Bazz tenyleg. Akkor ceba nincs is kerdes, padunk jó rövid leszRealRaúl77 írta:Modric is eltiltottYazid írta: Lv asencio rüdi mendy
Modric fede jude
Brahim bappé rodry
Sztem ez lesz.

Taktikai háború (Legyél Xabi)
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Modric is eltiltottYazid írta: Lv asencio rüdi mendy
Modric fede jude
Brahim bappé rodry
Sztem ez lesz.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
Lv asencio rüdi mendy
Modric fede jude
Brahim bappé rodry
Sztem ez lesz.
Modric fede jude
Brahim bappé rodry
Sztem ez lesz.
- Pad'em
Ez a reális amit írsz. Miguel és TAA. Hiába lenne jó lecserélni Militaót, Alabát, Mendyt, itt lesz mindhárom jövőre is. Militaónak 2028-ig van szerződése, két ACL ide vagy oda, jóideig még velünk lesz, reménykedni kell, hogy van még neki visszaút. Mendyvel most hosszabbítottunk, elmenni nem akar majd, úgyhogy vagy marad az idei felállás baloldalon, vagy lecseréljük Frant Miguelre.reeed_ati írta: Én adom, hogy a védelmet kell először rendbe rakni, de ettől még nem fogjuk nyáron kiszórni az összes acl sérült játékosunkat.
Carvaj, Joan, Militao, ezekről csak jövőre derül ki, hogy képesek-e visszajönni a sérülésből.
Alaba meg 20millát keres, nem fog ő belátni semmit, kiüli azt a szerződést, ha kell és a lejárat után is vígan el tud igazolni arabokhoz. Ne így legyen, remélem inkább a csapat hasznára lesz még, mert amúgy bírtam a játékát.
Én első körben egy Trent+Miguel párossal már elégedett lennék, aztán 26-ban, ha kell, jöhet a nagy név középre.
Ez nem a city, hogy van 6középhátvéded és még veszünk 2-őt 100millióért.![]()
Nagy pénzért szerintem csak 26-ban fogunk igazolni védőt, ha lejár Alaba remélhetőleg Ruben Dias/Saliba/Bastoni kalibert.
Fiatal bekket nem hinném, hogy vennénk, egyreszt a City most télen két kiszemeltünket is elvitte, másrészt itt van Asencio és Joan, aztán még Jacobóról és Diego Aguadóról nem is beszéltünk.
Darabra megleszünk, pech hogy ebből Militao, Alaba, és Carvajal is kérdőjeles milyen szinten lesz jövőre.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Azzal egyetértek, hogy nem fogjuk kiszórni, sőt nem is lenne szép, innen mindenkit eltávolítani. Carvajal meg is kapta pl. a hosszabbítást. Militaonak is hosszú távú szerződése van, szóval nem fognak menni. Alaba esetében viszont nem preferálnám a hosszabbítást, egy ilyen sérülés után, ugyanis arról is volt pletyka, hogy befejezi a pályafutását. Egyebekben pedig saját belátására bíznám, hogy akar-e menni egy jó ajánlat esetén vagy kitölti a szerződését és úgy távozik. Ahogy mondtam az arabok képesek bármit letenni és szerintem ezzel majdnem az összes játékost meg lehet győzni.reeed_ati írta: Én adom, hogy a védelmet kell először rendbe rakni, de ettől még nem fogjuk nyáron kiszórni az összes acl sérült játékosunkat.
Carvaj, Joan, Militao, ezekről csak jövőre derül ki, hogy képesek-e visszajönni a sérülésből.
Alaba meg 20millát keres, nem fog ő belátni semmit, kiüli azt a szerződést, ha kell és a lejárat után is vígan el tud igazolni arabokhoz. Ne így legyen, remélem inkább a csapat hasznára lesz még, mert amúgy bírtam a játékát.
Én első körben egy Trent+Miguel párossal már elégedett lennék, aztán 26-ban, ha kell, jöhet a nagy név középre.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Ez így mind oké, és kb ez a realitás sajna, de a gyakorlatban csak akkor tud müködni, ha Carlo hajlandó kihagyni a gálakezdőből Alabát és Milatot, és alapvetően csak a rotációban használni Rüdiger és Asencio pihentetésére. El tudjuk képzelni, hogy megváltozik a Mester hozzáállása?reeed_ati írta: Én adom, hogy a védelmet kell először rendbe rakni, de ettől még nem fogjuk nyáron kiszórni az összes acl sérült játékosunkat.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én adom, hogy a védelmet kell először rendbe rakni, de ettől még nem fogjuk nyáron kiszórni az összes acl sérült játékosunkat.
Ez nem a city, hogy van 6középhátvéded és még veszünk 2-őt 100millióért.
Ez nem a city, hogy van 6középhátvéded és még veszünk 2-őt 100millióért.

Alaba renew remelem csak valami vicc

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A rohadt elet, feloldom a tiltasodPad'em írta:2-el lejjebb mi amigóRealista24 írta: David Alaba has a desire to renew his contract with Real Madrid. Despite interest from Saudi, he’s determined to succeed at Real Madrid.
@MarioCortegana
![]()
![]()
![]()
![]()

vagy szemmutet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
2-el lejjebb mi amigóRealista24 írta: David Alaba has a desire to renew his contract with Real Madrid. Despite interest from Saudi, he’s determined to succeed at Real Madrid.
@MarioCortegana
![]()
![]()
![]()

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
David Alaba has a desire to renew his contract with Real Madrid. Despite interest from Saudi, he’s determined to succeed at Real Madrid.
@MarioCortegana
@MarioCortegana

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
A vedelmet hamarosan teljesen ujja kell epiteni, egyertelmuen ennek kell lennie az elso szamu prioritasnak. Ahogy irtak elottem, Militao ket ilyen serules utan hatalmas riziko, Rudiger viszonylag idosen romma van hajtva, de meg enelkul sem garantalt, hogy 1-2 szezonnal tobb maradt benne top szinten. Carvajal szinten viszonylag idos alapvetoen is, amire raesett egy brutalis serules. Mendy nem tud beton lenni, Fran meg kiegeszito szint. Alaba szinten kifele megy, komoly serules utan. Mellesleg Courtois is 32 eves. Kapusok eseten persze ez nem jelent semmit, csak az O profizmusan mulik, hogy meg sok ev top teljesitmeny lesz-e.
Maradt meg Asencio, aki biztato, de egyelore annyit nem tett le (nyilvan nem is tudott), hogy jovore fixen neki lehessen adni az egyik posztot.
Itt rendesen oda kell tennie magat a vezetosegnek, mert ami most van hatul az bohozat.
Maradt meg Asencio, aki biztato, de egyelore annyit nem tett le (nyilvan nem is tudott), hogy jovore fixen neki lehessen adni az egyik posztot.
Itt rendesen oda kell tennie magat a vezetosegnek, mert ami most van hatul az bohozat.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Pad'em
The Real Madrid staff had serious doubts after David Alaba’s second surgery. According to experts familiar with such cases, while almost all players return to the pitch after an ACL injury, their ability to perform at their best is significantly reduced.Pad'em írta: Ha már Alaba![]()
Despite interest from clubs in Saudi Arabia, David Alaba’s camp states that he is committed to succeeding at Madrid and even expresses a desire to renew his contract with the club beyond 2026.
— @MarioCortegana
Some even mentioned that we might have to wait until next season to see him at his best.
— @MarioCortegana
- Pad'em
Ha már Alaba
Despite interest from clubs in Saudi Arabia, David Alaba’s camp states that he is committed to succeeding at Madrid and even expresses a desire to renew his contract with the club beyond 2026.
— @MarioCortegana

— @MarioCortegana
- R. Carlos
Alabanak egy éve lesz a szerződéséből hátra nyáron és ha valami nagy csodát nem látunk tőle (ezt kétlem egy ilyen sérülés után), akkor nem fognak vele hosszabbítani. A piaci értéke nem túl magas, és könnyen megvásárolható, az arabok pedig a fizetését is képesek lennének állni, sőt még ráajánlani is. Szerintem ha jönne az arab ajánlat, ő is átlátná, hogy ez az utolsó esély, hogy megszedje magát és nálunk már nem sok esélye lesz. Őt el kell engedni így.reeed_ati írta: Alaba ki fogja tölteni a szerződését és amíg ő itt van, szerintem nem fog jönni középhátvéd, kb. két topjátékos fizuját viszi el, az évi közel 20milliós fizetésével.![]()
Militaóról sem fogunk lemondani egyből a sérülése után.
Ha meg jön valaki, akkor a fiatalokat is elfelejthetjük kb. végleg.
Én megpróbálnám ezt házon belül rendezni, nézzük meg a fiataljainkat, kapják meg a lehetőséget, aztán, ha nem ütik meg a szintet, akkor 26-ban lehet zsebbe nyúlni.
Kell a madridi vér is a csapatba, picit harapjanak már jobban egy classicón például..
Még 2-3 Asencio mentalitású pali kell oda.
Militao bár fiatalabb, de szerintem ő se lesz képes már felépíteni magát, mind a két térde rottyon van. Neki hosszabb szerződése van és ezért maradni fog, de szerintem soha többet nem lehet majd kezdőként számolni vele emiatt.
Rüdiger még jó lenne, de közelít a pályafutása végéhez. Asencio adott egy halvány reménysugarat, de nála sem kiszámíthatóak egyelőre a dolgok, nem biztos, hogy hosszú távon be fog válni, mindenesetre most már állandó kezdőnek kellene lennie ebben a helyzetben és ebben a fél szezonban. Plusz van egy Vallejonk, mint egy igazi áldás nyárig.

Bárhogyis nézem ez egy belső védő. Tchouaménit pedig nem akarom többet ott látni. Ennek tekintetében a legnagyobb hiba lenne, ha nyáron Wirtzre mennénk és még a szélső hátvédek problémájáról nem is beszéltem. Mindent egy lapra téve a védelem felépítésén kell dolgoznunk nyáron. Nem a középpályán kell most a boost. Ha rendbe lesz a védelem, akkor kizártnak tartom az ilyen nagy arányú vereségeket a Barcától.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- reeed_ati
Alaba ki fogja tölteni a szerződését és amíg ő itt van, szerintem nem fog jönni középhátvéd, kb. két topjátékos fizuját viszi el, az évi közel 20milliós fizetésével.
Én megpróbálnám ezt házon belül rendezni, nézzük meg a fiataljainkat, kapják meg a lehetőséget, aztán, ha nem ütik meg a szintet, akkor 26-ban lehet zsebbe nyúlni.
Kell a madridi vér is a csapatba, picit harapjanak már jobban egy classicón például..

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Wirtz egy felesleges igazolas lenne. Alabat meg Militaot felejtsuk el pls, sem a serulesuk elott sem pedig utana nem lesznek mar soha azon a szinten amire itt szukseg van. Nem kell belso vedo? Rudiger barmwlyik pillanatban visszaeshet. All in a vedelemre nyaron es mind a 3 posztra kell valaki. Persze a legfontosabb LV lecserelese, utana Miguellel megoldhatjuk a bal oldalt, es meg mindig lehet penz a vedelem kozepere.
Persze mi a magunk modjan majd takarozunk azokkal akiknek elo szerzodesuk van es eszuk agaban sincs tavozni. Alig igazolunk a vedelembe es nezzuk ahogy jovore is a jatekosok fele vagy serult vagy szart sem er. De fura h van aki itt is inkabb Wirtzre koltene akinek a posztjan van vagy 5 jatekos mar a keretben
Persze mi a magunk modjan majd takarozunk azokkal akiknek elo szerzodesuk van es eszuk agaban sincs tavozni. Alig igazolunk a vedelembe es nezzuk ahogy jovore is a jatekosok fele vagy serult vagy szart sem er. De fura h van aki itt is inkabb Wirtzre koltene akinek a posztjan van vagy 5 jatekos mar a keretben
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Lepjenek meg, de se Alabától se Militaotól nem számítok már nagy dolgokra.reeed_ati írta: EZ a hátvéd kérdés is érdekes, mert lehet szidni az öreget, de ilyen sérüléshullámmal nem számolhatsz a szezon elején.
Annyiban tartom csak hibásnak, hogy Carvaj mögé nem igazolt megfelelő backup játékost.
De alapjába meg ki az a minőségi és elérhető szélső-hátvéd, aki ideigazolt volna második számúnak??
Most van lehetőség rámenni, lejáró szerződésű, minőségi játékosokra, Perez el is fogja hozni azt, aki jönni akar.
Wirtz is most még megszerezhető, de amint viszi egy bayern, vagy city, el is lehet felejteni, kb. végleg.
Nyilván nem létkérdés, én valamiért azt érzem, hogy ő lehetne az ideális kapocs a kp. és a támadóink között, gyanítom Xabinak sem lenne ellenére.
Sok a kérdőjel még, jön-e egyáltalán Xabi, ill., hogy Perez akar-e újabb "galaktikus" igazolást..
Középhátvéd kérdést én egy évig jegelném, visszatért Alaba, vissza tér Militao, tavaszra felépül az a fiatal Ramos klón, Rüdi, Asencio, azért az 5-ből csak lesz 3 használható.![]()
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- reeed_ati
EZ a hátvéd kérdés is érdekes, mert lehet szidni az öreget, de ilyen sérüléshullámmal nem számolhatsz a szezon elején.
Annyiban tartom csak hibásnak, hogy Carvaj mögé nem igazolt megfelelő backup játékost.
De alapjába meg ki az a minőségi és elérhető szélső-hátvéd, aki ideigazolt volna második számúnak??
Most van lehetőség rámenni, lejáró szerződésű, minőségi játékosokra, Perez el is fogja hozni azt, aki jönni akar.
Wirtz is most még megszerezhető, de amint viszi egy bayern, vagy city, el is lehet felejteni, kb. végleg.
Nyilván nem létkérdés, én valamiért azt érzem, hogy ő lehetne az ideális kapocs a kp. és a támadóink között, gyanítom Xabinak sem lenne ellenére.
Sok a kérdőjel még, jön-e egyáltalán Xabi, ill., hogy Perez akar-e újabb "galaktikus" igazolást..
Középhátvéd kérdést én egy évig jegelném, visszatért Alaba, vissza tér Militao, tavaszra felépül az a fiatal Ramos klón, Rüdi, Asencio, azért az 5-ből csak lesz 3 használható.
Középhátvéd kérdést én egy évig jegelném, visszatért Alaba, vissza tér Militao, tavaszra felépül az a fiatal Ramos klón, Rüdi, Asencio, azért az 5-ből csak lesz 3 használható.

- R. Carlos
Szerintem is felesleges lenne. Jobb- és balhátvéd kellene nekünk, illetve Alabat és Militaot kellene pótolni valakivel Asencion túl. Nagyon kevesek vagyunk arra a posztra is.RealRaúl77 írta:Ha Perezék elszórnak 100 misit egy olyan posztra, ahol amúgy is telített a csapat, akkor szégyelljék magukat, hogy ebből a 100 misiből nem tették régen rendbe a hátsó alakzatot.reeed_ati írta:
Még fél évig biztosan, aztán meglátjuk majd Perez hogyan gondolkozik.
Egy biztos, ha 100körül jön a német, nem a padra fog jönni.