tényleg, akkor mindegy.nzooli93 írta: Szerintem nem is kapott magyar szinkront. En angollal neztem anno.
Sorozatok, TV műsorok
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Re: Sorozatok, TV műsorok

- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem nem is kapott magyar szinkront. En angollal neztem anno.soadroli írta: A Dark-ot szinkronnal látta valaki? nagyon szar? valahogy nincs kedvem 3 évadnyi német nyelvet hallgatni![]()
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
+1, valaki majd rakja be ide a mindenfele addon csomagokat osszesitve, hogy mindent lehessen mindenhonnan is - otthonrol, kulfoldrol, marsrol - nezniDupla D írta:Jól hangzik. Ha valaki beleássa magát, és megtalálja a módját, hogy ezzel tudjam nézni a Real meccseket, akkor mondom is le a tv előfizetést.géza írta: Az addonok ingyenesek, a Torrentional az egyetlen dolog amiert fizetni kell, az a debrid provider, de az is baromi olcso.
NBA-t fixen, en NFL-t nezem az USA TV addonnal, de elvileg van mindenre, de nem teszteltem meg ezt:
https://www.reddit.com/r/StremioAddons/ ... a_la_liga/![]()
thereisonly1ronaldo
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
A Dark-ot szinkronnal látta valaki? nagyon szar? valahogy nincs kedvem 3 évadnyi német nyelvet hallgatni

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Jól hangzik. Ha valaki beleássa magát, és megtalálja a módját, hogy ezzel tudjam nézni a Real meccseket, akkor mondom is le a tv előfizetést.géza írta:Az addonok ingyenesek, a Torrentional az egyetlen dolog amiert fizetni kell, az a debrid provider, de az is baromi olcso.nuevo_ericco írta:
Ha jól értelmezem, megveszed a megfelelő addont, akkor igen.
NBA-t fixen, en NFL-t nezem az USA TV addonnal, de elvileg van mindenre, de nem teszteltem meg ezt:hehetheoriginal írta: jó, de, spanyol, angol, olasz bajnokit, béellt, nba-t lehet rajta nézni?![]()
https://www.reddit.com/r/StremioAddons/ ... a_la_liga/
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Az addonok ingyenesek, a Torrentional az egyetlen dolog amiert fizetni kell, az a debrid provider, de az is baromi olcso.nuevo_ericco írta:Ha jól értelmezem, megveszed a megfelelő addont, akkor igen.hehetheoriginal írta: jó, de, spanyol, angol, olasz bajnokit, béellt, nba-t lehet rajta nézni?![]()
NBA-t fixen, en NFL-t nezem az USA TV addonnal, de elvileg van mindenre, de nem teszteltem meg ezt:hehetheoriginal írta: jó, de, spanyol, angol, olasz bajnokit, béellt, nba-t lehet rajta nézni?![]()
https://www.reddit.com/r/StremioAddons/ ... a_la_liga/
-
nuevo_ericco
Ha jól értelmezem, megveszed a megfelelő addont, akkor igen.hehetheoriginal írta: jó, de, spanyol, angol, olasz bajnokit, béellt, nba-t lehet rajta nézni?![]()
- hehetheoriginal
jó, de, spanyol, angol, olasz bajnokit, béellt, nba-t lehet rajta nézni?
thereisonly1ronaldo
-
nuevo_ericco
Köszi szépen, meg az esti programgéza írta:Persze, megprobalom osszefoglalni.Dupla D írta:
Erről tudsz kicsit részletesebben írni, hogy ez mi és hogy működik?
A Stremio (https://www.stremio.com/) egy ingyenes szoftver, ahol kulonbozo dolgokat lehet streamelni, de ami igazan nagyszeruve teszi, azok az addonok. A legnepszerubb addon, amit hozza lehet adni, az a Torrentio nevezetu (https://torrentio.strem.fun/configure), amivel lenyegeben keresel barmit a feluleten, es a hatterben behuzza a legnepszerubb torrent oldalakrol a talalatokat, elinditod a neked szimpatikusat, es egybol le is jatsza. En Firestickkel hasznalom az appot, faszan mukodik, annyi, hogy a Real Debridre erdemes elofizetni, ez ha jol ertelmezem egy szerver, amin tarolodik a torrent, egyreszt ez azert jo, mert mondjuk Nemetorszagban sem basznak meg, masreszrol meg 4k dolgokat is tud vinni akadas nelkul.
Itt van bovebb informacio, hogy hogyan lehet elkezdeni:
https://www.reddit.com/r/StremioAddons/ ... wto_guide/
Add-onok kozul ami nekem van, az Torrentio, USA TV, Dramacool (koreai cuccok), Anime Kitsu (animes cuccok paromnak). Es akkor ezeken felul meg vannak film es sorozat katalogusok, Cinemeta meg Public Domain Movies, hogy tudj keresni jobban, meg a leirasok is bovebbek picivel.
Persze, megprobalom osszefoglalni.Dupla D írta:Erről tudsz kicsit részletesebben írni, hogy ez mi és hogy működik?géza írta: En nemreg valtottam stremio+rd debris packagere, lemondtam mindent, fizetek erte hat honapra valami 20 eurot, ajanlom mindenkinek. Minden elerheto, usa tv channelek is vannak sportra, rengeteg kiegeszito, asszem ncorehoz is direktbe.
A Stremio (https://www.stremio.com/) egy ingyenes szoftver, ahol kulonbozo dolgokat lehet streamelni, de ami igazan nagyszeruve teszi, azok az addonok. A legnepszerubb addon, amit hozza lehet adni, az a Torrentio nevezetu (https://torrentio.strem.fun/configure), amivel lenyegeben keresel barmit a feluleten, es a hatterben behuzza a legnepszerubb torrent oldalakrol a talalatokat, elinditod a neked szimpatikusat, es egybol le is jatsza. En Firestickkel hasznalom az appot, faszan mukodik, annyi, hogy a Real Debridre erdemes elofizetni, ez ha jol ertelmezem egy szerver, amin tarolodik a torrent, egyreszt ez azert jo, mert mondjuk Nemetorszagban sem basznak meg, masreszrol meg 4k dolgokat is tud vinni akadas nelkul.
Itt van bovebb informacio, hogy hogyan lehet elkezdeni:
https://www.reddit.com/r/StremioAddons/ ... wto_guide/
Add-onok kozul ami nekem van, az Torrentio, USA TV, Dramacool (koreai cuccok), Anime Kitsu (animes cuccok paromnak
Idén el voltunk kényeztetve sorozatokból
Shogun, Pingvin kimagaslott az egyértelmű.
Fallout, Arcane ami kifejezetten nagyon tetszett.
Eggyel alatti szinten is voltak számomra jók, Sárkányok Háza, Dűne, Avatárt is tök szerettem.
Demon Slayer is elment egynek, meg ezt a Dandadant dícsérik nagyon, neki kéne állni.
Shogun, Pingvin kimagaslott az egyértelmű.
Fallout, Arcane ami kifejezetten nagyon tetszett.
Eggyel alatti szinten is voltak számomra jók, Sárkányok Háza, Dűne, Avatárt is tök szerettem.
Demon Slayer is elment egynek, meg ezt a Dandadant dícsérik nagyon, neki kéne állni.
- hehetheoriginal
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Úgy tudom, készül még egy Arkham sorozat a Battinson-világba, de erről még nem biztos, hogy érkezett megerősítés. Jó is lenne, túl sok az a 2.5 év.
Az ex-netflixes Punisher is kötelező, de a Jessica Jones sem rossz (főleg az első évad). A Defenders-szel anno befürödtek, de a Luke Cage meg Iron Fist sem volt az igazi. A Megtorló viszont nagyon baszó, olykor már DD-t közelíti. A Mackóból ismert Ebon Moss-Bachrach is szerepel benne.nuevo_ericco írta: Kijött a Daredevil trailere, és már régóta terveztem bepótolni a netflixes sorozatot. Az előfizetést pár hónapja mondtam le, és ezért nincs kedvem újra befizetni. Viszont ncore-n valami 300 giga a három évad. Szóval engem is érdekelne a szolgáltatás, amit géza említett![]()
Nálam ez és a Shogun vitte a prímet idén.nmate írta:de a Pingvin tényleg patika volt
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Sztem már Disney pluson van amúgy, nem Netflixen.
-
nuevo_ericco
Kijött a Daredevil trailere, és már régóta terveztem bepótolni a netflixes sorozatot. Az előfizetést pár hónapja mondtam le, és ezért nincs kedvem újra befizetni. Viszont ncore-n valami 300 giga a három évad. Szóval engem is érdekelne a szolgáltatás, amit géza említett
Nálam ez és a Shogun vitte a prímet idén.nmate írta:de a Pingvin tényleg patika volt
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
hehetheoriginal írta:Oda van irvaYazid írta:
Szerintem a szivek szallodajat nezi![]()
Istenem adj erot geci egy ujabb naphoz ezekkel osszezarva![]()
![]()
Atfutott a szemem rajta, eurosport 2 megy a hatterben.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kis spéttel, de a Pingvin tényleg patika volt. Tetszik, hogy egy percre nem rugaszkodtak el a ténytől, hogy mekkora szarházi Oz. 27-ben jön Batman film, azon kívül bármi lesz itt? Daredevil, meg ilyenek kellenek nekem képregény világból.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Negyet se, jol van. Akkor ne ide irkalj, hanem porgesd egyelekmeg.hehetheoriginal írta: még a 4.-et se, most pörgetem![]()
mi az hogy hogy-hogy csapjalakki a tópartra tűzőnapon teee, így is kevés a 24 óra egy nap rákegyeki
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
még a 4.-et se, most pörgetem
mi az hogy hogy-hogy csapjalakki a tópartra tűzőnapon teee, így is kevés a 24 óra egy nap rákegyeki
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Amugy, hogyhogy nem lattad meg az ötödik evadot?hehetheoriginal írta:Oda van irvaYazid írta:
Szerintem a szivek szallodajat nezi![]()
Istenem adj erot geci egy ujabb naphoz ezekkel osszezarva![]()
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema