Taktikai háború (Legyél Xabi)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. január 19., vasárnap 19:23

Galacticos írta:
gólvonal írta: A sokat emlegetett stabilitáshoz jelenleg szerintem az kell, hogy Brahim és Rodrygo játsszon a széleken. Vininek vagy Bappenak padra kell kerülnie.
Es ezt a mostani bappet hogy tervezed kispadra ultetni?
A kulcs szerintem sokkal inkabb az hogy a balhatved poszton vegre olyan jatszik aki beletud lepni a tamadasokba, a kozeppalyan van egy ceballos aki osztogat es rudiger mellett valodi vedo van.
Én is inkább ezekben látom. Vini is és Mbappé is játszani fog, amikor elérhetők. És egyébként kifejezetten jól tudnak majd összejátszani, ha Vini kevesebbet foglalkozik a pofázással.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. január 19., vasárnap 19:20

gólvonal írta: A sokat emlegetett stabilitáshoz jelenleg szerintem az kell, hogy Brahim és Rodrygo játsszon a széleken. Vininek vagy Bappenak padra kell kerülnie.
Es ezt a mostani bappet hogy tervezed kispadra ultetni?
A kulcs szerintem sokkal inkabb az hogy a balhatved poszton vegre olyan jatszik aki beletud lepni a tamadasokba, a kozeppalyan van egy ceballos aki osztogat es rudiger mellett valodi vedo van.

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. január 19., vasárnap 19:17

A sokat emlegetett stabilitáshoz jelenleg szerintem az kell, hogy Brahim és Rodrygo játsszon a széleken. Vininek vagy Bappenak padra kell kerülnie.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. január 19., vasárnap 17:21

Nekem a Jude-Rodrygo-Kylian hármasé a jövő, nyáron az idény alapján instant sell out Vini. A viselkedése, és a jövő potenciálja miatt, ő neki ez sok lesz fejben ez a cirkusz, amit ő teremt. Nem ragozom tovább, az érte kapott pénzből rendbe raknám a védelmet és pótolnám a brazilt is.

Szerintem Trent jönni fog, ezt már elkönyveltem, tetszik, nem tetszik ez van. Ha mégsem jön, lehet majd ötletelni.

Viniből én Wirtzet venném meg, pure class az a gyerek, nekem Brahimnál jobb játékos, akit szeretek, de nálam egy erős realban nem kezdő...szerintem a rodrygo, wirtz, brahim, arda kell egy 60 meccses szezonra.
A vini pénzből még megvenném a védelembe Ruben Diast, nem tudom mennyire reális, de nekem ő lenne a megoldás KH posztra, rohadt jó az a játékos, es szerintem nagyon madrid kompatibilis.

Akit még igazolnék a további fehérítés jegyében az Nico Paz. Én hiszek Toninak hogy jó ez a gyerek, amikor láttam nekem tetszett, kell az ész a pályára. Ne felejtsük hogy amikor leigazoltuk Tonit, ois előrébb játszott, mint most Nico...saját nevelés, bizonyított.

Nekem ez a jövő madridjának alapja a teljesség igénye nélkül (bhv és más posztról szot nem ejtettem még).

Építsük Jude es Kylian köré a következő éveket, nincs szükség Vinire. Ez a mez tisztább annál, mint amit ő képvisel.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 19., vasárnap 14:34

Mendy a padon hálistennek. A többi a várható, elöl Rodrygo Mbappe Brahim.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. január 19., vasárnap 14:17

bluebike írta: Ez így mind oké, és kb ez a realitás sajna, de a gyakorlatban csak akkor tud müködni, ha Carlo hajlandó kihagyni a gálakezdőből Alabát és Milatot, és alapvetően csak a rotációban használni Rüdiger és Asencio pihentetésére. El tudjuk képzelni, hogy megváltozik a Mester hozzáállása?
ha nyár után is Carlo marad az edző, az nagy baj lesz minden tekintetben :lol:

nagyobb szerepet kell adni a fiataloknak mind hátul és elöl is, hogy kiderüljön lehet-e rájuk hosszabb távon számítani ...

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 19., vasárnap 13:40

Alaba mehet a kpra :kalapos:

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. január 19., vasárnap 13:40

Yazid írta:
RealRaúl77 írta:

Modric is eltiltott
Bazz tenyleg. Akkor ceba nincs is kerdes, padunk jó rövid lesz
Középre konkrétan Arda és pont :lol:

Szerk.:
Pad'em írta:
RealRaúl77 írta:

Legalább Asencio tuti kezdeni fog. Kp-ra meg van négy emberünk a meccsen, érdekes lesz.
Chemát felhívta ma a keretbe. Meg Jacobót is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealRaúl77 2025. január 19., vasárnap 13:42-kor.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. január 19., vasárnap 13:39

RealRaúl77 írta:
Yazid írta: Lv asencio rüdi mendy
Modric fede jude
Brahim bappé rodry

Sztem ez lesz.
Modric is eltiltott
Bazz tenyleg. Akkor ceba nincs is kerdes, padunk jó rövid lesz

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. január 19., vasárnap 13:37

Yazid írta: Lv asencio rüdi mendy
Modric fede jude
Brahim bappé rodry

Sztem ez lesz.
Modric is eltiltott

Yazid

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. január 19., vasárnap 13:11

Lv asencio rüdi mendy
Modric fede jude
Brahim bappé rodry

Sztem ez lesz.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 19., vasárnap 12:42

reeed_ati írta: Én adom, hogy a védelmet kell először rendbe rakni, de ettől még nem fogjuk nyáron kiszórni az összes acl sérült játékosunkat.
Carvaj, Joan, Militao, ezekről csak jövőre derül ki, hogy képesek-e visszajönni a sérülésből.
Alaba meg 20millát keres, nem fog ő belátni semmit, kiüli azt a szerződést, ha kell és a lejárat után is vígan el tud igazolni arabokhoz. Ne így legyen, remélem inkább a csapat hasznára lesz még, mert amúgy bírtam a játékát.
Én első körben egy Trent+Miguel párossal már elégedett lennék, aztán 26-ban, ha kell, jöhet a nagy név középre.
Ez nem a city, hogy van 6középhátvéded és még veszünk 2-őt 100millióért. :D
Ez a reális amit írsz. Miguel és TAA. Hiába lenne jó lecserélni Militaót, Alabát, Mendyt, itt lesz mindhárom jövőre is. Militaónak 2028-ig van szerződése, két ACL ide vagy oda, jóideig még velünk lesz, reménykedni kell, hogy van még neki visszaút. Mendyvel most hosszabbítottunk, elmenni nem akar majd, úgyhogy vagy marad az idei felállás baloldalon, vagy lecseréljük Frant Miguelre.

Nagy pénzért szerintem csak 26-ban fogunk igazolni védőt, ha lejár Alaba remélhetőleg Ruben Dias/Saliba/Bastoni kalibert.

Fiatal bekket nem hinném, hogy vennénk, egyreszt a City most télen két kiszemeltünket is elvitte, másrészt itt van Asencio és Joan, aztán még Jacobóról és Diego Aguadóról nem is beszéltünk.

Darabra megleszünk, pech hogy ebből Militao, Alaba, és Carvajal is kérdőjeles milyen szinten lesz jövőre.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 19., vasárnap 12:09

reeed_ati írta: Én adom, hogy a védelmet kell először rendbe rakni, de ettől még nem fogjuk nyáron kiszórni az összes acl sérült játékosunkat.
Carvaj, Joan, Militao, ezekről csak jövőre derül ki, hogy képesek-e visszajönni a sérülésből.
Alaba meg 20millát keres, nem fog ő belátni semmit, kiüli azt a szerződést, ha kell és a lejárat után is vígan el tud igazolni arabokhoz. Ne így legyen, remélem inkább a csapat hasznára lesz még, mert amúgy bírtam a játékát.
Én első körben egy Trent+Miguel párossal már elégedett lennék, aztán 26-ban, ha kell, jöhet a nagy név középre.
Azzal egyetértek, hogy nem fogjuk kiszórni, sőt nem is lenne szép, innen mindenkit eltávolítani. Carvajal meg is kapta pl. a hosszabbítást. Militaonak is hosszú távú szerződése van, szóval nem fognak menni. Alaba esetében viszont nem preferálnám a hosszabbítást, egy ilyen sérülés után, ugyanis arról is volt pletyka, hogy befejezi a pályafutását. Egyebekben pedig saját belátására bíznám, hogy akar-e menni egy jó ajánlat esetén vagy kitölti a szerződését és úgy távozik. Ahogy mondtam az arabok képesek bármit letenni és szerintem ezzel majdnem az összes játékost meg lehet győzni.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

bluebike

HozzászólásSzerző: bluebike » 2025. január 19., vasárnap 12:05

Ez így mind oké, és kb ez a realitás sajna, de a gyakorlatban csak akkor tud müködni, ha Carlo hajlandó kihagyni a gálakezdőből Alabát és Milatot, és alapvetően csak a rotációban használni Rüdiger és Asencio pihentetésére. El tudjuk képzelni, hogy megváltozik a Mester hozzáállása?

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. január 19., vasárnap 11:31

Én adom, hogy a védelmet kell először rendbe rakni, de ettől még nem fogjuk nyáron kiszórni az összes acl sérült játékosunkat.

Yazid

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. január 19., vasárnap 11:30

Alaba renew remelem csak valami vicc :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 19., vasárnap 11:20

Pad'em írta:
Realista24 írta: David Alaba has a desire to renew his contract with Real Madrid. Despite interest from Saudi, he’s determined to succeed at Real Madrid.
@MarioCortegana

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
2-el lejjebb mi amigó :mrgreen:
A rohadt elet, feloldom a tiltasod :mrgreen:
vagy szemmutet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 19., vasárnap 11:15

Realista24 írta: David Alaba has a desire to renew his contract with Real Madrid. Despite interest from Saudi, he’s determined to succeed at Real Madrid.
@MarioCortegana

2-el lejjebb mi amigó :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 19., vasárnap 11:02

David Alaba has a desire to renew his contract with Real Madrid. Despite interest from Saudi, he’s determined to succeed at Real Madrid.
@MarioCortegana

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. január 19., vasárnap 10:52

A vedelmet hamarosan teljesen ujja kell epiteni, egyertelmuen ennek kell lennie az elso szamu prioritasnak. Ahogy irtak elottem, Militao ket ilyen serules utan hatalmas riziko, Rudiger viszonylag idosen romma van hajtva, de meg enelkul sem garantalt, hogy 1-2 szezonnal tobb maradt benne top szinten. Carvajal szinten viszonylag idos alapvetoen is, amire raesett egy brutalis serules. Mendy nem tud beton lenni, Fran meg kiegeszito szint. Alaba szinten kifele megy, komoly serules utan. Mellesleg Courtois is 32 eves. Kapusok eseten persze ez nem jelent semmit, csak az O profizmusan mulik, hogy meg sok ev top teljesitmeny lesz-e.

Maradt meg Asencio, aki biztato, de egyelore annyit nem tett le (nyilvan nem is tudott), hogy jovore fixen neki lehessen adni az egyik posztot.

Itt rendesen oda kell tennie magat a vezetosegnek, mert ami most van hatul az bohozat.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Vissza: