Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. január 16., csütörtök 12:11

Realista24 írta: Eddig is adtunk el jatekosokat elo szerzodessel, nem rajtunk mulik.
Angliaba egyebkent jo fit lehetne egy kozepes csapatban, ott meg is tudjak fizetni gond nelkul.
Hany eve volt olyan? :)

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 16., csütörtök 12:06

Realista24 írta: Eddig is adtunk el jatekosokat elo szerzodessel, nem rajtunk mulik.
Angliaba egyebkent jo fit lehetne egy kozepes csapatban, ott meg is tudjak fizetni gond nelkul.
Spurs tokeletes lenne neki. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 16., csütörtök 11:51

Eddig is adtunk el jatekosokat elo szerzodessel, nem rajtunk mulik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 16., csütörtök 11:47

Hosszabbítás ide vagy oda, meggyőzném Mendyt hogy neki máshol sokkal jobb lenne, mert itt egy mp-et nem fog játszani. Ha maradni akar akkor mehet a tartalékba vagy a lelátóra és ülje ki nem érdekel, de ne hogy már miatta fussunk neki még egy szezonnak szándékosan gyengébb bal oldallal mint lehetne.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 16., csütörtök 11:14

hehetheoriginal írta:
remekül ad be
minden beadása szar.
Nincs kinek, úgy Beckham beadásai is szarok lennének. Adott amúgy 8 gólpasszt mióta itt van ami kimondottan erős szám a perceihez képest.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 16., csütörtök 11:06

remekül ad be
minden beadása szar.
Abban a szerepkorben amiben itt van miota idejott, semmi baj nem lenne vele. Cserekent sokszor huzott ki minket a kaksibol. Helyen kell kezelni. A szive madridista, igyekezettel nincs baj es neha csinal szep dolgokat. :D Egy jo kiegeszito ember akit be lehet dobni cserekent. Csak hat evek ota hatul kenytelen jatszani ahol soha nem lesz jo.
szoval inkabb lv játsszon csereként elöl a brahim, rodrigo, güler, valverde bagázs helyett.
értem. :lol:
thereisonly1ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. január 16., csütörtök 10:58

hehetheoriginal írta: Lol. Szelso tamadokent?
100 masik ilyet talalsz barhol.
Vilag legszerencsesebb embere kb, mint nacsosz, hogy itt jatszhat.
Eligazolna mashova azonnal eltunne a süllyesztőben
Abban a szerepkorben amiben itt van miota idejott, semmi baj nem lenne vele. Cserekent sokszor huzott ki minket a kaksibol. Helyen kell kezelni. A szive madridista, igyekezettel nincs baj es neha csinal szep dolgokat. :D Egy jo kiegeszito ember akit be lehet dobni cserekent. Csak hat evek ota hatul kenytelen jatszani ahol soha nem lesz jo.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 16., csütörtök 10:53

Fran nem egy nagy eresztés de bőven lehetne jobban használni. Kihasználni az erősségeit, hogy gyors és remekül ad be, teszi le a második vonalnak. Adott is jópár gólpasszt tavaly leginkább Joselunak dehát jelenleg semmi fix sémánk, beadni meg aztán max Bellinghamre lehet hébe hóba. Xabi pl biztos, hogy jól tudná alkalmazni.

Miguelt én is visszahoznám ha más nem tényleg jó pénzt lehetne belőle csinálni. A legjobb meg az lenne ha nem hosszabbítottuk volna meg a beton szerződését és megkapná a jövő évet a két spanyol nevelésünk.

Ha jön Davies, mögé Frant tartanám meg. Minden út oda vezet, hogy Mendy az összes képletbe belerondít. Davies mögé cserének is rossz választás, mert úgy formába se lesz sose ő meg akkor használhatatlan.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 16., csütörtök 10:49

Ha van érvényes szerződése, és ő maga nem akar eligazolni,
nemrég hosszabbítottunk vele, ez a baj :lol:
semmi alap és ok nem volt rá.
bárhol találunk ilyen szintet, de nem, mi röghöz kötöttük még évekre.

fran meg lehet felszántja az oldalt, és meccsenként max 2-szer be is lép a támadásba mendi 0-jával szemben, de nem elég stabil, nem elég labdabiztos, nem elég megbízható összességében, más játékosok mendivel, de a végeredmény ugyanaz: átlagos fos.

felüdülés lesz davies, ha jön, sokan elfelejtették már, milyen volt majd 2 evtizeden át elkényeztetve lenni szélsőhátvéd pozit illetően.
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 16., csütörtök 10:45

hehetheoriginal írta: de hogy mendi itt fog bűzölögni még évekig, azt nem tudom feldolgozni
Ha van érvényes szerződése, és ő maga nem akar eligazolni, akkor más választás nincs nagyon. Ilyenkor a vezetőség elkezd matekozni, és dönthet úgy, hogy annyival nem ad többet az új igazolás, hogy egy posztra három-négy játékost fizessünk.
Ami pedig Frant illeti, ez a második szezonja, és meccseken meg sem kapta igazán azt a mennyiségű lehetőséget, ami alapján pálcát lehessen törni. Nem játszott annyit, hogy beleilleszkedjen a játékba, hogy kiderüljön, képes-e stabil teljesítményre. Lehet ez sem véletlen, mert edzéseken annyira rosszult teljesít, de az én eyetestem alapján még így is jobb választás a franciánál, mert legalább felszántja azt az oldalt.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 16., csütörtök 10:39

sztem miguel es fran között ment a vacillálás, aztán vmi oknál fogva - ami biztos, hogy nem sportszakmai :lol: - utóbbira esett a választás.

de hogy mendi itt fog bűzölögni még évekig, azt nem tudom feldolgozni :coffee: :vivo:
thereisonly1ronaldo

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 16., csütörtök 10:35

BLevi96 írta:
wZoLee7 írta:

én azért remélem ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy Miguelt visszahozzuk apróért és akkor Mendy meg Fran is mehetnek
Szerintem már el is felejtették hogy létezik. Jól nézne ki egy Davies-Miguel páros, de jobb annál hogy a szezon 70%-át padon töltse. Nem tudom mennyire elégedne meg a helyzetével.
Nem kell megtartani, ki kell prtóbálni, ha van benne fantázia eladni visszavásárlásival. Jelenleg 8 milliónkba kerülne és ennek legalább a duplájáért, de inkább triplájálrt lehetne eladni. Nyár első napján hoznám vissza, láttunk már olyant, hogy egy késznek hitt bizniszből végül semmi ne, lett, legalább Ő itt lesz ha a kanadai nem jönne végül össze, vagy valami gebasz van vele.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 16., csütörtök 10:26

wZoLee7 írta:
Pad'em írta: Holnapi Marca címlapon Davies.

BREAKING: Alphonso Davies is close to saying ‘YES’ to Real Madrid. Personal terms have been agreed. @marca
én azért remélem ez nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy Miguelt visszahozzuk apróért és akkor Mendy meg Fran is mehetnek
Szerintem már el is felejtették hogy létezik. Jól nézne ki egy Davies-Miguel páros, de jobb annál hogy a szezon 70%-át padon töltse. Nem tudom mennyire elégedne meg a helyzetével.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 16., csütörtök 10:11

BREAKING: Alphonso Davies is close to saying ‘YES’ to Real Madrid. Personal terms have been agreed. @marca

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 16., csütörtök 8:49

napi 1rol volt szo.

tehat ez azt jelenti, hogy innentol lemegy a redony, az analvonaton nincsen fek :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 16., csütörtök 8:44

hehetheoriginal írta:
Sierra írta: LV-vel semmi gond nem lenne, ha ott jatszana ami az eredeti posztja. Egy tamado sztem sose lesz jo vedo, hiaba kenytelen ott jatszani evek ota szerencsetlen.
Lol. Szelso tamadokent?
Tenyleg mukodik Steve szuroje, mert ez egy ertelmes komment :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 16., csütörtök 8:00

Sierra írta: LV-vel semmi gond nem lenne, ha ott jatszana ami az eredeti posztja. Egy tamado sztem sose lesz jo vedo, hiaba kenytelen ott jatszani evek ota szerencsetlen.
Lol. Szelso tamadokent?
thereisonly1ronaldo

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 16., csütörtök 7:51

Arnold Davies pakk lesz ebből.

BREAKING: Trent Alexander-Arnold to Real Madrid is DONE.

He will join the club in 2025. The only question is whether it will be in January or July. @marca 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. január 16., csütörtök 6:59

LV-vel semmi gond nem lenne, ha ott jatszana ami az eredeti posztja. Egy tamado sztem sose lesz jo vedo, hiaba kenytelen ott jatszani evek ota szerencsetlen.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. január 16., csütörtök 0:20

Kolléga megelőzött. :D

Látva az utóbbi meccseket, hónapokat, mindenképpen örülünk. :lol:
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Vissza: