Taktikai háború (Legyél Xabi)

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 19., vasárnap 10:28

reeed_ati írta: Alaba ki fogja tölteni a szerződését és amíg ő itt van, szerintem nem fog jönni középhátvéd, kb. két topjátékos fizuját viszi el, az évi közel 20milliós fizetésével. :x
Militaóról sem fogunk lemondani egyből a sérülése után.
Ha meg jön valaki, akkor a fiatalokat is elfelejthetjük kb. végleg.
Én megpróbálnám ezt házon belül rendezni, nézzük meg a fiataljainkat, kapják meg a lehetőséget, aztán, ha nem ütik meg a szintet, akkor 26-ban lehet zsebbe nyúlni.

Kell a madridi vér is a csapatba, picit harapjanak már jobban egy classicón például..
Még 2-3 Asencio mentalitású pali kell oda.
Alabanak egy éve lesz a szerződéséből hátra nyáron és ha valami nagy csodát nem látunk tőle (ezt kétlem egy ilyen sérülés után), akkor nem fognak vele hosszabbítani. A piaci értéke nem túl magas, és könnyen megvásárolható, az arabok pedig a fizetését is képesek lennének állni, sőt még ráajánlani is. Szerintem ha jönne az arab ajánlat, ő is átlátná, hogy ez az utolsó esély, hogy megszedje magát és nálunk már nem sok esélye lesz. Őt el kell engedni így.

Militao bár fiatalabb, de szerintem ő se lesz képes már felépíteni magát, mind a két térde rottyon van. Neki hosszabb szerződése van és ezért maradni fog, de szerintem soha többet nem lehet majd kezdőként számolni vele emiatt.

Rüdiger még jó lenne, de közelít a pályafutása végéhez. Asencio adott egy halvány reménysugarat, de nála sem kiszámíthatóak egyelőre a dolgok, nem biztos, hogy hosszú távon be fog válni, mindenesetre most már állandó kezdőnek kellene lennie ebben a helyzetben és ebben a fél szezonban. Plusz van egy Vallejonk, mint egy igazi áldás nyárig. :mrgreen:

Bárhogyis nézem ez egy belső védő. Tchouaménit pedig nem akarom többet ott látni. Ennek tekintetében a legnagyobb hiba lenne, ha nyáron Wirtzre mennénk és még a szélső hátvédek problémájáról nem is beszéltem. Mindent egy lapra téve a védelem felépítésén kell dolgoznunk nyáron. Nem a középpályán kell most a boost. Ha rendbe lesz a védelem, akkor kizártnak tartom az ilyen nagy arányú vereségeket a Barcától.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. január 19., vasárnap 9:06

Alaba ki fogja tölteni a szerződését és amíg ő itt van, szerintem nem fog jönni középhátvéd, kb. két topjátékos fizuját viszi el, az évi közel 20milliós fizetésével. :x
Militaóról sem fogunk lemondani egyből a sérülése után.
Ha meg jön valaki, akkor a fiatalokat is elfelejthetjük kb. végleg.
Én megpróbálnám ezt házon belül rendezni, nézzük meg a fiataljainkat, kapják meg a lehetőséget, aztán, ha nem ütik meg a szintet, akkor 26-ban lehet zsebbe nyúlni.

Kell a madridi vér is a csapatba, picit harapjanak már jobban egy classicón például..
Még 2-3 Asencio mentalitású pali kell oda.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 19., vasárnap 8:42

Wirtz egy felesleges igazolas lenne. Alabat meg Militaot felejtsuk el pls, sem a serulesuk elott sem pedig utana nem lesznek mar soha azon a szinten amire itt szukseg van. Nem kell belso vedo? Rudiger barmwlyik pillanatban visszaeshet. All in a vedelemre nyaron es mind a 3 posztra kell valaki. Persze a legfontosabb LV lecserelese, utana Miguellel megoldhatjuk a bal oldalt, es meg mindig lehet penz a vedelem kozepere.
Persze mi a magunk modjan majd takarozunk azokkal akiknek elo szerzodesuk van es eszuk agaban sincs tavozni. Alig igazolunk a vedelembe es nezzuk ahogy jovore is a jatekosok fele vagy serult vagy szart sem er. De fura h van aki itt is inkabb Wirtzre koltene akinek a posztjan van vagy 5 jatekos mar a keretben

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2025. január 19., vasárnap 8:38

reeed_ati írta: EZ a hátvéd kérdés is érdekes, mert lehet szidni az öreget, de ilyen sérüléshullámmal nem számolhatsz a szezon elején.
Annyiban tartom csak hibásnak, hogy Carvaj mögé nem igazolt megfelelő backup játékost.
De alapjába meg ki az a minőségi és elérhető szélső-hátvéd, aki ideigazolt volna második számúnak??
Most van lehetőség rámenni, lejáró szerződésű, minőségi játékosokra, Perez el is fogja hozni azt, aki jönni akar.

Wirtz is most még megszerezhető, de amint viszi egy bayern, vagy city, el is lehet felejteni, kb. végleg.
Nyilván nem létkérdés, én valamiért azt érzem, hogy ő lehetne az ideális kapocs a kp. és a támadóink között, gyanítom Xabinak sem lenne ellenére.
Sok a kérdőjel még, jön-e egyáltalán Xabi, ill., hogy Perez akar-e újabb "galaktikus" igazolást..

Középhátvéd kérdést én egy évig jegelném, visszatért Alaba, vissza tér Militao, tavaszra felépül az a fiatal Ramos klón, Rüdi, Asencio, azért az 5-ből csak lesz 3 használható. :)
Lepjenek meg, de se Alabától se Militaotól nem számítok már nagy dolgokra.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. január 19., vasárnap 8:14

EZ a hátvéd kérdés is érdekes, mert lehet szidni az öreget, de ilyen sérüléshullámmal nem számolhatsz a szezon elején.
Annyiban tartom csak hibásnak, hogy Carvaj mögé nem igazolt megfelelő backup játékost.
De alapjába meg ki az a minőségi és elérhető szélső-hátvéd, aki ideigazolt volna második számúnak??
Most van lehetőség rámenni, lejáró szerződésű, minőségi játékosokra, Perez el is fogja hozni azt, aki jönni akar.

Wirtz is most még megszerezhető, de amint viszi egy bayern, vagy city, el is lehet felejteni, kb. végleg.
Nyilván nem létkérdés, én valamiért azt érzem, hogy ő lehetne az ideális kapocs a kp. és a támadóink között, gyanítom Xabinak sem lenne ellenére.
Sok a kérdőjel még, jön-e egyáltalán Xabi, ill., hogy Perez akar-e újabb "galaktikus" igazolást..

Középhátvéd kérdést én egy évig jegelném, visszatért Alaba, vissza tér Militao, tavaszra felépül az a fiatal Ramos klón, Rüdi, Asencio, azért az 5-ből csak lesz 3 használható. :)

R. Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 19., vasárnap 6:34

RealRaúl77 írta:
reeed_ati írta:

Még fél évig biztosan, aztán meglátjuk majd Perez hogyan gondolkozik. :D
Egy biztos, ha 100körül jön a német, nem a padra fog jönni.
Ha Perezék elszórnak 100 misit egy olyan posztra, ahol amúgy is telített a csapat, akkor szégyelljék magukat, hogy ebből a 100 misiből nem tették régen rendbe a hátsó alakzatot.
Szerintem is felesleges lenne. Jobb- és balhátvéd kellene nekünk, illetve Alabat és Militaot kellene pótolni valakivel Asencion túl. Nagyon kevesek vagyunk arra a posztra is.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. január 19., vasárnap 3:23

reeed_ati írta:
ziro4vr írta: Jelenleg ez Jude csapata, őt kell ott játszatni ahol akar és ahol a legjobb.
Ha Perezék elszórnak 100 misit egy olyan posztra, ahol amúgy is telített a csapat, akkor szégyelljék magukat, hogy ebből a 100 misiből nem tették régen rendbe a hátsó alakzatot.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 19., vasárnap 1:08

reeed_ati írta:
ziro4vr írta: Jelenleg ez Jude csapata, őt kell ott játszatni ahol akar és ahol a legjobb.
Ezen van a hangsuly.

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. január 18., szombat 22:11

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. január 18., szombat 22:08

Jelenleg ez Jude csapata, őt kell ott játszatni ahol akar és ahol a legjobb.
Nem illik.

reeed_ati

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. január 18., szombat 22:03

ziro4vr írta: Nincs posztja és nincs helye jelenleg, ott van a Junior, Beli, padra meg nem fog jönni, és nem jobbszélső.

De amúgy patika a tag.
Helyet gyorsan lehet neki csinálni és mivel támadásban szerintem jobb, mint Bellingham, ezzel persze nem az angolt akarom leszólni, de 1az1-ben, meg kreativitásban, szerintem veri őt Wirtz, így nálam a német tolná közvetlen a két támadó mögött, Jude meg menne vissza középre.

--------Cama/Tchou
---Fede------------Jude
-----------Wirtz
-----Bappa----------Vini
Nálam valahogy így nézne ki.

Trent és Fede bejátszanák a jobboldalt, közben Bappa is kimozoghatna oda, ahogy már nálunk is csinálta nem egyszer, gól és gólpassz is jött tőle a jobbosról beindulva..
Wirtz meg tömné őket labdával középről, vagy bontaná szépen a védelmeket.

Nyilván ehhez Rodrygót, vagy Brahimot be kéne áldozni, én Brahimot megtartanám, Rodrygóból meg pénzt csinálnék.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. január 18., szombat 17:33

Jim írta:
RealRaúl77 írta: Holnap, amire számítok:

Courtois - LV, Asencio, Rüdiger, Fran - Valverde, Tchouameni, Bellingham - Brahim, Mbappé, Rodrygo
Mendy biztos kezd :D
Asencio nem biztos :hmmm:
Öt ember bevethető kp-n: Bellingham, Valverde, Tchouameni, Arda Güler és Ceballos

Ezért gondolom, hogy Tchou középre megy, így Asencio jó eséllyel kezdhet újra.

Mendyben lehet igazad lesz :hmmm: ne legyen.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

R. Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 18., szombat 16:56

nzooli93 írta: Hat ezzel a kerettel valami egesz mas szezont vártam idénre, játékban meg mindenre. Meg interjúk egész szezonban ellent mondanak egymásnak. Sok nem szimpi dolga lett iden,de próbálom lazítani a dolgokat :kalapos:
Én sajnos erre számítottam. Hiába érkezett Mbappé, sajnos elment Kroos a csapat motorja és esze. Elsőnek csak az ő hiánya tűnt fel, de amikor Carvajal kiesett a sérülés miatt a másik távozó Nacho hiánya is feltűnőbbé vált, mivel még ő tudna a jobb szélen játszani. Az már csak plusz, hogy közben a bal oldalunk is elesett. Nehéz helyzetbe került az Öreg nagyon. A nyilatkozatait hagyjuk... Miután egy interjú során elmondta, hogy a BL-döntőben ott leszünk, nem is olvastam azokat. Nem azzal kellett volna foglalkoznia abban a helyzetben.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. január 18., szombat 16:37

RealRaúl77 írta: Holnap, amire számítok:

Courtois - LV, Asencio, Rüdiger, Fran - Valverde, Tchouameni, Bellingham - Brahim, Mbappé, Rodrygo
Mendy biztos kezd :D
Asencio nem biztos :hmmm:

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. január 18., szombat 15:49

Holnap, amire számítok:

Amit szívesen megnéznék:

Courtois - Lorenzo, Asencio, Rüdiger, Fran - Valverde, Tchouameni (mert nincs más), Ceballos - Bellingham - Brahim, Mbappé

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 16., csütörtök 17:37

Hat ezzel a kerettel valami egesz mas szezont vártam idénre, játékban meg mindenre. Meg interjúk egész szezonban ellent mondanak egymásnak. Sok nem szimpi dolga lett iden,de próbálom lazítani a dolgokat :kalapos:

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. január 16., csütörtök 17:36

Ne haragudj,de te nagyon rácuppantál az öregre. :lol:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 16., csütörtök 17:06

Nem fog egyik fiatal se kezdeni. Elonynel se csereli be oket otthon egy osasuna ellen a 80.percig, nem egy kieses párharcban egy csufos kupadöntő után fog eltérni a sajat embereitol. Ősszel is a csufos meccsek után csak meg jobban befeszult, és még annyira se rotalt,mint ahogy szeptemberben még ugy ahogy csinalta. Ezután még jobban állásába kerülhet egy kudarc, nem most fogja azokat próbálgatni,akikben eddig se bizott.hat egy Valverdet nem mert kihagyni a 4.osztalyu ellen :lol: Ez van sajna.

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2025. január 16., csütörtök 17:02

Pad'em írta:
el magico írta:

Meh, remélem Arda és Endrick is kezdő lesz. Tudom, hogy ez már nem negyedosztályú ellenfél, de mikor máskor kezdhetnének, ha nem egy kupameccsen?

Mondanám, hogy JHV-ben is inkább az ifistát nézném, de keretben sincs :shutup:
Keretben van Lorenzo.
Pardon. Van két Aguado is, az egyik Lorenzo, másik Diego, múltkor is összekevertem őket :D

Tehát Lorenzo Aguado a jobbhátvéd? Akkor kezdjen ő :D

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 16., csütörtök 16:59

el magico írta:
Pad'em írta: Expected XI vs Celta Vigo:

Lunin;
Lucas, Asencio, Rüdiger, Fran;
Modrić, Tchouaméni, Ceballos;
Brahim, Mbappé, Vinicius.

@marca
Meh, remélem Arda és Endrick is kezdő lesz. Tudom, hogy ez már nem negyedosztályú ellenfél, de mikor máskor kezdhetnének, ha nem egy kupameccsen?

Mondanám, hogy JHV-ben is inkább az ifistát nézném, de keretben sincs :shutup:
Keretben van Lorenzo.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Vissza: