a súlypont az ellenfél térfelére, így a nagyhajú gyerek nem tud náluk érvényesülni. Több jó megmozdulása is volt addig.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
realbeckham írta: Az a jo, hogy csuameni a fék, nincs. Meg is latszik a csapaton, hogy 2 fokkal gyorsabb.
Az is jó, hogy mbappe balondor meccset hoz
Az megjobb, hogy carlobol ezen a meccsen vegre kijon a karó es kiadja a feszkot. Mintha szekrekedes után, vegre kijonne minden foskent. Kell ez az öregnek. Jó látni, hogy fasza a hangulat.
Az viszont nem jo, hogy a bíró pökhendi stílusához egy dexterhez hasonlo szociopata fej társul, ezáltal felrobbannak a jatekosain az idegtol. Nehez kezelni egy ilyen figurát.
En szeretem Viniciust, nem maga a szemelyet, hanem a jatekat, de o mostanaban ugyanolyan fek, mint a francia.
Akkor jól láttam. Hát nagyon alja szerintem. Meg nekem nen is tűnt valami hú de lapos hasnak, h mutogatni kelljen. De mindegy nekem, csak meglepődtem.p.csabi1 írta:Igen Laura.bluebike írta: A csaj a stúdióban kajakra haspólóban van?![]()
![]()
![]()
- ateeemadrid
Én is alapból a VAR mellett vagyok, de ha visszanézik, és úgyis rosszul döntenek, akkor sokra megyünk vele.nuevo_ericco írta:Van, mikor mi kerüljük el a bekapott gólt 1cm miatt. Hosszútávon ezek kiegyenlítődnek.
Labdához pedig nem kell érnie, mozgásával befolyásolnia kell a játékot a szabályok szerint.
Szerintem a VAR még mindig többet hoz, mint elvisz.
A las palmas már birtokolta a labdát, a védő miután kifejelte, még egy játékosuk fel is szabadíthatott, plusz mbappe nem avatkozott játékba.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Melege van.bluebike írta: A csaj a stúdióban kajakra haspólóban van?![]()

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Igen Laura.bluebike írta: A csaj a stúdióban kajakra haspólóban van?![]()

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
A csaj a stúdióban kajakra haspólóban van?

-
Van, mikor mi kerüljük el a bekapott gólt 1cm miatt. Hosszútávon ezek kiegyenlítődnek.ferni írta:les1nuevo_ericco írta:
Úgy látom, sokan gyorsan felejtenek. Mióta van VAR, nincs jogtalanul elvett gól, ami az egyik legidegesítőbb dolog volt az egész fociban.
les2
Szóval a VAR szerint a válla belógott a védőhöz képest 0.1 centimétert, majd a labdához se ért
Kettő együtt erős döntés, még ha papíron jogos is...![]()
Labdához pedig nem kell érnie, mozgásával befolyásolnia kell a játékot a szabályok szerint.
Szerintem a VAR még mindig többet hoz, mint elvisz.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
wow, milyen hihetetlen. Kettő értelmes belső védő, a baloson nem Mendy, a kp-n van egy playmaker, a támadók a focival foglalkoznak és nem a bíróval, nézőkkel, ellenfélel és lássunk csodát, van foci. Nyilván nem csak ennyin múlik, de nagyon vaknak kell lenni hogy ezt valaki ne vegye észre.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Mbappe mai meccsen epic. Igy fest egy vilag legjobbja, a mozgasan latni ezt leginkabb.ELSiete írta:És még ilyet is tud.pepethespecialone írta:
Dzsámin Dzsámál 17 éves, fogszabályzós, megnyert mindent, egy igazi varázsló. Nincs jelenleg senki a VILÁGON aki jobb formában lenne nála. A 2 éve romokban lévő Realnak is gólt lőtt. Én egyből 2 aranylabdát adnék neki!
https://x.com/guller_10/status/18807377 ... NY93g&s=19
Yamal kb 3 szinttel ez alatt van, egy feltorekvo sztar. Akit leginkabb a fiatal kora miatt szopkod fel a media, es ezaltal soroljak egy vilaglegjobbja szintre. De az a szint még odébb van. Aki ezt nem latja, azzal nem erdemes leulni meg temazni sem a focirol
les1nuevo_ericco írta:Úgy látom, sokan gyorsan felejtenek. Mióta van VAR, nincs jogtalanul elvett gól, ami az egyik legidegesítőbb dolog volt az egész fociban.G. V.tinho írta: Qrva nagy vicc ez a VAR
Megöli a focit
les2
Szóval a VAR szerint a válla belógott a védőhöz képest 0.1 centimétert, majd a labdához se ért

Kettő együtt erős döntés, még ha papíron jogos is...