Valahogy megtalálják a háttérben húzódó Real Madrid szálat mindig.Realista24 írta: @TalhaAhmad81: "I asked Laporta about the failed deal for Nico Williams to Barcelona. The president told me Nico supports Real Madrid."

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 18., szombat 13:21
Valahogy megtalálják a háttérben húzódó Real Madrid szálat mindig.Realista24 írta: @TalhaAhmad81: "I asked Laporta about the failed deal for Nico Williams to Barcelona. The president told me Nico supports Real Madrid."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 17., péntek 20:29
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. január 17., péntek 1:11
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2025. január 16., csütörtök 19:36
A Barca TV meg a Barca token tartozik hozzajukdzsi91 írta: Arrol a barszastudioról nem kiderült valami azóta ezen kívül? Vagy ők nyomtatták most a supercampeones pólokat?![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. január 16., csütörtök 17:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 16., csütörtök 17:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 16., csütörtök 14:17
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2025. január 15., szerda 23:57
Ebben a szezonban már nemikarus93 írta: A Barca mikor fog megint a nou campba focizni?
Hogy állnak az épitkezések?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. január 15., szerda 22:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 15., szerda 21:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 15., szerda 18:58
Perez 18an jobb szerződést kötött egy évre vetítve.realmadrid95 írta:Mondjuk, akkor meg csak nem is hazudott, meg ha direkt felreerthetoen nyilatkozott.cart írta: Azt láttam hogy 14 évre kötöttek szerződést, gondolom az miatt a total összeg elég magas lehet
![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 15., szerda 18:50
Mondjuk, akkor meg csak nem is hazudott, meg ha direkt felreerthetoen nyilatkozott.cart írta: Azt láttam hogy 14 évre kötöttek szerződést, gondolom az miatt a total összeg elég magas lehet
![]()
HozzászólásSzerző: cart » 2025. január 15., szerda 18:47
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 15., szerda 18:41
Igen, Inigo leserult.Realista24 írta:En azt olvastam, hogy a Barcanak nem volt eleg, amit a Juve fizetett volna, illetve most ugy latja Araujo hogy tobbet fog tudni jatszani, serulesek vagy mi miatt.Pad'em írta: Araujo marad, Deco meggyőzte.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. január 15., szerda 10:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 15., szerda 10:02
En azt olvastam, hogy a Barcanak nem volt eleg, amit a Juve fizetett volna, illetve most ugy latja Araujo hogy tobbet fog tudni jatszani, serulesek vagy mi miatt.Pad'em írta: Araujo marad, Deco meggyőzte.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 15., szerda 9:59
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. január 14., kedd 16:39
El is dicsekedett vele, hogy minden rendben.RealMadridFanatic írta: Ok semmibol nem tanulnak, az aranykorszakuk nem volt eleg ahhoz, hogy nyerni is megtanuljanak.
Most Laportanak is kulonosen kapora jon minden siker, fel kell fujni, addig sem azzal foglalkozik a sajto, hogy a csod szelen lavirozik es eladta a klub jovojet (meg meg ki tudja mi mindent).
Iden realisan a bajnoksagra van eselyunk, szerintem azt be is huzzuk vegul, ugy meg vegkepp a hajukra kenhetik ezt a ket meccset.
Yamal meg Balde ugye Rudigerek idiota tancat is parodizalgattak anno, naluk valahogy nem latom, hogy ket tiszteletlen, neveletlen kis takony, bezzeg Viniciust nagyitoval figyelik (ezzel messze nem Ot mentem fel), csak a nyeretlen kis ketevesek is pont akkora agyhalottak.
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. január 13., hétfő 20:08
RealMadridFanatic írta: Ok semmibol nem tanulnak, az aranykorszakuk nem volt eleg ahhoz, hogy nyerni is megtanuljanak.
Most Laportanak is kulonosen kapora jon minden siker, fel kell fujni, addig sem azzal foglalkozik a sajto, hogy a csod szelen lavirozik es eladta a klub jovojet (meg meg ki tudja mi mindent).
Iden realisan a bajnoksagra van eselyunk, szerintem azt be is huzzuk vegul, ugy meg vegkepp a hajukra kenhetik ezt a ket meccset.
Yamal meg Balde ugye Rudigerek idiota tancat is parodizalgattak anno, naluk valahogy nem latom, hogy ket tiszteletlen, neveletlen kis takony, bezzeg Viniciust nagyitoval figyelik (ezzel messze nem Ot mentem fel), csak a nyeretlen kis ketevesek is pont akkora agyhalottak.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. január 13., hétfő 20:04
Jelenlévő fórumozók: 34 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem