OFF
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF

Egy világ omlott össze. Azt hittem felléphetek a ranglétrán, láttam a karrier lehetőséget.

Na mindegy. Itt vagyok, készen állok, mindenkit kivágok.

Kampányom legfontosabb pontja:
Hehének kódolunk egy filtert, ami csak napi egy hsz-t enged és az is át kell menjen egy tartalmi szűrőn, hogy csak értelmeset tudjon írni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Így is van elég baj a modikkal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
2005-óta egyszer lettem kitiltva a dista+Madridom időszak alatt. Természetesen rászolgáltam erre a posztra.Faust írta:Majd visszatérek a helyére.Realista24 írta:
Teszteld le a jogosultsagat![]()
![]()
Vállalom, itt vagyok, rendet vágok!

Majd visszatérek a helyére.Realista24 írta:Teszteld le a jogosultsagatRemy írta: Latom Isti se zold mar. De legalabb hehet meg kirakta huvosre a vegen.![]()
![]()

- hehetheoriginal
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nem tudom mit rinyálsz muci, csak átlépsz(ek) ebbe az accba.hehetheoriginal írta: De akkor irja azt, vagy akkor tiltson ki, amikor adok ra okot
(Jo tudom, az naponta elofordul)

Nem illik.
- hehetheoriginal
De akkor irja azt, vagy akkor tiltson ki, amikor adok ra okot 
(Jo tudom, az naponta elofordul
)

(Jo tudom, az naponta elofordul

thereisonly1ronaldo
Én is kaptam tőle warnt, pont mikor tényleg semmi olyan komolyat nem írtam vagy be se voltam pörögve.hehetheoriginal írta:De mivel rakott ki...Remy írta: Latom Isti se zold mar. De legalabb hehet meg kirakta huvosre a vegen.![]()
![]()
"Stilus"
Annyit irtam vihar a biliben![]()
Kabaré.
De gondolom nem szamit a diktaturaban ilyesmi![]()
Mondjuk összességében bőven kijárt, rám fért, csak vicces volt az időzítés.

Szóval gondolom hehe neked is halmozódtak a dolgok már szépen, azt kigyűltek a fekete pontok

- hehetheoriginal
De mivel rakott ki...Remy írta: Latom Isti se zold mar. De legalabb hehet meg kirakta huvosre a vegen.![]()

"Stilus"
Annyit irtam vihar a biliben

Kabaré.
De gondolom nem szamit a diktaturaban ilyesmi

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Teszteld le a jogosultsagatRemy írta: Latom Isti se zold mar. De legalabb hehet meg kirakta huvosre a vegen.![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Latom Isti se zold mar. De legalabb hehet meg kirakta huvosre a vegen.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Az a része az adózási rendszernek nyilván szar hogy a milliárdosok tudnak 0-t adózni. De itt se azt kell szerintem elvárni hogy arányaiban többet fizessenek mint az átlagember, bőven jó lenne ha arányaiban ugyanazt. Persze ez vágyálom, mert amint megszűntetnék egy adott helyen az összes ilyen kiskaput, fogná magát az adott ember, és elköltözne oda ahol továbbra is meg tudja oldani.
A magyar rendszer amúgy ilyen szempontból a legtőkepártibb kb a világon, ha van egy kritikus összeg amiből meg tudsz élni (ami szerintem nem is feltétlen túl sok, életszínvonaltól függ persze), akkor TBSZ-ekkel 0% az adód. Szerintem ez 500 millióval már teljesen megoldható, 3% infláció feletti hozammal számolva havi 1.25 millió ‘fizud’ van belőle.
A magyar rendszer amúgy ilyen szempontból a legtőkepártibb kb a világon, ha van egy kritikus összeg amiből meg tudsz élni (ami szerintem nem is feltétlen túl sok, életszínvonaltól függ persze), akkor TBSZ-ekkel 0% az adód. Szerintem ez 500 millióval már teljesen megoldható, 3% infláció feletti hozammal számolva havi 1.25 millió ‘fizud’ van belőle.
- Steve
Bencze te vagy az?nuevo_ericco írta: Újabb átvert unatkozó, nem túl okos nő, aki 830k Eurót küldött egy fake Brad Pittnek
Slusszpoén, hogy egy (nála több, mint 10 évvel idősebb) milliomos felesége volt, akitől elvált, majd az ebből szerzett pénzt küldte el a csalóknak. Valamiért az ilyen "áldozatokat" nem tudom sajnálni. Jobb helyen van az a pénz Indiában![]()

-
Újabb átvert unatkozó, nem túl okos nő, aki 830k Eurót küldött egy fake Brad Pittnek
Slusszpoén, hogy egy (nála több, mint 10 évvel idősebb) milliomos felesége volt, akitől elvált, majd az ebből szerzett pénzt küldte el a csalóknak. Valamiért az ilyen "áldozatokat" nem tudom sajnálni. Jobb helyen van az a pénz Indiában
Slusszpoén, hogy egy (nála több, mint 10 évvel idősebb) milliomos felesége volt, akitől elvált, majd az ebből szerzett pénzt küldte el a csalóknak. Valamiért az ilyen "áldozatokat" nem tudom sajnálni. Jobb helyen van az a pénz Indiában

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Maradjunk a realitas talajan. A cserepet es a betonfalat nem kapja fel a szikra/kisebb tuz, valoban.Anthony írta:De sokkal nagyobb az esély, hogy nem ég ki. Írták, hogy már egy kő/beton kerítés is képes megállítani a tüzet. A legnagyobb veszélyt a levegőben szálló szikrák jelentik. Amennyiben jól le van zárva a ház, dupla nyilászárók, tető, ajtók, stb. sokkal nagyobb esély hogy nem kap lángra a ház.Realista24 írta:
De benne minden eleg es kieg, butorok, felszereles, nyilaszarok, es olyan szaga lesz, ami az eletben nem megy ki. Meg nyilvan, ha a tetoszerkezet fabol van, akkor boldogsag, hogy a cserep nem eg el![]()
Persze ha elkapja a legnagyobb tűzvész ahol több méter magas lángok vannak ott már lehet mindegy miből van a ház.
De ott van a szigeteles, ott van a kert, amiben van mondjuk novenyvilag, es szamos mas dolog, ami langra tud kapni, hogy nagyobb tuz keletkezzen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
De sokkal nagyobb az esély, hogy nem ég ki. Írták, hogy már egy kő/beton kerítés is képes megállítani a tüzet. A legnagyobb veszélyt a levegőben szálló szikrák jelentik. Amennyiben jól le van zárva a ház, dupla nyilászárók, tető, ajtók, stb. sokkal nagyobb esély hogy nem kap lángra a ház.Realista24 írta:De benne minden eleg es kieg, butorok, felszereles, nyilaszarok, es olyan szaga lesz, ami az eletben nem megy ki. Meg nyilvan, ha a tetoszerkezet fabol van, akkor boldogsag, hogy a cserep nem eg elAnthony írta:
Mit kezdenél? Az olyan ház nem ég ki, mert hiszed nem hiszed a beton és a cserép nem fog meggyulladni. Épen marad a ház, ilyen egyszerű.![]()
Persze ha elkapja a legnagyobb tűzvész ahol több méter magas lángok vannak ott már lehet mindegy miből van a ház.
Hogy maradna ep a haz? Nem megy be a tuz, mert latja, hogy cserep van rajta, es teglak a falai? Szerinted egy beton/tegla hazban cserep tetovel nincs egheto anyag? Vagy te hol laksz, atombunkerben a fold alatt?Anthony írta:Mit kezdenél? Az olyan ház nem ég ki, mert hiszed nem hiszed a beton és a cserép nem fog meggyulladni. Épen marad a ház, ilyen egyszerű.zsuninnyo írta:
Mit tudsz kezdeni egy kiegett beton / tegla hazzal? El kell bontanod, mert hasznalhatatlan. Talan mas indok is van azon tul, hogy "nem telik ra" vagy "nezd ezek de hulyek".
A hazba bemegy a tuz es kieg, pont. Leeg a teto, le se szarja a tuz, hogy cserep van a tetejen, vagy benzin. Kieg teljesen a butorok, az eszkozok, minden amit hasznalsz a hazban gyakorlatilag egheto anyag. Es akkor allhatsz ott, a kormos falak kozott, es hallgathatod a kihivott szakertotol, hogy mivel megrongalodtak a szerkezetek, bonthatod is el a picsaba x osszegert. Vagy semmi baj, jo lesz az meg, szelloztess 3 evet, csinald ujra ami kiegett, ra egy uj teto, butorok, nyilaszarok oszt meg is vagy pikpakk.
Ha egy haz tuzallo lenne, akkor nem az lenne az elso dolgod ilyen esetben, hogy elhagyd, vagy nem kellene senki hogy kimenekitsen. Kurva nagy tuz eseten semmi mas dolgod nincs, mint otthon ulni a kanapen, es kivarni amig leeg minden korulotted.
Igazabol tuzoltok sem kellenenek, mert ami le tud egni leeg, oszt szevasz, mindenki mas biztonsagban van. Parkolj be a hazadba az autoddal, hiszen ott nem eg le.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Hát, nálunk 2 szaki van, napi atlag 90es betegforgalommal. Kedd kéz, szerda térd, csüt váll szaki, a többin általános szaki. De a specko dokik ha másnapra vannak beosztva, oda is mehet spéci beteg.Realista24 írta:Van asszem harom tramuas rendelo fehervaron, egy fixen zarva, sokszor ketto.Nika91127 írta:
Nálunk mindenki délután magánrendel, aki részmunkaidős, az is szakrendel amikor melózik, azon kívül van magánrendelese is.
Nem ugyanaz az orvos rendel minden nap.
Nyugodtan tudna rendelni plu egy orvos...az emlitett orvos pl. kedden egesz nap az egyik maganrendeloben van.
Majd amikor minden kesz, mr, mutet, stb., rendelesi idore hivja be oket...ja igen, mutet is persze allamiban, elobb idopontot kapva, mint aki nem ment maganba.![]()
Mindegy igazabol, az egesz eü halott, amit csinalsz, csinaltok az meg tiszteletre melto.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Van asszem harom tramuas rendelo fehervaron, egy fixen zarva, sokszor ketto.Nika91127 írta:Nálunk mindenki délután magánrendel, aki részmunkaidős, az is szakrendel amikor melózik, azon kívül van magánrendelese is.Realista24 írta:
Nem ertem. Ha a doki, aki elmegy harom maganrendelobe minden heten, azt a harom napot a korhazban toltene, akkor nem lenne rovidebb a varolista?
Nem ugyanaz az orvos rendel minden nap.
Nyugodtan tudna rendelni plu egy orvos...az emlitett orvos pl. kedden egesz nap az egyik maganrendeloben van.
Majd amikor minden kesz, mr, mutet, stb., rendelesi idore hivja be oket...ja igen, mutet is persze allamiban, elobb idopontot kapva, mint aki nem ment maganba.

Mindegy igazabol, az egesz eü halott, amit csinalsz, csinaltok az meg tiszteletre melto.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema