Micsoda okossagokat mond nap mint naprealmadrid95 írta: Fabrizio on YouTube: “Florentino Perez is in LOVE with Xabi Alonso since LONG TIME”.
“It’s NOT a topic for now or February, but for sure for NEXT SEASON he’s in REAL MADRID thoughts”.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 14., kedd 11:20
Micsoda okossagokat mond nap mint naprealmadrid95 írta: Fabrizio on YouTube: “Florentino Perez is in LOVE with Xabi Alonso since LONG TIME”.
“It’s NOT a topic for now or February, but for sure for NEXT SEASON he’s in REAL MADRID thoughts”.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. január 14., kedd 11:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 14., kedd 11:17
HozzászólásSzerző: chronic » 2025. január 14., kedd 10:42
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 14., kedd 10:34
HozzászólásSzerző: Berti » 2025. január 14., kedd 10:28
Bárhova néz be az ember, te valamiért panaszkodsz. Az Ancelotti alkalmatlan és nem rotál-Güler játszon többet fejezeten kívül jöhetne valami új is.nzooli93 írta:Relevo: “Sources inside Real Madrid say that the squad feels physically EXHAUSTED…”.
Aztaaaa, mik vannak. Biztos nem a nulla rotáció az oka![]()
De hat eleteben mar tobb ezer kezdot felrakott,neki ne mondja meg senki.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. január 14., kedd 10:19
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 14., kedd 8:15
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. január 14., kedd 8:07
Én úgy emlékszem, hogy Fede miatt Marcos Llorente lett beáldozva, Pogbát hajszoltuk a nyár végéig, de hála Istennek a MU volt az elelnfél, akik aztán fizetésben és átigazolási díjban is durván Perezék fölé lőttek, így végül ott kötött ki a nyár végén, pedig a játékos ide jött volna.kiserik írta:Ekkor győzte meg elvileg Fede, hogy nem kell Pogba.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 14., kedd 7:48
Akkor is hiaba, leveri a lecet, maradjon csak az irodaban.kiserik írta:Én úgy emlékeztem, hogy előbb pár meccsre, majd év végéig volt a megbízatása (végig tudta mindenki, hogy csak ideiglenes edző), majd mikor kiestünk mindenhonnan és meglett, hogy ZZ lesz az edző, akkor megbeszélték, hogy leül a francia az utolsó pár meccsre, hogy lássa ki az, akire tud számítani és milyen játékosok kellenének a keretbe. Ekkor győzte meg elvileg Fede, hogy nem kell Pogba.Realista24 írta:
Solari nem 2021 junius 30ig irt ala?
Aztan jottek az "eredmenyek" es szepen elkoszontek tole kevesebb, mint fel ev utan, pont ahogy Padem irja.
Mondjuk én akkor is védtem Solarit sokakkal szemben![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 14., kedd 7:47
Én úgy emlékeztem, hogy előbb pár meccsre, majd év végéig volt a megbízatása (végig tudta mindenki, hogy csak ideiglenes edző), majd mikor kiestünk mindenhonnan és meglett, hogy ZZ lesz az edző, akkor megbeszélték, hogy leül a francia az utolsó pár meccsre, hogy lássa ki az, akire tud számítani és milyen játékosok kellenének a keretbe. Ekkor győzte meg elvileg Fede, hogy nem kell Pogba.Realista24 írta:Solari nem 2021 junius 30ig irt ala?kiserik írta:
Úgy látszik inkább csúfïtja. Solarit nem tették ki. Határozott ideig szólt a megbizatása. Mikor átvette a csapatot, akkor gyakorlatilag egy minden fronton kudarcba fulladt projektet vett át. Kitette a fékeket, támadóbb felfogásban játszott a csapat és hirtelen mindenki elkezdett reménykedni, de a szezon alapjaiban volt már akkor elkúrva.
Én Solarit hosszútávon is el tudnám képzelni, mert tetszett annó amit láttam tőle.
Aztan jottek az "eredmenyek" es szepen elkoszontek tole kevesebb, mint fel ev utan, pont ahogy Padem irja.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. január 14., kedd 7:30
Kell, hogy Ancelotti változtasson a felfogásán, mert nagyon mélyre is kerülhetünk most ezzel. El kell engedni a "gálakezdőt" ebben a formában, nem működik. Sokkal rosszabban Castillásokkal sem veszíthettünk volna, ha ők kezdenek a védelemben.Realista24 írta: Azt írják pár játékos nem happy Ancelotti miatt, mert vannak érinthetetlen játékosok és a mellozottek.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. január 13., hétfő 20:59
A nagy pedagógusSteve írta:Pár szurkoló sem.Realista24 írta: Azt írják pár játékos nem happy Ancelotti miatt, mert vannak érinthetetlen játékosok és a mellozottek.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 13., hétfő 20:53
Pár szurkoló sem.Realista24 írta: Azt írják pár játékos nem happy Ancelotti miatt, mert vannak érinthetetlen játékosok és a mellozottek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 13., hétfő 20:50
HozzászólásSzerző: Buitre » 2025. január 13., hétfő 17:12
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2025. január 13., hétfő 16:14
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 13., hétfő 15:58
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. január 13., hétfő 15:58
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 13., hétfő 15:50
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem