A Nosferatu és a Substance is kapott párat
Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Én mást néztem akkorRemy írta: KETTES SZÁMÚ ESKÜDT: Iparosmunka, de ettől függetlenül teljesen rendben van. Ha Eastwood 90 felett is egy ilyet rázott ki a kisujjából, az csak annyit jelent, hogy az öreg még mindig tud.
Izgalmas, feszült, fordulatos tárgyalótermi dráma, jó castinggal. Igazából mindent tud, ami kell egy jó filmhez.
Botrány milyen bugyuta volt sokszor.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Végig csak olyanokat csinált, mintha direkt le akarna bukni.
Az is mekkora kamu votl, hogy a vizsgálatokból nem látni, hogy elbasz egy kocsi, hagyjuk már, na de a zsűrik azok megfejtik... Nagyon erőltetett volt.
Kézipoggyász második felét megnéztem végre, javult a helyzet bőven a végére, átkerült az azért nézhető filmek közé
Red One: karácsonyi akció móka, jó volt.
J. K. Simmons mint Miki 10/10, illetve Evans is adta, megaManó meg hozta a szokásosat.
Tormund is jó kis Krampusz lett
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!engem a végén picit kizokkentett. Ugye fohosunk vegig hozta a szerény, visszafogott, a tárgyalás ideje alatt félelemben létező embert. Pengeélen táncolt, remegett, a legkisebb ingerre szinte elsirta magát. Majd a padon ülő végső beszélgetésben hirtelen váltás....magaslorol, zsaroloan, flegman beszélő karakterré alakult, aki nyeregben érzi magát, sőt....magabiztosan vigyorgó pöcs volt, akiben ez nem volt jelen a teljes játékidő alatt, csak itt. Nekem ez kicsit fura volt. Hiszen a felmentes volt a fő celja, a meguszason kívül. Aggódó karakter volt. Ki akarta maxolni a helyzetet. Ez nem sikerült teljesen neki, de ettől függetlenül ilyen mission completed miliő kereketett ki részéről. Elégedettséget láttam a színész játékán a végén.Remy írta: KETTES SZÁMÚ ESKÜDT:
Persze ki tudja hogyan viselkednenk ilyenkor. Mikor egy hatalmas teher nyomasa alol "felszabadulunk" . Lehet pontosan így.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
este megnéztem ezt a Back in Action-t. Cameron Diaz "visszatért", hát ezért kár volt. Ótvar szar, senkinek nem ajánlom, max Remynek
Pedig már megfogadtam hogy nem nézek több ilyen netflixes hulladékot. Ami talán pozitivum hogy nem voltak benne langyik
Pedig már megfogadtam hogy nem nézek több ilyen netflixes hulladékot. Ami talán pozitivum hogy nem voltak benne langyik

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
KETTES SZÁMÚ ESKÜDT: Iparosmunka, de ettől függetlenül teljesen rendben van. Ha Eastwood 90 felett is egy ilyet rázott ki a kisujjából, az csak annyit jelent, hogy az öreg még mindig tud.
Izgalmas, feszült, fordulatos tárgyalótermi dráma, jó castinggal. Igazából mindent tud, ami kell egy jó filmhez.
A MESTERGYILKOS: Fura, mert ritkán van olyan velem, mikor egy akcióhősfilmnél az az eset áll fenn, hogy újrázás után kevésbé tetszik a végeredmény, mint elsőre. Hiába van itt egy Donald Sutherland, Ben Foster, Statham névsor, hiába van egy alapvetően szórakoztató bérgyilkos sztori, valahogy mégsem úgy pörög a film, ahogy kéne. Vagy kéne egyáltalán pörögnie?
Olyan mintha egyszerre akarna Szállító és egy random darálós akciófilm lenni. Hangsúlyt kap a precizitás, a komolyzenét hallgató főhős, majd átvált egy olyanná, ahol a folyamatosan ömlő szart kell takarítania az addig hibát nem vétő bérgyilkosnak.
Fura. Összességében továbbra is csúszik, de van egy de...
HARCBAN ÉLVE: Klasszikus recept, egyenesen Sly tollából. De tényleg... nem lehet mellélőni azzal, ha fogsz egy kőkemény akcióhőst, köré írsz egy 2 mondatos ex-katona/zsaru/titkosügynök/bármi sztorit, aztán hagyod, hogy belekössön az első hülyegyerek, elbasszák a másnaposságát/pihenését/visszavonulását/bármijét, majd kész Isten csapásaként szétszedje a rosszfiúkat.
A Harcban élve egy egyszerű, fordulatmentes móka, és pont ebben rejlik az ereje. Mert amit adnia kell, azt meg is adja.
A MESTERGYILKOS: Fura, mert ritkán van olyan velem, mikor egy akcióhősfilmnél az az eset áll fenn, hogy újrázás után kevésbé tetszik a végeredmény, mint elsőre. Hiába van itt egy Donald Sutherland, Ben Foster, Statham névsor, hiába van egy alapvetően szórakoztató bérgyilkos sztori, valahogy mégsem úgy pörög a film, ahogy kéne. Vagy kéne egyáltalán pörögnie?
Olyan mintha egyszerre akarna Szállító és egy random darálós akciófilm lenni. Hangsúlyt kap a precizitás, a komolyzenét hallgató főhős, majd átvált egy olyanná, ahol a folyamatosan ömlő szart kell takarítania az addig hibát nem vétő bérgyilkosnak.
Fura. Összességében továbbra is csúszik, de van egy de...
HARCBAN ÉLVE: Klasszikus recept, egyenesen Sly tollából. De tényleg... nem lehet mellélőni azzal, ha fogsz egy kőkemény akcióhőst, köré írsz egy 2 mondatos ex-katona/zsaru/titkosügynök/bármi sztorit, aztán hagyod, hogy belekössön az első hülyegyerek, elbasszák a másnaposságát/pihenését/visszavonulását/bármijét, majd kész Isten csapásaként szétszedje a rosszfiúkat.
A Harcban élve egy egyszerű, fordulatmentes móka, és pont ebben rejlik az ereje. Mert amit adnia kell, azt meg is adja.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Egy muvesz volt, hatalmas hiany van a hozza hasonlo rendezokbol. Kepes volt a komoly temakat az abszurd humorral vegyiteni, mikozben olyan szimbolikat epitett a filmjeibe, hogy orakat lehet beszelgetni egy-egy muverol. Tartok is egy maratont.
Neki pedig jo dohanyzast a tulvilagon
Neki pedig jo dohanyzast a tulvilagon
Ah, egy bloff volt az ember, de azert az a Lost highway - Mulholland drive duo nagyon eros. A filmjeit amugy annyira nem csiptem, de a masterclassjai, kulonbozo oktatoanyagai elmenyszamba mentek. Kar erte, nyugodjon bekeben.
Twin Peaks az zsenialis, az eredeti is meg a “folytatas” is. Amugy filmjei nekem se jottek at annyira, de a TP az legendas sorozat.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Elefántember jó volt, a Straight Story-t pedig többen írják, hogy a legkönnyebben fogyasztható filmje. Mondjuk épp ezért kevésbé Lynch-i. Felírtam.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Volt egy stílusa, ami miatt vagy nagyon szerethető, vagy nagyon nem. Twin Peakset imádtam, Mulholland Drive, Kék bársony is zseni, Radírfej nem jött át, a Dűne adaptáció pedig egy nagyon rossz kapcsolat alapanyag és rendező között.
Nagyon hiányoznak a mai filmes felhozatalból a hozzá hasonló egyedi és kreatív figurák.
Nagyon hiányoznak a mai filmes felhozatalból a hozzá hasonló egyedi és kreatív figurák.
- Remy
- Kapcsolat:
David Lynch has sadly passed away at the age of 78.
Messze nem tartozott a kedvenceim közé. Nem az én stílusom, hiába próbálkoztam több filmjével is. De óriási alakja volt a filmiparnak.
Messze nem tartozott a kedvenceim közé. Nem az én stílusom, hiába próbálkoztam több filmjével is. De óriási alakja volt a filmiparnak.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Kicsit hosszú, és néha furák a hangsúlyai, de elég baszó lett a Nosferatu, nekem nagyon tetszett, abszolút moziban nézendő cucc. Oda lett rakva.
A valosagban ez annyit jelent, hogy mindenki ingyen/nagyon szar penzert dolgozott benne hetekig, es sok helyen kellett lemenni kutyaba. Szomoru, valoban. De Herendi huzonev, ahogy az altala preferalt mufaj is, nem nagy meglepetes hogy sokan nezik. Inkabb az, hogy ket filmet ennyien, ezt tok jo latni, meg ha amugy mjuzikel is az egyik.El Sie7e írta:egyébként előbbi független film, közösségi finanszírozásból készülthalamadrid írta: Futni mentem - 500 248 néző
Hogyan tudnék élni nélküled? - 424 947
Előbbit az első januári hétvégéjén többen látták (67 730), mint a nyitóhétvégén novemberben (63 933).
a hogyan tudnék élni nélküled viszont kapott az NFI-től 700 millió támogatást, ez úgy néz ki a számok alapján jó helyre ment (bár Remy kritikájára azért kiváncsi vagyok, addig nem alszom nyugodtan)
Amugy teljesen mindegy, mert a nezettseg nem aranyos a koltsegvetessel, es ha megneznek triplaennyien, akkor se hozna vissza az arat egy rendes korulmenyek kozott forgatott, hasonlo lepteku film, es csak azota szamit barmennyit a kritikanak a nezettseggel valo dobalozas, miota nem Tarrek osztogatjak egymasnak a penzeket. Akkoriban mindegy volt teljesen, shocking.
Futni mentemet sokan dícsérték már amúgy
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
egyébként előbbi független film, közösségi finanszírozásból készülthalamadrid írta: Futni mentem - 500 248 néző
Előbbit az első januári hétvégéjén többen látták (67 730), mint a nyitóhétvégén novemberben (63 933).
a hogyan tudnék élni nélküled viszont kapott az NFI-től 700 millió támogatást, ez úgy néz ki a számok alapján jó helyre ment (bár Remy kritikájára azért kiváncsi vagyok, addig nem alszom nyugodtan
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jó, az rasszista. Tudjuk mind.Faust írta: De mit akar vele mondani?
Nem rosszindulatu akarok lenni, csak mindjart beirom Vinicius topikjaba, hogy brazil.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Gondoltam, örülünk kicsit két magyar film sikerének. A bejegyzés második fele meg arra utalt, hogy nem kis teljesítmény 7 héttel a bemutató után is túlszárnyalni azt.Faust írta:Es?halamadrid írta: Futni mentem - 500 248 néző
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

De mit akar vele mondani? 
Nem rosszindulatu akarok lenni, csak mindjart beirom Vinicius topikjaba, hogy brazil.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt úgy hívják információ.Remy írta:Faust írta:
Es?![]()
![]()
![]()
Mondjuk tényleg nincs sztori vége.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Faust írta:Es?halamadrid írta: Futni mentem - 500 248 néző
Mondjuk tényleg nincs sztori vége.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots