Formula-1
Re: Formula-1
Legtöbb esport is sport

James Hunt : I have a theory why women like racing drivers... It's not because they respect what we do, driving round and round in circles. Mostly they think that's pathetic and they're probably right. It's our closeness to death.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
A sport olyan strukturált tevékenység, amelyben fizikai vagy szellemi teljesítményt mérnek egyéni vagy csapat alapon, meghatározott szabályok szerint. A sport célja lehet szórakozás, versengés, egészségmegőrzés, vagy akár szakmai karrier építése is.
Főbb jellemzői:
1. Versenyszerűség: Egyéni vagy csapatok közötti küzdelem egyértelmű győztes és vesztes meghatározásával.
2. Szabályok: Minden sportnak vannak szabályai, amelyek biztosítják a fair játékot és a kereteket.
3. Fizikai vagy szellemi erőfeszítés: A sport lehet fizikai (pl. futball, úszás) vagy szellemi (pl. sakk, e-sport) jellegű.
4. Közösségi elem: Gyakran közösségi eseményként vagy nézői szórakozásként is funkcionál.
A sport szerepe az emberi kultúrában rendkívül fontos, mivel hozzájárul az egészséghez, az önfegyelemhez és a társadalmi kapcsolatok építéséhez.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Gyozz meg a sport szo jelenteserol.hehetheoriginal írta:hát de mondom nem értesz hozzáRealista24 írta:
Hogyne lennek kepbe vele...nekem a sport szoval van bajom ombre.![]()
hagyjuk![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
hát de mondom nem értesz hozzáRealista24 írta:Hogyne lennek kepbe vele...nekem a sport szoval van bajom ombre.hehetheoriginal írta: befektetett munka es koncentráció elég magas szint amúgy, aki képben van vele.
te nem vagy, R![]()
![]()
több millió emberből jön össze ez a 20 ember, rendes F1 csak párszáz összesen - nyilván magasabb követelményekkel
hivatalos forma-1 termék amúgy, rendesen a csapatoknál mérnökökkel, teszttel, mindennel, napi 8-10 órás gyakorlásokkal.

hagyjuk

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hogyne lennek kepbe vele...nekem a sport szoval van bajom ombre.hehetheoriginal írta: befektetett munka es koncentráció elég magas szint amúgy, aki képben van vele.
te nem vagy, R![]()
![]()
több millió emberből jön össze ez a 20 ember, rendes F1 csak párszáz összesen - nyilván magasabb követelményekkel
hivatalos forma-1 termék amúgy, rendesen a csapatoknál mérnökökkel, teszttel, mindennel, napi 8-10 órás gyakorlásokkal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De nagy verseny volt, kár az utolsó körérthehetheoriginal írta: meanwhile f1 e-sport vb 1. futam ausztrália 3 magyarral.
bereznay megnyerheti btw
https://www.youtube.com/watch?v=vLQBQeL ... l=FORMULA1

Hatalmas az esport már elképesztő hype, millió dolláros összdíjazások versenyekre, 20-30 ezres arénák telnek meg stb.e-sport![]()
Például Budapesten rendezik az egyik CS2 Major versenyt 2025ben, évente 2 van belőle.
MVM Dome amit híresztelnek hogy ott lesz.
Dugig lesz napokig garantálom.
És ami a legjobb elképesztő izgalmak vannak, itt is ez izgibb volt mint bármelyik idei verseny

Esport fel se lehet fogni mekkorára nőtte már ki magát.
LOL, CS2, DOTA, Valorant és akkor a kisebb címekben is lehet találni nagyon jókat, egyik random kedvenc a Geoguessr esport, nagy élmény nézni meg hitetlenkedsz folyamat ezt hogy hogy az nagyon kemény

Ez az F1 esport is komoly hogy fejlodott
- hehetheoriginal
befektetett munka es koncentráció elég magas szint amúgy, aki képben van vele.
te nem vagy, R
te nem vagy, R

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
e-sport

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
meanwhile f1 e-sport vb 1. futam ausztrália 3 magyarral.
bereznay megnyerheti btw
bereznay megnyerheti btw
thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
valentino tesómsz a bmw-nél megy idén a world endurance championship keretein belül, köztük le mans 24 óra is

thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
LV, Danilo, Carvajal - Perez, Tsunoda, Verstappen.
Erre gondoltam tegnap. Mire mész azzal, ha csak egy "nem bűnszar" pilótád a második, de amúgy szint alatt van ő is?
77 ponttal volt az rb lemaradva a vb címről, Perez 4szer be sem ért, 4szer helyezés miatt nem szerzett pontot, tehát akkor világbajnok a RB, ha 5-6 hely környékén ér ezeken a versenyeken célba Perez.
Év elején egész szépen hozta a pontokat, első 7 futamon 4 dobogót szerzett, aztán jött a totál homály. Tőle is és a csapattól is.
Szerintem a japán nem rb szint, Pereznél jobb, de ennyi.
Erre gondoltam tegnap. Mire mész azzal, ha csak egy "nem bűnszar" pilótád a második, de amúgy szint alatt van ő is?
77 ponttal volt az rb lemaradva a vb címről, Perez 4szer be sem ért, 4szer helyezés miatt nem szerzett pontot, tehát akkor világbajnok a RB, ha 5-6 hely környékén ér ezeken a versenyeken célba Perez.
Év elején egész szépen hozta a pontokat, első 7 futamon 4 dobogót szerzett, aztán jött a totál homály. Tőle is és a csapattól is.
Szerintem a japán nem rb szint, Pereznél jobb, de ennyi.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- h3x0r
Verstappen moge nem pont egy ilyen pilota kene, akinek lehet nincsenek kiemelkedo futamai, de azert tobbnyire hoz egy stabil, megbizhato szintet?Santi írta: A Lawson-Tsunoda dologban pedig két lehetőséget sejtek, persze lehet egyik sem igaz, csak próbálok magyarázatot találni a dologra.
Az egyik, hogy a RedBull belengette nekik, ha nincs megfelelő teljesítmény, akkor akár szezonon belül is helyet cserélhetnek, amibe Lawson volt az aki belement.
A másik, hogy több potenciált látnak Lawsonban. Tsunoda 4 éve itt van, igazából semmi extrára nem emlékezni tőle (leszámítva az idei brazil nagydíjat, ahol 3. hely kvalin aztán a futamon is mindent jól csinált, egyszerűen csak balszerencséje volt...), miközben egy Gasly, Albon vagy Hulk tudott villanni a középmezőnyben, a japántól csak egy-két 7. helyet láttunk 4 év alatt. Lehet úgy gondolják a RedBullnál, hogy a neki ez a plafon.
Ebben az esetben viszont nem értem miért tartják meg még az 5. évre is a kiscsapatban, ahelyett, hogy elengednék és hoznák a fiatalokat.
Neki inkabb az jott ki rosszul, hogy nem akartak a B csapatot elinditani ket tapasztalaltan pilotaval. (az egyik teljesen ujonc, Lawsonnak meg van vagy 10 futama 2 szezon alatt)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hadjar lesz Tsunoda csapattarsa.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ha annyiból jobb hogy nem olyan bűnszar, az idén pont elég lett volna a csapat vb címhezraul 4 ever írta: Sztem Tsunoda nyilván jobb lenne, mint Perez, de kevés ő rb pilótának. Ő csak annyiból jobb, hogy nem lenne olyan bűnszar, mint a mexikói.
Kérdés az elég lenne-e a csapatnak, mert a pilótapárosokat nézve a mclaren és a Ferrari marha erós.

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Sztem Tsunoda nyilván jobb lenne, mint Perez, de kevés ő rb pilótának. Ő csak annyiból jobb, hogy nem lenne olyan bűnszar, mint a mexikói.
Kérdés az elég lenne-e a csapatnak, mert a pilótapárosokat nézve a mclaren és a Ferrari marha erós.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
A Hamilton-Ferrari házasság nyilván csak pr meg lóvé, adott esetben ha vele lenne világbajnok a Ferrari újra az meg kb világszenzáció értékű lenne.
A 40 éves Hamilton szerintem nem jobb, mint a jelenlegi Sainz, de nem is rosszabb (a csúcson lévő Hamilton nyilván jobb, mint Sainz valaha is volt, de most nem ez a helyzet), így ezzel a Ferrari gyengébb nem lett, de óriásit nyerhet vele mindkét fél, ha az álom valóra válna (Ferrari VB cím szűk 20 év után + Hamilton 8.).
Sainzot a mercibe és Kimit a williamsbe dolgot meg én is adnám, de nem Sainz miatt, hanem Antonellinek szerintem ez mélyvíz lesz, amiben el fog merülni, de ne legyen igazam.
Nagyon sok balhéba belekerült F2-ben, a teljesítményével nem tudott még kiemelkedni onnan akármekkora tehetségnek tartják, a tanulóév jól jött volna egy kiscsapatban.
A Lawson-Tsunoda dologban pedig két lehetőséget sejtek, persze lehet egyik sem igaz, csak próbálok magyarázatot találni a dologra.
Az egyik, hogy a RedBull belengette nekik, ha nincs megfelelő teljesítmény, akkor akár szezonon belül is helyet cserélhetnek, amibe Lawson volt az aki belement.
A másik, hogy több potenciált látnak Lawsonban. Tsunoda 4 éve itt van, igazából semmi extrára nem emlékezni tőle (leszámítva az idei brazil nagydíjat, ahol 3. hely kvalin aztán a futamon is mindent jól csinált, egyszerűen csak balszerencséje volt...), miközben egy Gasly, Albon vagy Hulk tudott villanni a középmezőnyben, a japántól csak egy-két 7. helyet láttunk 4 év alatt. Lehet úgy gondolják a RedBullnál, hogy a neki ez a plafon.
Ebben az esetben viszont nem értem miért tartják meg még az 5. évre is a kiscsapatban, ahelyett, hogy elengednék és hoznák a fiatalokat.
A 40 éves Hamilton szerintem nem jobb, mint a jelenlegi Sainz, de nem is rosszabb (a csúcson lévő Hamilton nyilván jobb, mint Sainz valaha is volt, de most nem ez a helyzet), így ezzel a Ferrari gyengébb nem lett, de óriásit nyerhet vele mindkét fél, ha az álom valóra válna (Ferrari VB cím szűk 20 év után + Hamilton 8.).
Sainzot a mercibe és Kimit a williamsbe dolgot meg én is adnám, de nem Sainz miatt, hanem Antonellinek szerintem ez mélyvíz lesz, amiben el fog merülni, de ne legyen igazam.
Nagyon sok balhéba belekerült F2-ben, a teljesítményével nem tudott még kiemelkedni onnan akármekkora tehetségnek tartják, a tanulóév jól jött volna egy kiscsapatban.
A Lawson-Tsunoda dologban pedig két lehetőséget sejtek, persze lehet egyik sem igaz, csak próbálok magyarázatot találni a dologra.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Akkor a racionális megoldás tényleg Tsunoda lett volna.RaúlCF írta: Tsunoda elverte a csapattársakat de szerintem ettől még nem lenne jó egy top autóba. Valószínüleg Lawson sem lesz az.

- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Tsunoda elverte a csapattársakat de szerintem ettől még nem lenne jó egy top autóba. Valószínüleg Lawson sem lesz az. Egy RB-be azért lehetne egy erős második pilóta is. De régen is jöttek az RB fiatalok mint Vettel,Ricci de amikor nem jöttek be akkor is folyamat hozták fel őket. És mondom ez csak annak a fényében szar döntés, hogy megint kiállnak egy ilyen felállással ami megint a konstruktőribe kerülhet.
Verstappen-Lawson
Leclerc-Hamilton
Norris-Piastri
Ha végre összetennék azt a Ferrarit ez egy elég erős felállás lenne. Mclarenben is Piastri átlépheti Norrist. Lawson meg mit fog csinálni ezek ellen? Ha nem űrautó lesz az RB én nem látom, hogy egyenlő versenyben megverje ezeket az embereket.
De ami még ennél is rosszabb, hogy Ocon és Stroll még mindig az f1ben van. Az egyik egy féreg a másik meg apuci pénze miatt van ott. Newey is elmegy egy olyan csapatba ahol apuci pici fia a versenyző.
Verstappen-Lawson
Leclerc-Hamilton
Norris-Piastri
Ha végre összetennék azt a Ferrarit ez egy elég erős felállás lenne. Mclarenben is Piastri átlépheti Norrist. Lawson meg mit fog csinálni ezek ellen? Ha nem űrautó lesz az RB én nem látom, hogy egyenlő versenyben megverje ezeket az embereket.
De ami még ennél is rosszabb, hogy Ocon és Stroll még mindig az f1ben van. Az egyik egy féreg a másik meg apuci pénze miatt van ott. Newey is elmegy egy olyan csapatba ahol apuci pici fia a versenyző.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az autójuk évek óta gyenge, stabilan veri a csapattársakat.
Sainz más eset, nyilván nem akarták volna a holland mellé vinni, azon kívül meg nincs hely. A merci helyében mondjuk azonnal beültetném Hamilton helyére és Antonelli meg mehet a williamsbe. Sainz szerintem verni Russelt, extra motiváció lenne az is, hogy verje a ferrarikat megmutatva, hogy ez a csere hülyeség volt (nem szerintem) továbbá egy kis psichologiai nyomást helyezve Hamiltonra azzal, hogy teljesíteni kell mert marha ciki lenne ha Sainz elverné abban az autóban amiben szenvedett az elmúlt pár évben. Az a baj, hogy őket ismerve, nem lépik meg, gondolom Russelnek is odaígérték a vezérbika szerepet, amire szerintem totál alkalmatlan.
Sainz más eset, nyilván nem akarták volna a holland mellé vinni, azon kívül meg nincs hely. A merci helyében mondjuk azonnal beültetném Hamilton helyére és Antonelli meg mehet a williamsbe. Sainz szerintem verni Russelt, extra motiváció lenne az is, hogy verje a ferrarikat megmutatva, hogy ez a csere hülyeség volt (nem szerintem) továbbá egy kis psichologiai nyomást helyezve Hamiltonra azzal, hogy teljesíteni kell mert marha ciki lenne ha Sainz elverné abban az autóban amiben szenvedett az elmúlt pár évben. Az a baj, hogy őket ismerve, nem lépik meg, gondolom Russelnek is odaígérték a vezérbika szerepet, amire szerintem totál alkalmatlan.