OFF
Re: OFF
Nem tudom, mennyire ugyan az lehet? https://24.hu/fn/gazdasag/2024/04/01/me ... a-atveres/
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Eleg fura a szitu, mert ertesito nem jott rola, hogy csomag erkezne, ami mindig szokott. (de aztan lehet van olyan feladasi opcio, hogy nem ertesitik a masik felet, passz)RealMadridFanatic írta: Telefonszammal, mindennel, vagy epp elkapott otthon a futar?
Csak jott, en nem voltam otthon, szoval nem en vettem volna at, de a futart ismerjuk, aztan magatol mondta, hogy szerintem nem kene atvenni.
De ha lesz ujra ilyen, biztos leirom a csomagszamot.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Telefonszammal, mindennel, vagy epp elkapott otthon a futar?
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azaz.p.csabi1 írta:Tegnap ott voltunk az ismerősünknél és nekik is hozott elméletileg csomagot a futár pedig nem is rendeltek semmit.Realista24 írta: Lehuzas uj formaja erkezett meg hozzam.
Jott a futar, csomaggal, mondta, hogy fizetos 25ezres, Ercsibol jott. De hogy eleg fura.
Mondom az, mert amugy nem rendeltem semmit![]()
![]()
Gls-ről van szó.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tegnap ott voltunk az ismerősünknél és nekik is hozott elméletileg csomagot a futár pedig nem is rendeltek semmit.Realista24 írta: Lehuzas uj formaja erkezett meg hozzam.
Jott a futar, csomaggal, mondta, hogy fizetos 25ezres, Ercsibol jott. De hogy eleg fura.

Gls-ről van szó.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A cimzesbol (felado cime) azt mondja. Gondolom kivitt mar par ilyet, aminek nagy reszet nem vettek at.lestat írta:Futár miből vágta le hogy fura?Realista24 írta: Lehuzas uj formaja erkezett meg hozzam.
![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Futár miből vágta le hogy fura?Realista24 írta: Lehuzas uj formaja erkezett meg hozzam.

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehuzas uj formaja erkezett meg hozzam.
Mondom az, mert amugy nem rendeltem semmit
Mondom az, mert amugy nem rendeltem semmit

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ertelmes cipovel semmi bajod nem lesz kint a "betonon". Ezek a surranok ma mar mas szinten vannak mint akar 5 evvel ezelott is.filatáska írta:Na mivan, te is gecironda vagy?hehetheoriginal írta: én is nézegettem![]()
Amúgy jahh, csak betonon van lehetőségem futni, de akkor mindegy ha ez se jobb az izületeknek.
150k+t nekem se ér meg, főleg ha gagyik ahogy mondjátok.
Elsősorban a hideg miatt gondolkodtam el, óriási telek vannak az utóbbi években.![]()
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
En ugy hallottam, hogy futopadon valo futas gyakorlatilag csak labemelgetes mert nem kell erot kifejteni a haladashoz. Olyanok ernek valamit amit sajat magadnak kell hajtani.
Peldaul ez https://dickssportinggoods.app.link/1YfyaAAidQb
Peldaul ez https://dickssportinggoods.app.link/1YfyaAAidQb
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egy jo futopad nincs olyan hatassal az izuletre, mint a beton, de az nyilvan nem ez az arkategoria.filatáska írta:Na mivan, te is gecironda vagy?hehetheoriginal írta: én is nézegettem![]()
Amúgy jahh, csak betonon van lehetőségem futni, de akkor mindegy ha ez se jobb az izületeknek.
Elsősorban a hideg miatt gondolkodtam el, óriási telek vannak az utóbbi években.![]()
Ha sokat futsz vagy futnal, akkor plane mindegy. Vegyel jo cipot (de tenyleg jot, ne huszezres akcios fost), izuletvedot, melegits be rendesen, es nyujtsal is le.
Menj el specko boltba, ott felmerik a talpad, tartasod, mozgasod, es ahhoz javasolnak cipot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Na mivan, te is gecironda vagy?hehetheoriginal írta: én is nézegettem

Elsősorban a hideg miatt gondolkodtam el, óriási telek vannak az utóbbi években.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
én is nézegettem korábban, de nem húztam meg a ravaszt a végén.
nyilván a profi cucc, amik a konditermekben vannak, olyan minőség kellene, csak otthonra, ez a cél, ebbe az irányba kell menni, nyilván a pénztárca szab neki határt.
anno ilyet találtam:
https://atletica.de/products/jet
ez ilyen 400-500k körül van (meg vannak a milliós cuccok, aminek én személy szerint semmi értelmét nem látom, akkor inkább megveszem a havi bérletet a terembe, vagy kimegyek a határba futni. illetve a 100-200k műanyag szarnak se, akkor inkább nem vennék semmit)
nyilván a profi cucc, amik a konditermekben vannak, olyan minőség kellene, csak otthonra, ez a cél, ebbe az irányba kell menni, nyilván a pénztárca szab neki határt.
anno ilyet találtam:
https://atletica.de/products/jet
ez ilyen 400-500k körül van (meg vannak a milliós cuccok, aminek én személy szerint semmi értelmét nem látom, akkor inkább megveszem a havi bérletet a terembe, vagy kimegyek a határba futni. illetve a 100-200k műanyag szarnak se, akkor inkább nem vennék semmit)
thereisonly1ronaldo
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Ha máshogy nem mozogsz és ez motivál, működik Neked akkor csináld ezt!Tjacks írta:Mondjuk ez igaz a betonra is (nem csak térd), de hát valamibe tönkre kell menni életed során, lehet az cigi/pia/drog vagy egy olyan káros szenvedély is mint a futball,kosár,úszás,futás stb.......Remy írta: Javitsatok ki, ha tevedek, de nem is egeszseges hosszutavon. Terdet szetcseszheti.
Legalabbis nekem edzom anno mindig ezt mondogatta.![]()
Jobb mint tv-t bámulni és pizzát zabálni közben.

Viszont tényleg próbáld ki a padot vásárlás előtt(ennyi pénzekért), vagy vedd amit valaki ajánlott, mert vannak tényleg használhatatlanok is.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Mondjuk ez igaz a betonra is (nem csak térd), de hát valamibe tönkre kell menni életed során, lehet az cigi/pia/drog vagy egy olyan káros szenvedély is mint a futball,kosár,úszás,futás stb.......Remy írta: Javitsatok ki, ha tevedek, de nem is egeszseges hosszutavon. Terdet szetcseszheti.
Legalabbis nekem edzom anno mindig ezt mondogatta.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
-15 fokban vagy néha az alatt nagy segítség.
Múlt héten csak -9 bolt, de jég mindenhol, azon sem kellemes futni(nekem nincs is szöges futócipőm).
Szóval néha(itt nálunk sokszor) jó. De valóban ahogy írja mindenki a szabadban a legjobb.
Btw..ha már futópad, akkor konditeremben mégjobb. Ott lehet nézni a csajokat, mint motiváció.
Múlt héten csak -9 bolt, de jég mindenhol, azon sem kellemes futni(nekem nincs is szöges futócipőm).
Szóval néha(itt nálunk sokszor) jó. De valóban ahogy írja mindenki a szabadban a legjobb.
Btw..ha már futópad, akkor konditeremben mégjobb. Ott lehet nézni a csajokat, mint motiváció.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Javitsatok ki, ha tevedek, de nem is egeszseges hosszutavon. Terdet szetcseszheti.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Ha van ra lehetoseged, en is inkabb azt javasolnam, hogy a szabadban fuss. Persze, kenyelmesebb a futopadra raallni, de sokkal jobban kikapcsolja az embert az elobbi. Raadasul nekem barmilyen futocipom volt, futopad utan fajt a talpam. Mondjuk ezek fel maratonok voltak, amiket futottam rajta.filatáska írta: Otthoni futópadokkal van valakinek tapasztalata?
Kocogásra/laza tempóra keresnék vmi olcsóbbat. Vagy ami olcsóbb az annyit is ér?![]()
- nzooli93
En is akartam venni régebben, de mondtak hogy a 100-200 ezres kategória inkább sétára jó, hamar tönkremennek sajnos ha rendesen használod. Többért nekem meg nem erte volna meg, szóval en lemondtam róla. De aztan lehet mara mar vannak jobbak is ilyen árban,nem tudom.