HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. január 19., vasárnap 10:27
Majka amellett hogy elmondja a véleményét, sztem szarik rá a közéletre. Ez őt ott érinti hogy kevesen vannak a fesztiválon, meg csórók az önkormányzatok, kevesebb kicsit a fellépés (így is tele van a naptára)
Majka okos, ő ezt előadóként vizsgálta kell e ilyen dallal előjönnie.
Eleve ő az elmult 15 évével meg most az rtl-es szerződésével megvan anyagilag amíg él, nagy kockazatot nem vállal ő ezzel, lassan milliárdjai vannak sztem, hallani hogy okosan fekteti is be a pénzét. A fesztiválokra pedig így is alap hogy meghívása van, neki a közönségét kell kiszolgálnia.
Sztem ő is látta hogy 2024 legnagyobb hatású, legnagyobb eredményt elérő (legnagyobb létszámú koncertek, legtöbb fesztivál fellépés) előadói (szvsz) Krúbi és Azahriah. Arénákat csinálnak, a fiataloknál már trendibbek mint Majka, aki amúgy lassan öregszik. Fenn akar maradni, az említett két előadó pedig szünetre megy. Ez a két előadó élésen bírálta és ment neki a kormánynak a színpadon és azon kívül is. A közönség pedig imádta emiatt (is) őket. Sztem ezt latja Majka, a fiatalok egyértelműen narancs ellenesek. Ezt ő ügyesen meglovagolja, amelwtt hogy elhiszem hogy hasonlóan gondolkodik. De ez tőle nem érzelmi kifakadás, hanem egy jól átgondolt előadói és üzleti döntés. Attól meg jó a zene. Az ellenzékiek pedig kaptak "egy himnuszt", Majka meg sanszosan egy puskás vagy papp lászló arénát összehoz idén magának, ha már úgy is szünetre mennek Azahriah-ék.