Kommentáld a híreket
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
- Kedvenc csapatod: RM
Re: Kommentáld a híreket
Úgyisvan LV és Csucsu... remélem legalább ma tepernek...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Valverde nem kezdő
Valami hiba lehet Ancelottiék junoszty tv-jében

Valami hiba lehet Ancelottiék junoszty tv-jében

Kp-n még nagyobb alibi volt sajnosgutihaz14 írta:legalabb most nem KH csucsuToti írta: Bomba a kezdo![]()
![]()
Lucas, tchouameni nelkul mar elet sincs ugytunik lassan
Komoly az oreg, rendesen belerotalt
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
legalabb most nem KH csucsuToti írta: Bomba a kezdo![]()
![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Bomba a kezdo

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Hogy a Barca ellen miért nem jutott eszünkbe, bmeg...BLevi96 írta:Neki különleges skillje van! Kiszór pár köteg eurot, össze zavarva az ellenfeletSteve írta:
Azon gondolkoztam, hogy Perez mit tudna belső védőként? Az öreg lehozná szerintem.![]()
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Neki különleges skillje van! Kiszór pár köteg eurot, össze zavarva az ellenfeletSteve írta:Azon gondolkoztam, hogy Perez mit tudna belső védőként? Az öreg lehozná szerintem.halamadrid írta:
Ballábas, én balhátvédként tudnám elképzelni.

- Steve
Remek meglátás, kipróbáljuk ott is.halamadrid írta:Ballábas, én balhátvédként tudnám elképzelni.Steve írta:
Jól hangzik. Esetleg még Courtois-t ki lehetne próbálni RB-ben..
Jó magas, hosszú végtagokkal, biztosan be tud csúszni.
Azon gondolkoztam, hogy Perez mit tudna belső védőként? Az öreg lehozná szerintem.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ballábas, én balhátvédként tudnám elképzelni.Steve írta:Jól hangzik. Esetleg még Courtois-t ki lehetne próbálni RB-ben..Realista24 írta: Real Madrid are having an internal debate: Carlo Ancelotti wants signings NOW, the club says NO.
@OndaCero_es
Real Madrid leaders are still reluctant to sign in January.
They are counting on Lucas, Fede Valverde and even Ferland Mendy as emergency at RB.
@footmercato
Jo napot.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- Steve
Jól hangzik. Esetleg még Courtois-t ki lehetne próbálni RB-ben..Realista24 írta: Real Madrid are having an internal debate: Carlo Ancelotti wants signings NOW, the club says NO.
@OndaCero_es
They are counting on Lucas, Fede Valverde and even Ferland Mendy as emergency at RB.
@footmercato
Jo napot.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
előbb talán a keretből kéne kihozni a maxot.Realista24 írta: Real Madrid are having an internal debate: Carlo Ancelotti wants signings NOW, the club says NO.
@OndaCero_es
@footmercato
Jo napot.
demens vénember.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real Madrid are having an internal debate: Carlo Ancelotti wants signings NOW, the club says NO.
@OndaCero_es
@footmercato
Jo napot.
@OndaCero_es
@footmercato
Jo napot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
En 8 koruli fizetesre emlekszem es a kedvezo adozas miatti kulonbseg miatt irtam a duplajat.wZoLee7 írta:a 25 nyarán lejáró 10 valamennyi, nagyon max 12 környékére emelhetnénk, Cama és Tchoua szintjére. Rodrygo is 12,5-et keres hosszabbítás után? A PL-ből sem adna senki Mendynek 20 milliós fizetést. Egy unitedben a jelenlegi fizetésével is a legjobbak között lenne, cityben sincsenek olyan magas fizetések, a poolban meg top4 lenne a jelenlegivel. Oké hogy ott ebből lehet a játékos többet kap meg adózás után, de ha egy teljes szerződés hosszt nézünk valószínűleg egy aláírási bónusz az ami sokat számíthat. Egyik top pl csapat sem lenne előrébb Mendyvel, Dalot ugyan olyan szerencsétlenség, se nem jobb se nem rosszabb. Az lenne jó ha egy arab csapat jönne érte és szeretnék mutogatni hogy náluk van egy többszörös bl győztes.realmadrid95 írta:
Nem tudok Mendy mennyit keres az uj szerzodesevel, viszont nagyon sok hir volt rola, hogy o mar az elso ev utan keveselte a penzet es szerette volna felturbozni a szerzodeset. Ebbol kiindulva nem hiszem, hogy nemet mondana egy dupla fizura a Plbol.![]()
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
a 25 nyarán lejáró 10 valamennyi, nagyon max 12 környékére emelhetnénk, Cama és Tchoua szintjére. Rodrygo is 12,5-et keres hosszabbítás után? A PL-ből sem adna senki Mendynek 20 milliós fizetést. Egy unitedben a jelenlegi fizetésével is a legjobbak között lenne, cityben sincsenek olyan magas fizetések, a poolban meg top4 lenne a jelenlegivel. Oké hogy ott ebből lehet a játékos többet kap meg adózás után, de ha egy teljes szerződés hosszt nézünk valószínűleg egy aláírási bónusz az ami sokat számíthat. Egyik top pl csapat sem lenne előrébb Mendyvel, Dalot ugyan olyan szerencsétlenség, se nem jobb se nem rosszabb. Az lenne jó ha egy arab csapat jönne érte és szeretnék mutogatni hogy náluk van egy többszörös bl győztes.realmadrid95 írta:nuevo_ericco írta:
Az érdeklődőn fog múlni most is szerintem. Hogy hajlandó lesz-e fizetéssel kompenzálni azt, hogy nem a Real Madridban fog játszani. Casemironal is ez volt, elment duplaannyit keresni Manchesterbe. Sőt, ha belegondolok, szinte minden ilyen játékos jóval magasabb fizuért ment el.
Nem tudok Mendy mennyit keres az uj szerzodesevel, viszont nagyon sok hir volt rola, hogy o mar az elso ev utan keveselte a penzet es szerette volna felturbozni a szerzodeset. Ebbol kiindulva nem hiszem, hogy nemet mondana egy dupla fizura a Plbol.![]()
- realmadrid95
nuevo_ericco írta:Az érdeklődőn fog múlni most is szerintem. Hogy hajlandó lesz-e fizetéssel kompenzálni azt, hogy nem a Real Madridban fog játszani. Casemironal is ez volt, elment duplaannyit keresni Manchesterbe. Sőt, ha belegondolok, szinte minden ilyen játékos jóval magasabb fizuért ment el.Realista24 írta: Eddig is adtunk el jatekosokat elo szerzodessel, nem rajtunk mulik.
Angliaba egyebkent jo fit lehetne egy kozepes csapatban, ott meg is tudjak fizetni gond nelkul.
Nem tudok Mendy mennyit keres az uj szerzodesevel, viszont nagyon sok hir volt rola, hogy o mar az elso ev utan keveselte a penzet es szerette volna felturbozni a szerzodeset. Ebbol kiindulva nem hiszem, hogy nemet mondana egy dupla fizura a Plbol.

- Pad'em
Azt írja a Bayernes Falk, hogy nincs egyezség Davies és a Bayern közt, a vezetőség úgy érezte elég jó ajánlatot tettek de a játékosnak nem elég jó.
Az ügynöke meetingelni akar a Reallal, Liverpoollal, Cityvel és a MU-val.
Az ügynöke meetingelni akar a Reallal, Liverpoollal, Cityvel és a MU-val.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
Az érdeklődőn fog múlni most is szerintem. Hogy hajlandó lesz-e fizetéssel kompenzálni azt, hogy nem a Real Madridban fog játszani. Casemironal is ez volt, elment duplaannyit keresni Manchesterbe. Sőt, ha belegondolok, szinte minden ilyen játékos jóval magasabb fizuért ment el.Realista24 írta: Eddig is adtunk el jatekosokat elo szerzodessel, nem rajtunk mulik.
Angliaba egyebkent jo fit lehetne egy kozepes csapatban, ott meg is tudjak fizetni gond nelkul.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Casemiro volt legutobb ket eve, azota pedig nem nagyon volt kit.Yazid írta:Hany eve volt olyan?Realista24 írta: Eddig is adtunk el jatekosokat elo szerzodessel, nem rajtunk mulik.
Angliaba egyebkent jo fit lehetne egy kozepes csapatban, ott meg is tudjak fizetni gond nelkul.![]()
Tchouameni lehet a kovetkezo ilyen es Mendy, szerintem.
Rodrygot, Vinit es Valverdet is eladhattuk volna sulyos penzekert a nyaron es elotte is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hany eve volt olyan?Realista24 írta: Eddig is adtunk el jatekosokat elo szerzodessel, nem rajtunk mulik.

- realmadrid95
Spurs tokeletes lenne neki.Realista24 írta: Eddig is adtunk el jatekosokat elo szerzodessel, nem rajtunk mulik.