Pad'em írta:
Már leírtam párszor de akkor még egyszer. 27-ig hosszabbítottunk vele, szeptemberben nyilatkozta Ancelotti, hogy aláírta az új szerződést. Csak bejelentve nem volt még hivatalosan.
Katt
Valaki mondjuk még széttépheti.
Tavalyi szezon után június körül adtuk neki a hosszabbítást, és nyilván az előző szezonját honorálták, ahol kimondottan stabil volt, benne volt a BL győzelemben nyakig. Olvass vissza itt, 5.oldal.
Várhattunk volna a hosszabbítással, csak 30 lesz idén, és elég rapszódikus volt korábban is. Meg kellett volna köszönni neki a szolgálatait most nyáron. Egyértelmű, hogy Ancelotti miatt hosszabbítottunk vele, szereti az olasz és eddig azért használni is tudta.
Ebben a szezonban minden meccsen katasztrofális és semmi hasznát nem vesszük, de azért ne tegyünk úgy mintha ez a múltban is így lett volna.
[/quote]
Ha össze akartok mosni dolgokat legyen, csak ne csinaljunk úgy hogy én mondtam.
Én nem beszélek a múltbeli teljesítményéről. Volt időszak amikor valóban beton volt és sokat köszönhetünk neki. Egyébként LV-nek is!
Én arról próbálok beszélni, ha nem adtok mást a számba, jogy a jövőt nem rájuk kellett volna alapozni. Ahogy írod Ancelotti nagyon kedveli.
Mi fotel szurkolók is egyhangúlak írtuk nyáron is, hogy kevés kesz a szél így, pedig akkor még volt Carvajal és senki nem gondolta, hogy a csapatjátek és szervezettség is ennyit zuhan.
Nem lett volna rossz és továbbra sem lenne rossz kipróbálni másokat is, mert ez a fix kezdő Mendy-LV, ahogy R24 írta megtoldva egy nulla támadók altali védekezéssel ez életveszély.
Ezáltal mégjobban presszionálva Tcho-Rüdi párost is, amiből az egyik szintén nem működik.
Komolyabb sikerekhez, komolyabb szél kell és erre is gondolni kellene, igazolni, beépíteni mást. Ennyit akartam írni.