Viszont az az utolsó 10 perc... brutál hulladék volt a rendes játékidőben. Azért nyugodtan le lehet baszni mindenkit.
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 17., péntek 0:22
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. január 15., szerda 21:51
A védelemben 2 lyuk van, ez a kisgyerek be tudja tölteni a középen lévőt, AT-nek is szemmel láthatóan többször nem megy, mint igen.wZoLee7 írta: Én a jhv dolgot sem értem meg, mert bárki aki egész életében védőként játszott, ebben nőtt fel és eljutott a Real Madrid első csapatáig, jobb lesz mint LV valaha. Asencio se nem lassú, se nem gyenge és a labdától sem fél. Mondjuk hogy nem lesz jó támadásban de cserében beton lesz védőként...mint a másik oldalon az a Mendy akit Carlo imád. Totális baromság amit mondott Asencioval kapcsolatban, már a második.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 15., szerda 21:10
az bator kijelenteshehetheoriginal írta: fasz ez én mondom.
tehát asensio azért nem játszik, mert nem akarja az official pozijáról elmozdítani, de bezzeg az lv, meg a tucsapöcs, azoknál nem számít ugyanez![]()
teljes gatya az öreg, full homály van lassan.
nem hittem volna, hogy ilyen gyorsan ennyire le tud épülni vki.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 15., szerda 20:39
Én a jhv dolgot sem értem meg, mert bárki aki egész életében védőként játszott, ebben nőtt fel és eljutott a Real Madrid első csapatáig, jobb lesz mint LV valaha. Asencio se nem lassú, se nem gyenge és a labdától sem fél. Mondjuk hogy nem lesz jó támadásban de cserében beton lesz védőként...mint a másik oldalon az a Mendy akit Carlo imád. Totális baromság amit mondott Asencioval kapcsolatban, már a második.raul 4 ever írta:De akkor is, ezt a mondatot/bekezdést nem lehet nem úgy értelmezni, mint hogy se középen, se LV helyén nem fog játszani. A jh dolgot megértem, de azt nem, hogy hamarabb bízik oda Tücsiben, meg abban, hogy a 2 kopogó térdű "öreg" beton lesz innentől júniusig.Jim írta: abban szerintem igaza van Carlonak hogy Asencio nem a jobbhátvéd a posztja (btw ismerős sztori Ramosnál)
viszont ha mindig a legjobb 11-et küldi fel, abban vitán felül helye van Asenciónak cb-ként…![]()
hogy van ez mester?![]()
Érthetetlen.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2025. január 15., szerda 19:28
De akkor is, ezt a mondatot/bekezdést nem lehet nem úgy értelmezni, mint hogy se középen, se LV helyén nem fog játszani. A jh dolgot megértem, de azt nem, hogy hamarabb bízik oda Tücsiben, meg abban, hogy a 2 kopogó térdű "öreg" beton lesz innentől júniusig.Jim írta: abban szerintem igaza van Carlonak hogy Asencio nem a jobbhátvéd a posztja (btw ismerős sztori Ramosnál)
viszont ha mindig a legjobb 11-et küldi fel, abban vitán felül helye van Asenciónak cb-ként…![]()
hogy van ez mester?![]()
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 15., szerda 19:09
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. január 15., szerda 19:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 15., szerda 17:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 15., szerda 16:58
Mondjuk el kene olvasni a teljes interjút és nem csak a kiragadott részt aztán faszozni.hehetheoriginal írta: fasz ez én mondom.
tehát asensio azért nem játszik, mert nem akarja az official pozijáról elmozdítani, de bezzeg az lv, meg a tucsapöcs, azoknál nem számít ugyanez![]()
teljes gatya az öreg, full homály van lassan.
nem hittem volna, hogy ilyen gyorsan ennyire le tud épülni vki.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 15., szerda 16:33
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. január 15., szerda 16:03
Ez is jo pedagogiai erzek.Ancelotti on why he’s not starting Asencio: “I always play the best XI possible. He's a CB. He's not used to play as RB”.
“He has played many good games but he's been with us ONLY for 2 months..”.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. január 15., szerda 14:46
A keretnek pedig a fiatalok is a részei akiket kiemelt egy mondattal korábban.Realista24 írta:Nem, azt irta, hogy van mindenfele jatekosunk, es bizik a keretben.realistahuni írta:
Azt állítja hogy megvan a bizalom a fiatalok irányába, aztán a valóságot te is látod.![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 15., szerda 14:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 15., szerda 14:30
Nem, azt irta, hogy van mindenfele jatekosunk, es bizik a keretben.realistahuni írta:Azt állítja hogy megvan a bizalom a fiatalok irányába, aztán a valóságot te is látod.Realista24 írta:
Mi ebben a valótlan?
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. január 15., szerda 14:25
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. január 15., szerda 14:18
Azt állítja hogy megvan a bizalom a fiatalok irányába, aztán a valóságot te is látod.Realista24 írta:Mi ebben a valótlan?realistahuni írta:
Hogy van pofája ezt lenyilatkozni basszameg.![]()
Legyen már vége a bohóckodásnak könyörgöm.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 15., szerda 14:17
De ne mondd el senkinek.hehetheoriginal írta:csíp, hogy téged nem tettelek be a legjobb öribarijaim közé, mi?Halfkey írta: Ancelottinál fogalmam sincs, de a fórumon a veled való beszélgetés mindenki megőrjít![]()
![]()
![]()
jó egye fene, bár gyűlöljük egymást, mint a szart, de akkor beveszlek a bandába, te is ugyanolyan megvénhedt forma lettél, mint faust, steve, ziro, r24 es az edző.![]()
@R24: az a baj, hogy rossz igekötőt használtál megint![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 15., szerda 14:11
csíp, hogy téged nem tettelek be a legjobb öribarijaim közé, mi?Halfkey írta: Ancelottinál fogalmam sincs, de a fórumon a veled való beszélgetés mindenki megőrjít![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 15., szerda 14:04
Csak rezeg? Mar regen levertemhehetheoriginal írta: miert veszti el oregkorara minden amugy normalis epkezlab ember a fejet, bazmeg?
lasd meg: Steve, ziro es Faust, de mar R24-nel is rezeg a lec.
es akkor itt van ez az edzo.
demencia, alzheimer, meg minden idegen eredetu szo lassan mar, kabare![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 15., szerda 14:02
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem