Egyéb bajnokságok
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb bajnokságok
Őstehetség és a kiégett, pénzhajhász
Szomorú kép ez Neymaról, kíváncsi lennék milyen lett volna a karrierje ha minket választ.
Szomorú kép ez Neymaról, kíváncsi lennék milyen lett volna a karrierje ha minket választ.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Neymar megy fel ev kolcsonbe a Santosba ugy fest, ha az Al Hilal rabolint.
Ez egyet jelent azzal, hogy tobbet vissza sem ter, mert lejar a szerzodese az araboknal.
Ez egyet jelent azzal, hogy tobbet vissza sem ter, mert lejar a szerzodese az araboknal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Volt ott hátszél meg minden, de attól még megnyerték, és részben azért, mert az összes argentin zsoldos a belét kifingta érte, és messi sem volt rossz, sőt.
Simán ott van a portugálokban is egy ilyen eredmény keret alapján, de valahogy nem áll össze a keret.
Simán ott van a portugálokban is egy ilyen eredmény keret alapján, de valahogy nem áll össze a keret.
Nem illik.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Sztem full leszarja.ziro4vr írta:1000 gól meg a 26os vb. Szerintem minden este megnézi a 22est a lionel mennybe megy editiont és pofozza magát hogy neked is megy chris.géza írta: CR le se szarja hanyadikok a tabellan, amikor meglovi az 1000. goljat, masnap visszavonul.
Mar reg nem görcsöl ezen.
Mikor meglett neki is az 5 aranylabda elengedte ezt a rivalizalast. Nyilvan az is sokat segitett hogy kulon ligaba kerultek.
Sosem lesz akkora hatszele mint leo nak ez egyertelmu de ne is legyen amugymeg.
20-30 ev aztan valaki ugyis kitálal mik mentek ott…
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Pofozhatja magát, ha nem kapja meg azt a hátszelet, amit a kis lájonel. Valószínűleg neki is nagy segítség lenne, ha minden második meccsen döntetlen állásnál kapna egy tizit csak úgy.1000 gól meg a 26os vb. Szerintem minden este megnézi a 22est a lionel mennybe megy editiont és pofozza magát hogy neked is megy chris.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
1000 gól meg a 26os vb. Szerintem minden este megnézi a 22est a lionel mennybe megy editiont és pofozza magát hogy neked is megy chris.géza írta: CR le se szarja hanyadikok a tabellan, amikor meglovi az 1000. goljat, masnap visszavonul.
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
mondjuk nem kene torzitani sem.meg venezuelai kiskatonak ellen vagy kik voltak azok
Uruguay’s armed forces club

inkabb lojje tizibol mint a hatso udvaron kiskapura meg venezuelai kiskatonak ellen vagy kik voltak azokSierra írta: Kicsit keseredes lesz mikor eleri az 1000 golt. Amibol az utolso 100 gol nagy resze 11-es. Persze az is gol csak na. Sajnos mar nem tenyezo az oreg Cristiano, ettol fuggetlenul szoritok neki, hogy meglegyen.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Elnezve a mai kimondott csatarokat, meg nehany kiveteltol eltekintve, meg mindig ot raknam be a csapatba, nem az ilyen Osimeh, Sesko, Vlahovic, Marmoush, Retegui, Lookman fele semmiket.Sierra írta: Kicsit keseredes lesz mikor eleri az 1000 golt. Amibol az utolso 100 gol nagy resze 11-es. Persze az is gol csak na. Sajnos mar nem tenyezo az oreg Cristiano, ettol fuggetlenul szoritok neki, hogy meglegyen.
Brutal szar az utanpotlas azon a poszton.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Kicsit keseredes lesz mikor eleri az 1000 golt. Amibol az utolso 100 gol nagy resze 11-es. Persze az is gol csak na. Sajnos mar nem tenyezo az oreg Cristiano, ettol fuggetlenul szoritok neki, hogy meglegyen.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem kell neki tagságért küzdenie. Amíg aktív, egy edző sincs aki meglepne hogy nem viszi ki sztem. Ugyanez Messire is igaz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
egy ember aki klubszinten mindent tobbszor megnyert a legnagyobb szinpadon es meg egy EB gyozelmet is bezsakolt, az nem fog ragorcsolni a szaudi liga aranyra.
mondjuk az azsia bl-t meg el tudom kepzelni, hogy be szeretne huzni, de gondolom abba sem betegszik bele, ha nem.
az 1000 golert hajt meg es gondolom a 26-os vebe kerettagsagert.
mondjuk az azsia bl-t meg el tudom kepzelni, hogy be szeretne huzni, de gondolom abba sem betegszik bele, ha nem.
az 1000 golert hajt meg es gondolom a 26-os vebe kerettagsagert.
CR le se szarja hanyadikok a tabellan, amikor meglovi az 1000. goljat, masnap visszavonul.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
volt pletyka, hogy cr még 1 évet vállal, hosszabbít az araboknál, egészen elképesztő fizuért, plusz 5% "részesedést kapna a klubból."
Viszont ugy tűnik a csapata kifújt.
Már nem csak az Al Hilallal versenyeznek a kupákért, mar Benzemáék is előttük vannak es az ujonc "Nacho-csapat" is.
Al Hilal es Benzemáék = 40-40 pont
Nachoék 31 pont
Al Nassr 29 pont
CR-ék 19 góllal kevesebbet lőttek, mint az Al Hilal. Rettenetesen vacak a támadó részleg. CR es Talisca jó páros voltak, de a brazil lesérült, azóta kuka az egész.
Pedig jó lenne, ha CR hazamenne,
ahogy szó volt már róla párszor.
Viszont ugy tűnik a csapata kifújt.
Már nem csak az Al Hilallal versenyeznek a kupákért, mar Benzemáék is előttük vannak es az ujonc "Nacho-csapat" is.
Al Hilal es Benzemáék = 40-40 pont
Nachoék 31 pont
Al Nassr 29 pont
CR-ék 19 góllal kevesebbet lőttek, mint az Al Hilal. Rettenetesen vacak a támadó részleg. CR es Talisca jó páros voltak, de a brazil lesérült, azóta kuka az egész.
Pedig jó lenne, ha CR hazamenne,
ahogy szó volt már róla párszor.
- 'shutterisland
hat gyerekeknel pont ezert is rohadt konnyu melleloni, mert akkor meg leginkabb csak a technikai tudas es labdaerzek alapjan lehetnek beskatulyazva, mint tehetseges/kevesbe tehetseges, de ez ennel tobbrol szol.Na várj! A tehetséget eleve gyerekekre/serdülőkre szoktát mondani. Ott még semmit nem látsz belőle, hogy milyen lesz fizukumra, mennyire lesz mentálisan toppon.
Épp ez az amit mondasz, hogy mindegyik fejleszthető. A tehetséget nem tudod fejleszteni, az akkora amekkorát megálmodott a jóisten.
a tehetseg egy "csomag" amiben rengeteg faktor jatszik szerepet, egy ilyen komplex sportnal ez sokretu.
fogalmazhatnank akar ugy is, hogy a focihoz valo tehetseg azt jelenti, az adott egyen kepessegeiben/mentalisan/fizikalisan mennyire lehet alkalmas a topfocira, igy talan erthetobb.
egy dartsnal pl, ahol 99 szazalekban a mentalis kepessegek dontenek, ott nyilvan sokkal egyszerubb megfogalmazni, ki a top tehetseg, a fociban tobb mindentol fugg.
szerintem ti hehevel tulsagosan leegyszerusititek a technikai keszsegekre meg labdas skillekre, ez alapjan a logika alapjan akkor a valaha volt 100 legtehetsegesebb focistabol kb 98 tamado, tamado kp vagy szelso kell legyen.
na mindegy, tul van amugy ragozva a tema.
szerintem is felso polcos tehetseg osszessegeben neymar, eleg sok kiforrott vilagklasszis melle is oda mernem tenni pure talent alapjan, de a lofallosznak is van vege.

Na várj! A tehetséget eleve gyerekekre/serdülőkre szoktát mondani. Ott még semmit nem látsz belőle, hogy milyen lesz fizukumra, mennyire lesz mentálisan toppon.'shutterisland írta: nalam a tehetseg = adottsag, vele szuletett, genetikai kepesseg az adott sportban az elit szint eleresehez.
igy pedig a fizikalis, mentalis kepessegeket is siman egy kalap ala lehet venni a technikai skillekkel, habar azt alairom, hogy a 3 kategoria kozul en is az utobbit emelnem ki elsonek de nem ignoralnam a masik kettot sem.
az is egyfajta "gift" ha valaki atlagnal jobban regeneralodik, akrobatikusabb a mozgasa vagy jobb a nyomasturo kepessege, gyorsabban tud jobb dontest hozni, nem csak az, ha labdaugyesebb vagy kreativabb az atlagnal.
tok mindegy, hogy gyengebbik labrol, cselezesrol, lovoerorol, koncentraciorol, allokepessegrol, testi erorol vagy pl donteshozatalokrol van szo, minden fejlesztheto egy bizonyos szintig, maxra lehet huzni mindent de csakis a sajat limitunkig, es ez az a limit amit a tehetsegunk, adottsagunk, "topszintre alkalmassagunk" meghataroz.
a futball sokkal komplexebb szerintem annal, hogy lebutitsuk a tehetseg faktort a labdaerzekre es technikai tudasra.
azzal egyetertek, hogy ez szur szemet leginkabb, hiszen az a leglatvanyosabb, mikor a tokmag messi szlalomozik vagy neymar esernyozget, nem a mentalis v fizikai tenyezok, ezert a fociban a tehetseget leginkabb ezzel azonositjak.
szerintem tevesen, a tehetseg sokkal sokretubb dolog ha osszetett sportrol, tevekenysegrol van szo.
de akarhogy is nezzuk, fogalmazunk (ez tenyleg szubjektiv tema, mint a zseni vs nem zseni) abban gondolom egyeterunk, hogy hehe alaptezise :
meg akkor IS oriasi tulzas, ha lebutitjuk a tehetseg szot a labdas skillekre.elmult 20 ev messze legtehetsegesebb jatekosa amugy.
akkor is ott van marcelo, benz, modric, messi, iniesta, ibra, stb mondjuk ok kevesebbet ugrabugraltak vagy showboatingoltak, de a labda felevente 1x pattant el barmelyiktol, passzjatekban / kreativitasban / kisteruleten technikas megoldasokban legfelso polc, nem latom neymar hol messze tehetsegesebb barmelyiknel.
Épp ez az amit mondasz, hogy mindegyik fejleszthető. A tehetséget nem tudod fejleszteni, az akkora amekkorát megálmodott a jóisten.
Nem arra reagáltam, hogy az elmúlt 20 évben ő a legnagyobb tehetség, de közelebb van az igazsághoz mint a te álláspontod, szerintem. Messi van előtte, de a többit szerintem is előzi.
- 'shutterisland
nalam a tehetseg = adottsag, vele szuletett, genetikai kepesseg az adott sportban az elit szint eleresehez.
igy pedig a fizikalis, mentalis kepessegeket is siman egy kalap ala lehet venni a technikai skillekkel, habar azt alairom, hogy a 3 kategoria kozul en is az utobbit emelnem ki elsonek de nem ignoralnam a masik kettot sem.
az is egyfajta "gift" ha valaki atlagnal jobban regeneralodik, akrobatikusabb a mozgasa vagy jobb a nyomasturo kepessege, gyorsabban tud jobb dontest hozni, nem csak az, ha labdaugyesebb vagy kreativabb az atlagnal.
tok mindegy, hogy gyengebbik labrol, cselezesrol, lovoerorol, koncentraciorol, allokepessegrol, testi erorol vagy pl donteshozatalokrol van szo, minden fejlesztheto egy bizonyos szintig, maxra lehet huzni mindent de csakis a sajat limitunkig, es ez az a limit amit a tehetsegunk, adottsagunk, "topszintre alkalmassagunk" meghataroz.
a futball sokkal komplexebb szerintem annal, hogy lebutitsuk a tehetseg faktort a labdaerzekre es technikai tudasra.
azzal egyetertek, hogy ez szur szemet leginkabb, hiszen az a leglatvanyosabb, mikor a tokmag messi szlalomozik vagy neymar esernyozget, nem a mentalis v fizikai tenyezok, ezert a fociban a tehetseget leginkabb ezzel azonositjak.
szerintem tevesen, a tehetseg sokkal sokretubb dolog ha osszetett sportrol, tevekenysegrol van szo.
de akarhogy is nezzuk, fogalmazunk (ez tenyleg szubjektiv tema, mint a zseni vs nem zseni) abban gondolom egyeterunk, hogy hehe alaptezise :
akkor is ott van marcelo, benz, modric, messi, iniesta, ibra, stb mondjuk ok kevesebbet ugrabugraltak vagy showboatingoltak, de a labda felevente 1x pattant el barmelyiktol, passzjatekban / kreativitasban / kisteruleten technikas megoldasokban legfelso polc, nem latom neymar hol messze tehetsegesebb barmelyiknel.
meg akkor IS oriasi tulzas, ha lebutitjuk a tehetseg szot a labdas skillekre.elmult 20 ev messze legtehetsegesebb jatekosa amugy.
Tehetség, fizikum, játékintelligencia, mentális képesség. Szerintem ezek mind külön kategória, hehevel ertek egyet ebből a szempontból.
Amiről shutter ír szerintem az már egy végtermék, hogy ki mekkora játékos.
Hogy ne legyek elfogult, csak nézzük meg pl. Messi gyerekkori videóit ahogy szlalomozik. Na az ilyenekre mondják korosztályosban hogy kva nagy tehetség. Aztán kezelés nélkül mi lett vna vele...
Tehetségben a toppok pl. R9-állandóan sérült volt, R10-3 év peak, ZZ-későn ért be, Maradona-kokainista, Messi-már írtam feljebb.
Ha minden képességet betuszkolunk a tehetség kategóriába, akkor nincs értelme a tehetség kifejezésnek.
Amiről shutter ír szerintem az már egy végtermék, hogy ki mekkora játékos.
Hogy ne legyek elfogult, csak nézzük meg pl. Messi gyerekkori videóit ahogy szlalomozik. Na az ilyenekre mondják korosztályosban hogy kva nagy tehetség. Aztán kezelés nélkül mi lett vna vele...
Tehetségben a toppok pl. R9-állandóan sérült volt, R10-3 év peak, ZZ-későn ért be, Maradona-kokainista, Messi-már írtam feljebb.
Ha minden képességet betuszkolunk a tehetség kategóriába, akkor nincs értelme a tehetség kifejezésnek.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Egy szava sem lehetett volna kiváló szezont hozott, és húzóember volt.lestat írta:
Ahogy történt pl 2015-ben is.
Abban az évben ha Neymar kapja a lasztit egy szava sem lehetett volna.
De ha a statot is nézzük, 14/15-ös szezonban:
Neymar: 51 meccs, 39 gól, 10 assziszt.
Messi: 57 meccs, 58 gól, 31 assziszt.
Ott Neymar azzal tudott volna talán (szerintem akkor sem) előzni, ha a Copát megnyeri a braziloknak.
Tényleg top performansz volt az a szezon Neymartól, a következő szezonnal egyetemben.
Csak ott meg egy Ronaldo BL-t hozott 51gól/15 asszisztos szezonnal, nem volt miről beszélni, pedig Neymar akkor is letett egy 31gól/25 asszisztos szezont, Messi 41gól/24 asszisztja mellett.
Én is nagyon nagy polcra rakom Neymart, iszonyat tehetség volt benne és nálunk (mivel barca szurkoló vagyok ez érdekel) ki is hozta magából szerintem a maxot.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- 'shutterisland
neymar a falusi diszkok bar nagymellu es karcsu, de bazilikakilincs orru, nyuszifogu es elallo fulu udvoskeje.
jo kis szokasos hehe vs world vita volt, joejt.
jo kis szokasos hehe vs world vita volt, joejt.