Mekkora volt a 2017-es teruletre, meg a 21-es?cart írta: Azert nem lattuk mert ha atlag ember hazai egnek le, akkor annak nincs akkora hirerteke hogy eljusson hozznak. Legutobb 2021-ben volt nagy tuzvesz, elotte meg 2017, mid a ketto ketszer akkora volt mint a mostani nagyjabol teruletre.

OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tehát szerint a progresszív szja nem engedné, hogy egyesek magántűzoltókat alkalmazzanak. Aliknak ilyenre van pénze nem munkából származó jövedelemből élnek. Egyébként az elmélet szintjén, mai magyar kereseti viszonyoknál kb hol húznád meg a határokat és milyen mértékű adókulcsokat alkalmaznál? Ezzel csökkenne vagy nőne az állam adóbevétele? Csökkenne vagy nőne a medián keresetűek elkölthető jövedelme? Forgalmi adókkal mit kezdenél? Nem kötekedés, csak ezek ismerete nélkül nehéz mit kezdeni azzal, amit írtál.nuevo_ericco írta: Evek óta mondják a szakértők, hogy idáig csak a szerencse (szélirány) miatt úszta meg LA a nagyobb katasztrófát, a döntéshozók mégsem voltak hajlandáok erre felkészülni. Ellentétben a biztosítókkal.
Az is érdekes story, hogy egy milliárdos pár miatt nincs elég víz az oltásra, vagy hogy már magántűzoltók védik a leggazdagabbak ingatlanait. Magántűzoltóság, ízlelgessük. Aztán sokan kommunistáznak, mikor progresszív adózát csak kiejti valaki a száján, miközben valakiknek magántűzoltóságokat éri meg fenntartani, akkora lett már az a társadalmi olló. És ez nem csak amerikai betegség, ugyanez van itt is az egészségügyben vagy az oktatásban.
Azert nem lattuk mert ha atlag ember hazai egnek le, akkor annak nincs akkora hirerteke hogy eljusson hozznak. Legutobb 2021-ben volt nagy tuzvesz, elotte meg 2017, mid a ketto ketszer akkora volt mint a mostani nagyjabol teruletre.
-
Evek óta mondják a szakértők, hogy idáig csak a szerencse (szélirány) miatt úszta meg LA a nagyobb katasztrófát, a döntéshozók mégsem voltak hajlandáok erre felkészülni. Ellentétben a biztosítókkal.
Az is érdekes story, hogy egy milliárdos pár miatt nincs elég víz az oltásra, vagy hogy már magántűzoltók védik a leggazdagabbak ingatlanait. Magántűzoltóság, ízlelgessük. Aztán sokan kommunistáznak, mikor progresszív adózát csak kiejti valaki a száján, miközben valakiknek magántűzoltóságokat éri meg fenntartani, akkora lett már az a társadalmi olló. És ez nem csak amerikai betegség, ugyanez van itt is az egészségügyben vagy az oktatásban.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem talaltam az elmult 5 evbol, de tizbol sem ekkora tuzet, ami ennyi epuletet elvitt volna es ennyi kart okozott.cart írta: 3-4 évente van ekkora tűz arrafelé, nem nagy újdonság
Mondjuk sok idot nem invesztaltam a keresesbe, szoval a tevedes jogat tartom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez most azert egy kicsit komolyabb szitu. Aztan lehet en voltam eddig tajekozatlan, de ilyen komoly tuzveszol nem hallottam ott.cart írta: 3-4 évente van ekkora tűz arrafelé, nem nagy újdonság
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- h3x0r
Egyertelmu, itt a bizonyitekRealista24 írta: Szerintetek is szándékosak a tüzek LA környéken, hogy ne bukjanak le a pedofilhálózat celeb érintettjei?![]()

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kicsit szodoma es gomorra esete, azzal a sopredek embertomeggel egyutt kellene egnie az egesznek, nem csak a targyaknak

thereisonly1ronaldo
3-4 évente van ekkora tűz arrafelé, nem nagy újdonság
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintetek is szándékosak a tüzek LA környéken, hogy ne bukjanak le a pedofilhálózat celeb érintettjei?

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ne nyomulj, múltkor hagytam hogy patonak hívj a pléh csárdában mikor etted a 3 kilós sertésszeleted, azt hittem valami katót emlegetsz de megint megmutatod valódi orcád. Inkább nézd a lamin gyamalodat te messiás kereső.

Nem illik.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Mármint hol túrna?hehetheoriginal írta:Turnad is minden este te kis ratyi, de nem hagyom magamziro4vr írta: Én úgy hallottam hehe átesett egy ilyenen, Isztambulba ment dr.Kebabhoz, a seggéről transzplantálták át a szükséges mennyiséget, azóta olyan dús a haja mint a 20 éves Wayne Rooneynak.![]()
A seggszőr régi, vagy új helyén?

- hehetheoriginal
Zavarba vagy voros a fejed hebegsz habogsz mar, magyarazkodsz
Legalabb felszabadultan inditod a hetet, igy a coming out utan

Legalabb felszabadultan inditod a hetet, igy a coming out utan

thereisonly1ronaldo
- hehetheoriginal
Turnad is minden este te kis ratyi, de nem hagyom magamziro4vr írta: Én úgy hallottam hehe átesett egy ilyenen, Isztambulba ment dr.Kebabhoz, a seggéről transzplantálták át a szükséges mennyiséget, azóta olyan dús a haja mint a 20 éves Wayne Rooneynak.![]()
thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én úgy hallottam hehe átesett egy ilyenen, Isztambulba ment dr.Kebabhoz, a seggéről transzplantálták át a szükséges mennyiséget, azóta olyan dús a haja mint a 20 éves Wayne Rooneynak.

Nem illik.