Alabanak egy éve lesz a szerződéséből hátra nyáron és ha valami nagy csodát nem látunk tőle (ezt kétlem egy ilyen sérülés után), akkor nem fognak vele hosszabbítani. A piaci értéke nem túl magas, és könnyen megvásárolható, az arabok pedig a fizetését is képesek lennének állni, sőt még ráajánlani is. Szerintem ha jönne az arab ajánlat, ő is átlátná, hogy ez az utolsó esély, hogy megszedje magát és nálunk már nem sok esélye lesz. Őt el kell engedni így.reeed_ati írta: Alaba ki fogja tölteni a szerződését és amíg ő itt van, szerintem nem fog jönni középhátvéd, kb. két topjátékos fizuját viszi el, az évi közel 20milliós fizetésével.![]()
Militaóról sem fogunk lemondani egyből a sérülése után.
Ha meg jön valaki, akkor a fiatalokat is elfelejthetjük kb. végleg.
Én megpróbálnám ezt házon belül rendezni, nézzük meg a fiataljainkat, kapják meg a lehetőséget, aztán, ha nem ütik meg a szintet, akkor 26-ban lehet zsebbe nyúlni.
Kell a madridi vér is a csapatba, picit harapjanak már jobban egy classicón például..
Még 2-3 Asencio mentalitású pali kell oda.
Militao bár fiatalabb, de szerintem ő se lesz képes már felépíteni magát, mind a két térde rottyon van. Neki hosszabb szerződése van és ezért maradni fog, de szerintem soha többet nem lehet majd kezdőként számolni vele emiatt.
Rüdiger még jó lenne, de közelít a pályafutása végéhez. Asencio adott egy halvány reménysugarat, de nála sem kiszámíthatóak egyelőre a dolgok, nem biztos, hogy hosszú távon be fog válni, mindenesetre most már állandó kezdőnek kellene lennie ebben a helyzetben és ebben a fél szezonban. Plusz van egy Vallejonk, mint egy igazi áldás nyárig.

Bárhogyis nézem ez egy belső védő. Tchouaménit pedig nem akarom többet ott látni. Ennek tekintetében a legnagyobb hiba lenne, ha nyáron Wirtzre mennénk és még a szélső hátvédek problémájáról nem is beszéltem. Mindent egy lapra téve a védelem felépítésén kell dolgoznunk nyáron. Nem a középpályán kell most a boost. Ha rendbe lesz a védelem, akkor kizártnak tartom az ilyen nagy arányú vereségeket a Barcától.