Hany eve volt olyan?Realista24 írta: Eddig is adtunk el jatekosokat elo szerzodessel, nem rajtunk mulik.
Angliaba egyebkent jo fit lehetne egy kozepes csapatban, ott meg is tudjak fizetni gond nelkul.

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. január 16., csütörtök 12:11
Hany eve volt olyan?Realista24 írta: Eddig is adtunk el jatekosokat elo szerzodessel, nem rajtunk mulik.
Angliaba egyebkent jo fit lehetne egy kozepes csapatban, ott meg is tudjak fizetni gond nelkul.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 16., csütörtök 12:06
Spurs tokeletes lenne neki.Realista24 írta: Eddig is adtunk el jatekosokat elo szerzodessel, nem rajtunk mulik.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 16., csütörtök 11:51
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 16., csütörtök 11:47
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 16., csütörtök 11:14
Nincs kinek, úgy Beckham beadásai is szarok lennének. Adott amúgy 8 gólpasszt mióta itt van ami kimondottan erős szám a perceihez képest.hehetheoriginal írta:minden beadása szar.remekül ad be
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 16., csütörtök 11:06
minden beadása szar.remekül ad be
szoval inkabb lv játsszon csereként elöl a brahim, rodrigo, güler, valverde bagázs helyett.Abban a szerepkorben amiben itt van miota idejott, semmi baj nem lenne vele. Cserekent sokszor huzott ki minket a kaksibol. Helyen kell kezelni. A szive madridista, igyekezettel nincs baj es neha csinal szep dolgokat.Egy jo kiegeszito ember akit be lehet dobni cserekent. Csak hat evek ota hatul kenytelen jatszani ahol soha nem lesz jo.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. január 16., csütörtök 10:58
Abban a szerepkorben amiben itt van miota idejott, semmi baj nem lenne vele. Cserekent sokszor huzott ki minket a kaksibol. Helyen kell kezelni. A szive madridista, igyekezettel nincs baj es neha csinal szep dolgokat.hehetheoriginal írta: Lol. Szelso tamadokent?
100 masik ilyet talalsz barhol.
Vilag legszerencsesebb embere kb, mint nacsosz, hogy itt jatszhat.
Eligazolna mashova azonnal eltunne a süllyesztőben
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 16., csütörtök 10:53
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 16., csütörtök 10:49
nemrég hosszabbítottunk vele, ez a bajHa van érvényes szerződése, és ő maga nem akar eligazolni,
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 16., csütörtök 10:45
Ha van érvényes szerződése, és ő maga nem akar eligazolni, akkor más választás nincs nagyon. Ilyenkor a vezetőség elkezd matekozni, és dönthet úgy, hogy annyival nem ad többet az új igazolás, hogy egy posztra három-négy játékost fizessünk.hehetheoriginal írta: de hogy mendi itt fog bűzölögni még évekig, azt nem tudom feldolgozni
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 16., csütörtök 10:39
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 16., csütörtök 10:35
Nem kell megtartani, ki kell prtóbálni, ha van benne fantázia eladni visszavásárlásival. Jelenleg 8 milliónkba kerülne és ennek legalább a duplájáért, de inkább triplájálrt lehetne eladni. Nyár első napján hoznám vissza, láttunk már olyant, hogy egy késznek hitt bizniszből végül semmi ne, lett, legalább Ő itt lesz ha a kanadai nem jönne végül össze, vagy valami gebasz van vele.BLevi96 írta:Szerintem már el is felejtették hogy létezik. Jól nézne ki egy Davies-Miguel páros, de jobb annál hogy a szezon 70%-át padon töltse. Nem tudom mennyire elégedne meg a helyzetével.wZoLee7 írta:
én azért remélem ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy Miguelt visszahozzuk apróért és akkor Mendy meg Fran is mehetnek
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 16., csütörtök 10:26
Szerintem már el is felejtették hogy létezik. Jól nézne ki egy Davies-Miguel páros, de jobb annál hogy a szezon 70%-át padon töltse. Nem tudom mennyire elégedne meg a helyzetével.wZoLee7 írta:én azért remélem ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy Miguelt visszahozzuk apróért és akkor Mendy meg Fran is mehetnekPad'em írta: Holnapi Marca címlapon Davies.
BREAKING: Alphonso Davies is close to saying ‘YES’ to Real Madrid. Personal terms have been agreed. @marca
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 16., csütörtök 10:11
én azért remélem ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy Miguelt visszahozzuk apróért és akkor Mendy meg Fran is mehetnekPad'em írta: Holnapi Marca címlapon Davies.
BREAKING: Alphonso Davies is close to saying ‘YES’ to Real Madrid. Personal terms have been agreed. @marca
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 16., csütörtök 8:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 16., csütörtök 8:44
Tenyleg mukodik Steve szuroje, mert ez egy ertelmes kommenthehetheoriginal írta:Lol. Szelso tamadokent?Sierra írta: LV-vel semmi gond nem lenne, ha ott jatszana ami az eredeti posztja. Egy tamado sztem sose lesz jo vedo, hiaba kenytelen ott jatszani evek ota szerencsetlen.
100 masik ilyet talalsz barhol.
Vilag legszerencsesebb embere kb, mint nacsosz, hogy itt jatszhat.
Eligazolna mashova azonnal eltunne a süllyesztőben
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 16., csütörtök 8:00
Lol. Szelso tamadokent?Sierra írta: LV-vel semmi gond nem lenne, ha ott jatszana ami az eredeti posztja. Egy tamado sztem sose lesz jo vedo, hiaba kenytelen ott jatszani evek ota szerencsetlen.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 16., csütörtök 7:51
Arnold Davies pakk lesz ebből.Pad'em írta: Holnapi Marca címlapon Davies.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. január 16., csütörtök 6:59
HozzászólásSzerző: flori » 2025. január 16., csütörtök 0:20
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem