Ki mondta, hogy ő egy lapon említi magát CR-rel?tibi18 írta:Az komoly probléma, ha ő egy lapon említi magát CR-rel. Akkor még annál is nagyobb a probléma, mint eddig gondoltam.wZoLee7 írta: Mindent megnyert a csapattal. Egyénileg már most is, de szerintem hosszútávon fix MBappe mögé szorul. Ha 2 percig gondolkodik ezekre a dolgokra Ő is rájön, de ha más nem a környezete súg neki, jó fizetést tud kisajtolni egy city vagy psg féle csapatból is. Szerintem azt hitetnek el vele amit akarnak, győztes vagy, bármelyik csapatot győzelemre vezetheted, te lehetsz a vezérbika, jobb fizetést érdemelsz, CR is elment a Real Madridból (ha más nem jól keresett), csak úgy lehetsz a legnagyobb ha máshol is bizonyítasz...sokáig lehetne sorolni a vitatható dolgokat amik egy váltás mellett szólnak. Ennek ellenére én sem hiszem, hogy meglépné most még, de később igen.

Vinícius Junior - 7
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 7
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ezt sem én sem más nem állította, de a környezete felhozhatja példának. Örülök h sikerült a legjelentéktelenebb részt kiragadnitibi18 írta:Az komoly probléma, ha ő egy lapon említi magát CR-rel. Akkor még annál is nagyobb a probléma, mint eddig gondoltam.wZoLee7 írta: Mindent megnyert a csapattal. Egyénileg már most is, de szerintem hosszútávon fix MBappe mögé szorul. Ha 2 percig gondolkodik ezekre a dolgokra Ő is rájön, de ha más nem a környezete súg neki, jó fizetést tud kisajtolni egy city vagy psg féle csapatból is. Szerintem azt hitetnek el vele amit akarnak, győztes vagy, bármelyik csapatot győzelemre vezetheted, te lehetsz a vezérbika, jobb fizetést érdemelsz, CR is elment a Real Madridból (ha más nem jól keresett), csak úgy lehetsz a legnagyobb ha máshol is bizonyítasz...sokáig lehetne sorolni a vitatható dolgokat amik egy váltás mellett szólnak. Ennek ellenére én sem hiszem, hogy meglépné most még, de később igen.

- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Az komoly probléma, ha ő egy lapon említi magát CR-rel. Akkor még annál is nagyobb a probléma, mint eddig gondoltam.wZoLee7 írta: Mindent megnyert a csapattal. Egyénileg már most is, de szerintem hosszútávon fix MBappe mögé szorul. Ha 2 percig gondolkodik ezekre a dolgokra Ő is rájön, de ha más nem a környezete súg neki, jó fizetést tud kisajtolni egy city vagy psg féle csapatból is. Szerintem azt hitetnek el vele amit akarnak, győztes vagy, bármelyik csapatot győzelemre vezetheted, te lehetsz a vezérbika, jobb fizetést érdemelsz, CR is elment a Real Madridból (ha más nem jól keresett), csak úgy lehetsz a legnagyobb ha máshol is bizonyítasz...sokáig lehetne sorolni a vitatható dolgokat amik egy váltás mellett szólnak. Ennek ellenére én sem hiszem, hogy meglépné most még, de később igen.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Mindent megnyert a csapattal. Egyénileg már most is, de szerintem hosszútávon fix MBappe mögé szorul. Ha 2 percig gondolkodik ezekre a dolgokra Ő is rájön, de ha más nem a környezete súg neki, jó fizetést tud kisajtolni egy city vagy psg féle csapatból is. Szerintem azt hitetnek el vele amit akarnak, győztes vagy, bármelyik csapatot győzelemre vezetheted, te lehetsz a vezérbika, jobb fizetést érdemelsz, CR is elment a Real Madridból (ha más nem jól keresett
), csak úgy lehetsz a legnagyobb ha máshol is bizonyítasz...sokáig lehetne sorolni a vitatható dolgokat amik egy váltás mellett szólnak. Ennek ellenére én sem hiszem, hogy meglépné most még, de később igen.

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
ELSiete írta:De mégis hova menne? Istenként kezelik Madridban, jó barátai vannak a klubon belül, kb. minden évben nyer valami kupát, rajta a 7-es mezszám. Ha a folytonos balhék zavarják, az meg nagyon 50-50, ha változtatna a viselkedésén, nagyon hamar megunnák a vele való jatszadozast, de folyamat bele hergeli magát. De ezt tudja ő is nagyon jól, csakhát az ego. Ez nem lesz jobb egy PL csapatban sem, de ott még jól le is rugják a védők és még ennyit sem fog neki befújni a bíró, olasz, német, francia stb ligakban meg kb. lehúzhatja a karrierjét.olivér írta:
Ez korrekt. Ha Vini menni akar, akkor döntse el idén nyárig és ezzel mindkét fél jobban jár.
Azért megnéznék egy Vini-Haaland párost elől.![]()
Mivel imadja Neymart, o a peldakepe, el hal erte, siman el tudom kepzelni, hogy a penzt es a csillogast valasztja, aztan szaudi bajnoksagban latnank par even belul. Raadasul lathatja, hogy aranylabdara eselytelen lesz, mivel utaljak a nezok.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
De mégis hova menne? Istenként kezelik Madridban, jó barátai vannak a klubon belül, kb. minden évben nyer valami kupát, rajta a 7-es mezszám. Ha a folytonos balhék zavarják, az meg nagyon 50-50, ha változtatna a viselkedésén, nagyon hamar megunnák a vele való jatszadozast, de folyamat bele hergeli magát. De ezt tudja ő is nagyon jól, csakhát az ego. Ez nem lesz jobb egy PL csapatban sem, de ott még jól le is rugják a védők és még ennyit sem fog neki befújni a bíró, olasz, német, francia stb ligakban meg kb. lehúzhatja a karrierjét.olivér írta:Ez korrekt. Ha Vini menni akar, akkor döntse el idén nyárig és ezzel mindkét fél jobban jár.Pad'em írta: Real Madrid would want to renew Vinicius Junior's contract but if he wants to leave, the club will put a price on him.
In case Vinicius Junior leaves, there is Kylian Mbappé and Rodrygo. There are players who can arrive too. Haaland can also come, everyone wants to play for Real Madrid.
— @jfelixdiaz
Azért megnéznék egy Vini-Haaland párost elől.![]()
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt mar szeretemPad'em írta: Real Madrid would want to renew Vinicius Junior's contract but if he wants to leave, the club will put a price on him.
In case Vinicius Junior leaves, there is Kylian Mbappé and Rodrygo. There are players who can arrive too. Haaland can also come, everyone wants to play for Real Madrid.
— @jfelixdiaz

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez korrekt. Ha Vini menni akar, akkor döntse el idén nyárig és ezzel mindkét fél jobban jár.Pad'em írta: Real Madrid would want to renew Vinicius Junior's contract but if he wants to leave, the club will put a price on him.
— @jfelixdiaz
Azért megnéznék egy Vini-Haaland párost elől.

- Pad'em
Real Madrid would want to renew Vinicius Junior's contract but if he wants to leave, the club will put a price on him.
— @jfelixdiaz
— @jfelixdiaz
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem csak a bütyök maradt meg.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
latod ennyire erdekelt minket / barkit a mondokaja, hogy mi se tudjuk ki a rakok ezek, de kellett kb fel nap, mire vki rakerdezettrealbeckham írta: Nem ez volt a linkelgetős töki, aki multkor spamelte a VARos linkeket fáradhatatlanul egész éjjel?
Ki az a Havi, meg cár?
Mi történik itt?![]()

thereisonly1ronaldo
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nem ez volt a linkelgetős töki, aki multkor spamelte a VARos linkeket fáradhatatlanul egész éjjel?
Ki az a Havi
, meg cár?
Mi történik itt?
Ki az a Havi

Mi történik itt?

- hehetheoriginal
érdekes, mikor bizonyíték van rá, hogy a barcelonának fújtak rendre a bírók éveken keresztül, és ezt belül is jól érzik a játékosok a meccs alatt, akkor az ilyen céronaldo féle 5 meccses dolgokat nem venném alapul, volt ott is előzménye, hogy a bíró direkt szarul végezte a munkáját.dzsi91 írta: Cé 5 meccset kapott mert hozzáért a bíró vállához. Ezek alapján reális, hogy egy kis blahás pulykázásért nem jár bünti. Ha leüti akkor gondolom kapott volna![]()
ezek nem mérvadó dolgok.
itt se lenne senkinek se baja, hogy biniciust kiszórták, itt azzal van a baj, hogy az ugyanannyira, ha nem még jobban bűnös másik fél semmit se kapott - már sokadjára - és megint a mi játékosunk és csapatunk húzta a rövidebbet.
azért éveken át folyamat 12 ember ellen játszani, nem túl buli.
thereisonly1ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Cé 5 meccset kapott mert hozzáért a bíró vállához. Ezek alapján reális, hogy egy kis blahás pulykázásért nem jár bünti. Ha leüti akkor gondolom kapott volna

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
várjál, hány de hány ember vesztette már el emiatt a megélhetését, állását, kapcsolatait, csak mert leírt vagy mondott valamit, de tettek nem követtékMeg akarta, de nem tette. A valóságban sem ítélnek el senkit, mert valakit meg akart verni, de végül lefogták.

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Messi Davids
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Az hogy nem vette bele a piros laputan8 történéseket úgy ahogy a valóságban történtek.Az agressziót elfelejtette hozzátenni ami nagyon is lényeges.Mert ha támadásként közli ahogy történt akkor 4-12 .Ne viccelj már hogy ez annyit ér mint Pl Flick esete.Nem a kapus elleni volt a durva az 1-2 meccs,hanem az utánna lévő.Ha szerinted hazudok vagy nincs igazam akkor tiltsal. Örültem a szerencsének.
-
Meg akarta, de nem tette. A hétköznapokban sem ítélnek el senkit, mert valakit meg akart verni, de végül lefogták.Barca1 írta: de ez nem menti fel Vinit afelől hogy meg akarta támadni a bírót
A két meccs teljesen jogos és védhető, az már kevésbé, hogy azzal, hogy Dimitrievski megúszta, valószinűleg az ilyen provokációk fognak szaporodni.
- hehetheoriginal
akkor megvan a precedens a teljes szezonra srácok:
nekünk kell az agresszornak lenni, és elsőként basztatni, geciskedni és idegesíteni az ellenfelet.
büntetés akkor sosem lesz, úgyis csak a reakciót büntetik
adjátok át az edzőnek, vagy a nagy stratéga fiának, én nem beszélek velük többet.
nekünk kell az agresszornak lenni, és elsőként basztatni, geciskedni és idegesíteni az ellenfelet.
büntetés akkor sosem lesz, úgyis csak a reakciót büntetik
adjátok át az edzőnek, vagy a nagy stratéga fiának, én nem beszélek velük többet.

thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Szerintem is, nem szeretjük a culé x akták igazságait erre felé

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A szavazast ezennel lezarom.dzsi91 írta: Szerintem hagyja el a villát a friss szuperkupagyőztes kollega.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema