Kezdödik a Chiefs -Texans
szerk:
Mekkora volt már a kickoff is
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 18., szombat 22:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 18., szombat 16:01
Jah, erosen benne van, de legalabb aludhatok akkor.Zsombor írta:Szerintem simán nem ment a weight cut.Realista24 írta:
ESPN MMA
@espnmma
MAKHACHEV VS. MOICANO OFFICIAL
Islam Makhachev will now face Renato Moicano at #UFC311 after Arman Tsarukyan pulled out due to injury, Dana White announced.
![]()
Kár érte.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2025. január 18., szombat 15:21
Szerintem simán nem ment a weight cut.Realista24 írta:Zsombor írta:
Arman fizikuma egészen elmebeteg, szerintem kettéhugyozza a porcelánt, de Islamot mondanám. Tol egy D'Arce chokeot.
szerk: elindítom a Demetrious Johnson podcastet Islammal és az első mp-ben a D'Arce jön fel![]()
ESPN MMA
@espnmma
Islam Makhachev will now face Renato Moicano at #UFC311 after Arman Tsarukyan pulled out due to injury, Dana White announced.
![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. január 18., szombat 7:24
Realista24 írta:Zsombor írta:
Arman fizikuma egészen elmebeteg, szerintem kettéhugyozza a porcelánt, de Islamot mondanám. Tol egy D'Arce chokeot.
szerk: elindítom a Demetrious Johnson podcastet Islammal és az első mp-ben a D'Arce jön fel![]()
ESPN MMA
@espnmma
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 17., péntek 20:26
Zsombor írta:Arman fizikuma egészen elmebeteg, szerintem kettéhugyozza a porcelánt, de Islamot mondanám. Tol egy D'Arce chokeot.Realista24 írta: UFC 311
Nem tudom miert, de valamiert ugy erzem, hogy Arman fog gyozni Islam ellen. Elobbit mondjuk regen lattam harcolni, szoval semmi konkretum nincs a dolog mogott![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 17., péntek 19:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2025. január 17., péntek 18:24
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 17., péntek 18:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 17., péntek 18:16
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 17., péntek 18:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 16., csütörtök 17:27
reeed_ati írta:Nem tudom mi a terved, de pl. darts counter tud már olyat, hogy elég csak telefonnal bekamerázni a táblát és tudsz játszani online, mások ellen..Realista24 írta: Valaki hasznal dartshoz scolia vagy hasonlo kütyüt?
Nem próbáltam még ki, de gondolom azért a pontokat nem számolja így, szóval, ha ahhoz kell, akkor lehet nem opció.
Én még nem vagyok elégedett a kiszállózásommal, ahhoz hogy online menjek..
Egy madridom online darts torna nagy lenne..![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. január 16., csütörtök 17:03
Nem tudom mi a terved, de pl. darts counter tud már olyat, hogy elég csak telefonnal bekamerázni a táblát és tudsz játszani online, mások ellen..Realista24 írta: Valaki hasznal dartshoz scolia vagy hasonlo kütyüt?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 16., csütörtök 16:29
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. január 14., kedd 16:38
Első meccsen a bíró mentette meg a kiütéstől, ha nem lép közbe olyan gyorsan, akkor a következő ütésnél már számolni sem kellett volna.ferni írta:konkrétan az első meccsét ő lazázta el, ha ilyen formában lett volna, mint a másodikon lehet azt meg is nyerte volnahehetheoriginal írta: nem pofázni kell, hanem rendesen boxolni.![]()
de akárhogy nézed, akármilyen elfogultan egyik meccsen se lehetett volna kihozni
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 14., kedd 13:48
konkrétan az első meccsét ő lazázta el, ha ilyen formában lett volna, mint a másodikon lehet azt meg is nyerte volnahehetheoriginal írta: nem pofázni kell, hanem rendesen boxolni.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 14., kedd 11:23
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 14., kedd 10:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 14., kedd 7:20
A lenyeget lehagytad.'shutterisland írta:na usyk nyugdijazta a gipsy kingetTyson Fury has announced that he's now RETIRING from boxing at the age of 36
"I'd like to announce my retirement from Boxing. It's been a blast and I've loved every single minute of it." - Tyson Fury (Via Instagram)
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. január 14., kedd 7:14
na usyk nyugdijazta a gipsy kingetTyson Fury has announced that he's now RETIRING from boxing at the age of 36
"I'd like to announce my retirement from Boxing. It's been a blast and I've loved every single minute of it." - Tyson Fury (Via Instagram)
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 14., kedd 2:57
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem