reeed_ati írta:
Én adom, hogy a védelmet kell először rendbe rakni, de ettől még nem fogjuk nyáron kiszórni az összes acl sérült játékosunkat.
Carvaj, Joan, Militao, ezekről csak jövőre derül ki, hogy képesek-e visszajönni a sérülésből.
Alaba meg 20millát keres, nem fog ő belátni semmit, kiüli azt a szerződést, ha kell és a lejárat után is vígan el tud igazolni arabokhoz. Ne így legyen, remélem inkább a csapat hasznára lesz még, mert amúgy bírtam a játékát.
Én első körben egy Trent+Miguel párossal már elégedett lennék, aztán 26-ban, ha kell, jöhet a nagy név középre.
Ez nem a city, hogy van 6középhátvéded és még veszünk 2-őt 100millióért.
Ez a reális amit írsz. Miguel és TAA. Hiába lenne jó lecserélni Militaót, Alabát, Mendyt, itt lesz mindhárom jövőre is. Militaónak 2028-ig van szerződése, két ACL ide vagy oda, jóideig még velünk lesz, reménykedni kell, hogy van még neki visszaút. Mendyvel most hosszabbítottunk, elmenni nem akar majd, úgyhogy vagy marad az idei felállás baloldalon, vagy lecseréljük Frant Miguelre.
Nagy pénzért szerintem csak 26-ban fogunk igazolni védőt, ha lejár Alaba remélhetőleg Ruben Dias/Saliba/Bastoni kalibert.
Fiatal bekket nem hinném, hogy vennénk, egyreszt a City most télen két kiszemeltünket is elvitte, másrészt itt van Asencio és Joan, aztán még Jacobóról és Diego Aguadóról nem is beszéltünk.
Darabra megleszünk, pech hogy ebből Militao, Alaba, és Carvajal is kérdőjeles milyen szinten lesz jövőre.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"