Valami hiba lehet Ancelottiék junoszty tv-jében

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 16., csütörtök 20:10
HozzászólásSzerző: Toti » 2025. január 16., csütörtök 20:06
Kp-n még nagyobb alibi volt sajnosgutihaz14 írta:legalabb most nem KH csucsuToti írta: Bomba a kezdo![]()
![]()
Lucas, tchouameni nelkul mar elet sincs ugytunik lassan
Komoly az oreg, rendesen belerotalt
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 16., csütörtök 20:05
legalabb most nem KH csucsuToti írta: Bomba a kezdo![]()
![]()
Lucas, tchouameni nelkul mar elet sincs ugytunik lassan
Komoly az oreg, rendesen belerotalt
HozzászólásSzerző: Toti » 2025. január 16., csütörtök 20:03
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 16., csütörtök 19:56
Hogy a Barca ellen miért nem jutott eszünkbe, bmeg...BLevi96 írta:Neki különleges skillje van! Kiszór pár köteg eurot, össze zavarva az ellenfeletSteve írta:
Azon gondolkoztam, hogy Perez mit tudna belső védőként? Az öreg lehozná szerintem.![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 16., csütörtök 19:51
Neki különleges skillje van! Kiszór pár köteg eurot, össze zavarva az ellenfeletSteve írta:Azon gondolkoztam, hogy Perez mit tudna belső védőként? Az öreg lehozná szerintem.halamadrid írta:
Ballábas, én balhátvédként tudnám elképzelni.
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 16., csütörtök 19:21
Remek meglátás, kipróbáljuk ott is.halamadrid írta:Ballábas, én balhátvédként tudnám elképzelni.Steve írta:
Jól hangzik. Esetleg még Courtois-t ki lehetne próbálni RB-ben..
Jó magas, hosszú végtagokkal, biztosan be tud csúszni.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. január 16., csütörtök 19:16
Ballábas, én balhátvédként tudnám elképzelni.Steve írta:Jól hangzik. Esetleg még Courtois-t ki lehetne próbálni RB-ben..Realista24 írta: Real Madrid are having an internal debate: Carlo Ancelotti wants signings NOW, the club says NO.
@OndaCero_es
Real Madrid leaders are still reluctant to sign in January.
They are counting on Lucas, Fede Valverde and even Ferland Mendy as emergency at RB.
@footmercato
Jo napot.
Jó magas, hosszú végtagokkal, biztosan be tud csúszni.
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 16., csütörtök 18:59
Jól hangzik. Esetleg még Courtois-t ki lehetne próbálni RB-ben..Realista24 írta: Real Madrid are having an internal debate: Carlo Ancelotti wants signings NOW, the club says NO.
@OndaCero_es
They are counting on Lucas, Fede Valverde and even Ferland Mendy as emergency at RB.
@footmercato
Jo napot.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 16., csütörtök 18:42
előbb talán a keretből kéne kihozni a maxot.Realista24 írta: Real Madrid are having an internal debate: Carlo Ancelotti wants signings NOW, the club says NO.
@OndaCero_es
@footmercato
Jo napot.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 16., csütörtök 17:55
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 16., csütörtök 14:46
En 8 koruli fizetesre emlekszem es a kedvezo adozas miatti kulonbseg miatt irtam a duplajat.wZoLee7 írta:a 25 nyarán lejáró 10 valamennyi, nagyon max 12 környékére emelhetnénk, Cama és Tchoua szintjére. Rodrygo is 12,5-et keres hosszabbítás után? A PL-ből sem adna senki Mendynek 20 milliós fizetést. Egy unitedben a jelenlegi fizetésével is a legjobbak között lenne, cityben sincsenek olyan magas fizetések, a poolban meg top4 lenne a jelenlegivel. Oké hogy ott ebből lehet a játékos többet kap meg adózás után, de ha egy teljes szerződés hosszt nézünk valószínűleg egy aláírási bónusz az ami sokat számíthat. Egyik top pl csapat sem lenne előrébb Mendyvel, Dalot ugyan olyan szerencsétlenség, se nem jobb se nem rosszabb. Az lenne jó ha egy arab csapat jönne érte és szeretnék mutogatni hogy náluk van egy többszörös bl győztes.realmadrid95 írta:
Nem tudok Mendy mennyit keres az uj szerzodesevel, viszont nagyon sok hir volt rola, hogy o mar az elso ev utan keveselte a penzet es szerette volna felturbozni a szerzodeset. Ebbol kiindulva nem hiszem, hogy nemet mondana egy dupla fizura a Plbol.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 16., csütörtök 14:37
a 25 nyarán lejáró 10 valamennyi, nagyon max 12 környékére emelhetnénk, Cama és Tchoua szintjére. Rodrygo is 12,5-et keres hosszabbítás után? A PL-ből sem adna senki Mendynek 20 milliós fizetést. Egy unitedben a jelenlegi fizetésével is a legjobbak között lenne, cityben sincsenek olyan magas fizetések, a poolban meg top4 lenne a jelenlegivel. Oké hogy ott ebből lehet a játékos többet kap meg adózás után, de ha egy teljes szerződés hosszt nézünk valószínűleg egy aláírási bónusz az ami sokat számíthat. Egyik top pl csapat sem lenne előrébb Mendyvel, Dalot ugyan olyan szerencsétlenség, se nem jobb se nem rosszabb. Az lenne jó ha egy arab csapat jönne érte és szeretnék mutogatni hogy náluk van egy többszörös bl győztes.realmadrid95 írta:nuevo_ericco írta:
Az érdeklődőn fog múlni most is szerintem. Hogy hajlandó lesz-e fizetéssel kompenzálni azt, hogy nem a Real Madridban fog játszani. Casemironal is ez volt, elment duplaannyit keresni Manchesterbe. Sőt, ha belegondolok, szinte minden ilyen játékos jóval magasabb fizuért ment el.
Nem tudok Mendy mennyit keres az uj szerzodesevel, viszont nagyon sok hir volt rola, hogy o mar az elso ev utan keveselte a penzet es szerette volna felturbozni a szerzodeset. Ebbol kiindulva nem hiszem, hogy nemet mondana egy dupla fizura a Plbol.![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 16., csütörtök 14:06
nuevo_ericco írta:Az érdeklődőn fog múlni most is szerintem. Hogy hajlandó lesz-e fizetéssel kompenzálni azt, hogy nem a Real Madridban fog játszani. Casemironal is ez volt, elment duplaannyit keresni Manchesterbe. Sőt, ha belegondolok, szinte minden ilyen játékos jóval magasabb fizuért ment el.Realista24 írta: Eddig is adtunk el jatekosokat elo szerzodessel, nem rajtunk mulik.
Angliaba egyebkent jo fit lehetne egy kozepes csapatban, ott meg is tudjak fizetni gond nelkul.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 16., csütörtök 13:38
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 16., csütörtök 12:38
Az érdeklődőn fog múlni most is szerintem. Hogy hajlandó lesz-e fizetéssel kompenzálni azt, hogy nem a Real Madridban fog játszani. Casemironal is ez volt, elment duplaannyit keresni Manchesterbe. Sőt, ha belegondolok, szinte minden ilyen játékos jóval magasabb fizuért ment el.Realista24 írta: Eddig is adtunk el jatekosokat elo szerzodessel, nem rajtunk mulik.
Angliaba egyebkent jo fit lehetne egy kozepes csapatban, ott meg is tudjak fizetni gond nelkul.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 16., csütörtök 12:20
Casemiro volt legutobb ket eve, azota pedig nem nagyon volt kit.Yazid írta:Hany eve volt olyan?Realista24 írta: Eddig is adtunk el jatekosokat elo szerzodessel, nem rajtunk mulik.
Angliaba egyebkent jo fit lehetne egy kozepes csapatban, ott meg is tudjak fizetni gond nelkul.![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. január 16., csütörtök 12:11
Hany eve volt olyan?Realista24 írta: Eddig is adtunk el jatekosokat elo szerzodessel, nem rajtunk mulik.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 16., csütörtök 12:06
Spurs tokeletes lenne neki.Realista24 írta: Eddig is adtunk el jatekosokat elo szerzodessel, nem rajtunk mulik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 16., csütörtök 11:51
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem