Ki beszél itt Higuaínról és Juvéról?numberone1 írta:jolvan ne erolkodjel mar. Elkepzelted magad egy Higus zebra csikos mezben?

HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 8., szerda 16:27
Ki beszél itt Higuaínról és Juvéról?numberone1 írta:jolvan ne erolkodjel mar. Elkepzelted magad egy Higus zebra csikos mezben?
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. május 8., szerda 16:25
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 8., szerda 16:19
mivel abban a szerencses helyzetben vagyunk h mi vagyunk a Real es eloszerettel vesznek tolunk jatekosokat... nem hinnem, h nehez lenne olyan klubot talalni ami mindenki szampontjabol megfelelo lenne. pl. itt a Juve kell nekik Higu, az argentin is menne oda, nekunk is kellene par jatekos onnan. A kerdes mar csak az, h azok a jatekosok jonnenek e hozzank? Miert ne egy Realba. A tobbi csak reszlet kerdes. A PSG, a Tott is erdeklodik par jatekosunk irant. Ha jol emlekszem az utobbinal meg fel is merult par jatekos aki nekik is kell mi meg csokkentenenk Bale arat.CS0ki írta:
Nem akkora divat a játékoscsere, mint ahogy azt sokan szeretnék...Kicsi az esély, hogy a két csapat pont egymástól akar játékost, ráadásul a két játékos is pont a másik csapathoz menne szívesen.
jolvan ne erolkodjel mar. Elkepzelted magad egy Higus zebra csikos mezben?Amúgy meg Benzema jó szereplésére sincsen semmi garancia. Volt 2-3 jó hónapja Madridban oszt ennyi.
HozzászólásSzerző: niden6 » 2013. május 8., szerda 16:16
Semmivel nem jobb, mint Gomez.Ebből a kvarttetből csak Lewandowski üti meg a szintet.
HozzászólásSzerző: Chris » 2013. május 8., szerda 16:08
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. május 8., szerda 16:02
A francia 20 éves. Biblia meg volt vagy 26 éves. Hogy lehet összehasonlítani a kettőt? Ha jön Kondingbia, első körben kiegészítő ember lehet jó eséllyel. Sevillából meg hoztunk 3 millióért egy kapust, aki jobb mint a Casillas.Én sem tartom őt túl sokra,és nagyon nem lennék elégedett,ha hozzánk igazolna.A vele kapcsolatos hírek kb. akkora aggodalmat váltanak ki bennem,mint tavaly a L.Biglia-val kapcsolatos pletykák. Ráadásul a Sevillából nem fogunk olcsón igazolni,szerintem amennyiért elengednék Kondogbiát,annyiért találunk egy jobb képességű embert is bőven.
Nem akkora divat a játékoscsere, mint ahogy azt sokan szeretnék...Kicsi az esély, hogy a két csapat pont egymástól akar játékost, ráadásul a két játékos is pont a másik csapathoz menne szívesen.Szerintem most csak bartel uzletben tudnank minosegi jatekost igazolni. Van par keresett jatekosunk akik jo csere alap lehetne masert. Csak nem tudom, h ebben gondolkodnak a vezetok v csak penz szamit naluk.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 8., szerda 15:38
HozzászólásSzerző: @Sonny » 2013. május 8., szerda 15:32
Én sem tartom őt túl sokra,és nagyon nem lennék elégedett,ha hozzánk igazolna.A vele kapcsolatos hírek kb. akkora aggodalmat váltanak ki bennem,mint tavaly a L.Biglia-val kapcsolatos pletykák.PEEtör írta:Kondogbiát megvenné a fél fórum, Khedirától meg hajukat tépik...hát megnézném mit csinálnának, ha összejönne a sevillai transzfer (istenments).
Bennem speciel mindig meghal egy darab, amikor ezt a franciát meg a csapatot olvasom egy mondatban.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. május 8., szerda 15:27
Minek vennék meg? Megvették tavaly is Songot, aztán kb 1 kezemen meg tudnám számolni, hogy hány meccsen játszott. Oda tök felesleges vásárolniuk, amikor ott van Buszkecc, mert őt úgyse fogja senki se kiszorítani abból a pozícióból. Cseréjének meg ott van Song.A hírek szerint a Barcelona is szeretné megszerezni Gündogan-t a Dortmund-ból, akiért 25 milliót sem sajnálnának adni
HozzászólásSzerző: Corleone » 2013. május 8., szerda 15:23
Egy stabil középpályával a támadóknak egyszerűbb dolga lenne sokkal. Ezért kellene egy jó labdaszerző ember, meg egy aki jól megjátssza a megszerzett labdát. Utóbbi itt van, Modric személyében például.Semmi garancia arra, hogy egy jó kp-val Benzema is szárnyalna aztán meg egy sérülésről ne is beszéljünk aztán nézhetnénk Moratát a BL döntőben...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 8., szerda 15:19
Igen, mivel nem csatárok.Itt most Özilt, Kaká-t és DM-et is középpályásnak számolod?
Valóban nincs, de arra sem, hogy egy másodhegedűs beválna. Ha igazolunk, igazoljunk jól, ne dobjunk ki 20 milliókat tucatra, csak ennyit akartam kifejezni.Semmi garancia arra, hogy egy jó kp-val Benzema is szárnyalna aztán meg egy sérülésről ne is beszéljünk aztán nézhetnénk Moratát a BL döntőben...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. május 8., szerda 15:19
Realista24 írta: Továbbra is gondok vannak az olvasással, de segítek.
egyebkent nem elvetendo otlet.Adebayor jöhetne. Imádott itt lenni,nem? Kérdés,hogy most vállalná-e a másodhegedűs szerepét.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. május 8., szerda 15:17
Vállalná! Mondta is anno, hogy akár a padot is koptatná, csak had maradjon itt. Az átigazolási szezon utolsó perceiben is, éjfél előtt, várta a telefont, hogy csörrenjen, de sajnos nem így történt. Nagyon bírom a tagotkelemen.istvan írta: Adebayor jöhetne. Imádott itt lenni,nem? Kérdés,hogy most vállalná-e a másodhegedűs szerepét.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. május 8., szerda 15:16
Hát attól mentsen meg minket a Jóisten...Ha a középpályát úgy rendbe tennénk, ahogy kell én bizony nekimennék a szezonnak egy Benzema-Morata kettőssel.
HozzászólásSzerző: R-l@nch » 2013. május 8., szerda 15:14
Itt most Özilt, Kaká-t és DM-et is középpályásnak számolod?? Mert hogy a Benz-Morata kettős bődület karcsú lenne sztem még spanyol kupában is ha sorozatról beszélünkRealista24 írta:Látod ez a baj. Te csak azért kiadnál 15-20 milliót, hogy egy tucatjátékos legyen a padon és meglegyünk létszámban.Ki lenne a normális 2. számú csatár, aki nem kerül 15-20-nál nagyobb összegbe?
Ha a középpályát úgy rendbe tennénk, ahogy kell én bizony nekimennék a szezonnak egy Benzema-Morata kettőssel. De ez már csak az én kattanásom.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. május 8., szerda 15:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 8., szerda 15:04
Továbbra is gondok vannak az olvasással, de segítek.Hát ha ezért Neymár gyerekért kiadunk 90 et a helyszínen tökön döföm magam... Kiadni 1 túl sztárolt brazil gyerekért ennyit aki Európában még semmit nem mutatott a legnagyobb baklövés lenne. Akkor inkább Bale. Az legalább megnyerte ugyan azokat a címeket egyszerre amit annó CR! Ami nem kis dolog Angliában ( ha jól olvastam eddig vele együtt 3 valakinek sikerült). Teszem hozzá azért érte sem adnék 60-70 nél többet, de maradok a 60-nál...
Bale van egy mondatban a 90 millióval, nem Neymar.Tottenham vezetősége 90 millió euróra “árazta” be Balet, és ezt túlzónak tartja.
Neymarral kapcsolatban nincs ár megjelölve.A lap szerint Pérez a héten próbálja kideríteni, hogy milyen úton tudná a brazilok csillagát Madridba csábítani.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. május 8., szerda 15:01
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. május 8., szerda 14:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. május 8., szerda 14:51
Látod ez a baj. Te csak azért kiadnál 15-20 milliót, hogy egy tucatjátékos legyen a padon és meglegyünk létszámban.Ki lenne a normális 2. számú csatár, aki nem kerül 15-20-nál nagyobb összegbe?
Jelenlévő fórumozók: 36 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem