Raúl Asencio - 17
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Raúl Asencio - 35
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Feleslegesen védeni, meg nem játszatni is hülyeség
Tizi volt, de ettől eltekintve nagyon jó teljesítményt rakott le. Ennek a gyereknek játszania KELL, viszont ha még ilyeneket csinál, akkor ki fog kerülni a kezdőből és jogosan.
A vasárnap amúgy nekem vízválasztó Alabával is, egy las palmas ellen tán már be lehet tenni valamikor, kicsit puhatolózni, hogy mit bír, milyen a forma a sérülés/hosszú kihagyás után. A sérülés előttire emlékszünk..

Tizi volt, de ettől eltekintve nagyon jó teljesítményt rakott le. Ennek a gyereknek játszania KELL, viszont ha még ilyeneket csinál, akkor ki fog kerülni a kezdőből és jogosan.
A vasárnap amúgy nekem vízválasztó Alabával is, egy las palmas ellen tán már be lehet tenni valamikor, kicsit puhatolózni, hogy mit bír, milyen a forma a sérülés/hosszú kihagyás után. A sérülés előttire emlékszünk..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- ateeemadrid
Mondjuk ez csak a Lunin szitu miatt volt tizi, amúgy rohadtul nem volt jogos az ítélet.
- Galacticos
Azert ramoseknak nagy elonye volt az is hogy akkoriban nem volt var.

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Egy dolgot még eltanulhat Ramostól. Ramosnak számtalan ilyen belépője volt, mint amit tegnap befújtak tizinek, de ő ilyenkor egyből megfordult és mutogatott a támadónak, hogy kelljen fel, mert csak eldobta magát. És talán emiatt többször megúszta ezeket.

"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
A hibája ellenére tetszett a tegnapi játéka, nem kérdez, amikor oda kell lépni, középpályán a gyereket úgy kellett felmosniuk, mikor leszerelte..
A rutinnal, ezeket a szitukat is meg fogja oldani hibátlanul.
Valami ehhez hasonló keménységet várnék el a védekező középpályásunktól is, legalább az első sárgáig minimum..

A rutinnal, ezeket a szitukat is meg fogja oldani hibátlanul.

Valami ehhez hasonló keménységet várnék el a védekező középpályásunktól is, legalább az első sárgáig minimum..
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Elmondta Carlo, hogy "szerinte" miert. De ha jon Xabi, akkor lehet egybol kezdo lesz. Butasag lenne elmennie.Galacticos írta:Es igyis inkabb egy posztidegen jatekos van beeroltetve a posztjara.Realista24 írta: En azon csodalkoznek, ha gondolkodna a valtason. Alabanak maximum egy eve lesz, hacsak el nem megy az arabokhoz. Militao game over.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Es igyis inkabb egy posztidegen jatekos van beeroltetve a posztjara.Realista24 írta: En azon csodalkoznek, ha gondolkodna a valtason. Alabanak maximum egy eve lesz, hacsak el nem megy az arabokhoz. Militao game over.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
nem mondtam, hogy tegye be jobbra…Realista24 írta: De azert rohadjon meg Ancelotti, hogy nem rakja be akarhova, ugye?
középen használja többször
Hat ha egy ilyen sor mellett nem szamit ra, erkezo meg nem lesz kozepre, akkor baszhatjuk hiaba lesz uj edzo.Yazid írta: Erdekes az ő helyzete. Jön az új edző mennyire fog vele számolni.
Rüdi, militao, alaba mellett
Ha nem akkor nem csodalkoznék ha kérői lennének, van benne potencial
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En azon csodalkoznek, ha gondolkodna a valtason. Alabanak maximum egy eve lesz, hacsak el nem megy az arabokhoz. Militao game over.Yazid írta: Erdekes az ő helyzete. Jön az új edző mennyire fog vele számolni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Erdekes az ő helyzete. Jön az új edző mennyire fog vele számolni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De azert rohadjon meg Ancelotti, hogy nem rakja be akarhova, ugye?Jim írta:sokszor vagányabb, csibészebb mint Nacho, ezért hasonlítjuk sokan RamoshozRaúlCF írta: Mindenki hibázik. Nekem ahogy beleszáll az emberekbe az nagyon Nacho-s. Nem az öreg de a fiatal Nacho amikor még gyors volt. Mindegy hova tetted ment és bedarálta az emberét. Kb megfelelő szinten olvassa a játékot, tud hosszú labdákat adni. Teljesen használható jelenlegi helyzetünkben. Az, hogy mi lesz a jövő majd elválik és eldöntik.![]()
viszont ahogy eddig látom, ő középen lesz jó, nem annyira unierzális, mint Nacho
11est mindenki csinal, foleg vedo. Nincs ertelme ezen rugozni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
camavinga rengeteg faszsagot csinal meg mindig. vannak nagyon latvanyos megoldasai, jo meccsei de maskor egy labdat nem tud atvenni, o ilyen szempontbol eleg gyenge...Whiteheart írta: Igen, aki ilyenkor előveszi asencio meg camavingat az 1-2 hibái miatt az PONT ugyanúgy gondolkodik mint Ancelotti aki kiveszi az amugy jatek intelligens, hasznos játékosokat mert félrement neki pár passz... Akkora hülyeség... Tchouameninek volt egy jó meccse ma de olyan sokszor azt se tudja mi történik a pályán... Cama tanár volt az előző két meccsig, rögtön hülye.. Asenciot mindenki élteti és egy rohadt 11es miatt mindenki küldené le... Tiszta ancelotti vibe..
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jobb is igy, hogy tizi lett es hosszabbítás asenciora nezve. Felelősség, teher, rutin, tanulás, fejlődés.
- Jim
sokszor vagányabb, csibészebb mint Nacho, ezért hasonlítjuk sokan RamoshozRaúlCF írta: Mindenki hibázik. Nekem ahogy beleszáll az emberekbe az nagyon Nacho-s. Nem az öreg de a fiatal Nacho amikor még gyors volt. Mindegy hova tetted ment és bedarálta az emberét. Kb megfelelő szinten olvassa a játékot, tud hosszú labdákat adni. Teljesen használható jelenlegi helyzetünkben. Az, hogy mi lesz a jövő majd elválik és eldöntik.

viszont ahogy eddig látom, ő középen lesz jó, nem annyira unierzális, mint Nacho
az, hogy kezdő, vagy csere szintű kh lesz belőle, szerintem most még az edzők sem látják

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Mindenki hibázik. Nekem ahogy beleszáll az emberekbe az nagyon Nacho-s. Nem az öreg de a fiatal Nacho amikor még gyors volt. Mindegy hova tetted ment és bedarálta az emberét. Kb megfelelő szinten olvassa a játékot, tud hosszú labdákat adni. Teljesen használható jelenlegi helyzetünkben. Az, hogy mi lesz a jövő majd elválik és eldöntik.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ebben az esetben is csak nyerhetnénk vele.RaúlCF írta: Nekem egy az egyben fiatal Nacho vibe. Ő is ilyen keménységgel tolta. Én nem Ramos utódot látok benne mert technikában szerintem nincs azon a szinten de Nacho utódot. Abszolút stabil 3-ik khv lehet itt vagy 10 évig.

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Nekem egy az egyben fiatal Nacho vibe. Ő is ilyen keménységgel tolta. Én nem Ramos utódot látok benne mert technikában szerintem nincs azon a szinten de Nacho utódot. Abszolút stabil 3-ik khv lehet itt vagy 10 évig.
- Jim
Pipita írta: Nagyokat hibázni Tchouameni is tud, mert ő sem jó azon a poszton. Akkor játsszon ő is nyugodtan, majd tanul.

miben nem volt jó Asencio?

hibázott egyet, reméljük tanul belőle, de sok jó megmozdulása volt,
ez az ő posztja, egyáltalán nem mozog idegenül,rosszul mint Tchou cb-ként...