Ferland Mendy - 23

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Ferland Mendy - 23

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 14., kedd 9:53

Steve írta:
Pad'em írta:

Már leírtam párszor de akkor még egyszer. 27-ig hosszabbítottunk vele, szeptemberben nyilatkozta Ancelotti, hogy aláírta az új szerződést. Csak bejelentve nem volt még hivatalosan.

Katt

Valaki mondjuk még széttépheti.
De miért?!

Ez a minőség, amit bezon ad nincs meg egy Castillasban, vagy egy középszar, de fejlődőképes spanyolban akit a ligában össze lehet kukázni?

Mit tud, Mendy, mi az az extra, hogy RC-k és Marcelok után ő az alap kezdőnk?

Valamit nagyon benézhetek és nem értek ehhez a fotelbúú, de én nem látom az extrát.
Tavalyi szezon után június körül adtuk neki a hosszabbítást, és nyilván az előző szezonját honorálták, ahol kimondottan stabil volt, benne volt a BL győzelemben nyakig. Olvass vissza itt, 5.oldal.

Várhattunk volna a hosszabbítással, csak 30 lesz idén, és elég rapszódikus volt korábban is. Meg kellett volna köszönni neki a szolgálatait most nyáron. Egyértelmű, hogy Ancelotti miatt hosszabbítottunk vele, szereti az olasz és eddig azért használni is tudta.

Ebben a szezonban minden meccsen katasztrofális és semmi hasznát nem vesszük, de azért ne tegyünk úgy mintha ez a múltban is így lett volna.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 14., kedd 9:10

A teljes jobb es bal oldali vedekezesunk halott.

Lehetne barki a bal szelen, ha Vini semmi tamogatast nem nyujt, es kozepen sem szurnek rendesen.

Ugyanez igaz jobbra is, csak kis mertekben forditva, hogy hiaba vedekezik elol Rodrygo vagy Brahim, ha mogotte egy LV van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 14., kedd 9:04

ferni írta: De ti miről beszéltek?

Nyertünk az emberrel 2 Bajnokok Ligáját, mindkettőben óriási szerepe volt.

Egyik legfontosabb változása volt a 22/23as szenvedésnek, hogy kaptunk egy prime Carvajalt és visszatért egy kb 90%os BetonMendy az előző szezonra.

Nem viccelek Mendy ennél is lejjebb volt az első BL cím után és abból kaparta össze magát, egy csoda volt már az is.

Igen, botrány rossz újra, ilyen kilengések nem férnek bele, előre nem jó, de összetehetjük a két kezünket azért a 2 szezonért minimum, mert hatalmas szerepe volt a BL címekben.

Kajak úgy beszélnek itt róla egyesek, mintha sose lett volna jó.

Igen, lehet nem fogja még egyszer összekapni magát, kell helyette más, de túlzás ami megy.

Szerencsétlen idekerült egy RC-Marcelo duó után, esélye nem volt megütni a szintet, viszont kárpótolta ezt hátul bőven és 2 BL cím az 2 BL cím és nem padról, mind a kétszer stabil kezdő volt végig.

Lehet szidni játékosokat, de azért egy kis tiszteletet adjunk legalább azoknak, akik már tettek is valamit az asztalra és ne adjuk úgy elő, mintha mindig is fogalmatlan senkik lettek volna.

Én még mindig tartom ahogy rendbe lesz rakva a hátulja meg a KP is Mendy is fel fog javulni, ekkora kavalkádban és zűrzavarban kijön kb az összes hibája.
Én arról beszélek, hogy ha valaki konstans szar nem kellene hosszabbítani vele..arról beszélek.

Ha meg igen, nem kell csodálkozni, hogy boldog-boldogtalan forgatja a szélen, ami folyamatos lehetőség az ellenfélnek és terhelés az amúgy sem acélos belső védőknek is.

Szép dolog a nosztalgia, de ezt a színvonalat le tudná hozni egy fiatalabb játékos is. Ha ilyet házon belül találnak szuper, ha nem a liga kiscsapatainál biztos lenne megfelelő.

Senkinsem beszél Mendy múltjáról. A jelenről és a jövőről beszélünk(amit egy hosszabbítás jelent).
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2025. január 14., kedd 8:00

A múltból nem lehet megélni. Az hogy mit nyertünk vele és mit nem az most a pályán sokat nem jelent. Főleg hogy akkor is annyi volt a lényeg hogy védekezésben beton volt, de támadásban akkor is egy bot volt és az is maradt. Viszont mostmár védekezésben is ugyanaz.

De a legnagyobb gond nem itt van, hanem középen. Ameddig Ancelotti Tchuamenit erőlteti középhátvéd pozicióban addig meg vagyunk ****va.

Én értem, hogy Asencio fiatal és az öreg mindig a tapasztaltabb játékosokat kedveli, de mostmár igazán láthatná, hogy ez nem működik.

Persze a vezetőség is baszik bele, mondtam előre, hogy nem fognak senkit hozni januárban, pedig ég a ház rendesen, de semmi gond, ők alszanak nyugodtan, Calafat kirándulgat délamerikába, hátha meg tud venni megint egy középszer brazil középpályást jó drágán..hülyéknek kell csak védő..

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 14., kedd 6:48

ferni írta: De ti miről beszéltek?

Egyik legfontosabb változása volt a 22/23as szenvedésnek, hogy kaptunk egy prime Carvajalt és visszatért egy kb 90%os BetonMendy az előző szezonra.

Nem viccelek Mendy ennél is lejjebb volt az első BL cím után és abból kaparta össze magát, egy csoda volt már az is.

Igen, botrány rossz újra, ilyen kilengések nem férnek bele, előre nem jó, de összetehetjük a két kezünket azért a 2 szezonért minimum, mert hatalmas szerepe volt a BL címekben.

Igen, lehet nem fogja még egyszer összekapni magát, kell helyette más, de túlzás ami megy.

Szerencsétlen idekerült egy RC-Marcelo duó után, esélye nem volt megütni a szintet, viszont kárpótolta ezt hátul bőven és 2 BL cím az 2 BL cím és nem padról, mind a kétszer stabil kezdő volt végig.

Lehet szidni játékosokat, de azért egy kis tiszteletet adjunk legalább azoknak, akik már tettek is valamit az asztalra és ne adjuk úgy elő, mintha mindig is fogalmatlan senkik lettek volna.

Én még mindig tartom ahogy rendbe lesz rakva a hátulja meg a KP is Mendy is fel fog javulni, ekkora kavalkádban és zűrzavarban kijön kb az összes hibája.
Van igazság, abban amit írsz. Előzőleg is azt írtam, hogy köszönet neki mindenért. A baj tényleg az, amit ott is írtam, hogy egy Real Madrid nem engedheti meg magának, hogy valaki ilyen hosszan mélyen legyen. Van 2-3 meccs, amikor nem úgy megy az embernek ez tény, de ne egy fél szezon legyen már az, amikor végig maga alatt van és sokszor rajta mennek el a dolgok, róla kapjuk a gólokat. Mondjuk az a durva, hogy ő a kisebbik bajunk, mert a másik oldalon Lucas Vazquez van - akinek szintén köszönet a szép dolgokért -, róla még több csorog be és minden valamire való ellenfél tudja, hogy őt kell megforgatni. Nem hiába nem sikerült eddig nagy csapatot vernünk idén... Ha a védelem ennyire gyenge, akkor a jövőben sem fog ez változni.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 14., kedd 1:51

De ti miről beszéltek?

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Kroos

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 14., kedd 1:00

Pad'em írta:
R. Carlos írta:

A Transfermarkt és az eredmények szerint is 2025.06.30-ig van szerződése. Szerencsére.
Már leírtam párszor de akkor még egyszer. 27-ig hosszabbítottunk vele, szeptemberben nyilatkozta Ancelotti, hogy aláírta az új szerződést. Csak bejelentve nem volt még hivatalosan.

Katt

De miért?!

Ez a minőség, amit bezon ad nincs meg egy Castillasban, vagy egy középszar, de fejlődőképes spanyolban akit a ligában össze lehet kukázni?

Mit tud, Mendy, mi az az extra, hogy RC-k és Marcelok után ő az alap kezdőnk?

Valamit nagyon benézhetek és nem értek ehhez a fotelbúú, de én nem látom az extrát.
“Mi jobban szerettük a labdát, mint a pénzt.” - Puskás Ferenc

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. január 13., hétfő 23:28

ne már
évek óta látszik, hogy idegen test Mendy
a játékától függetlenül kb semmiben nem illik ide :roll:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 13., hétfő 21:26

Inkabb ugy fogalmaznek hogy amikor minden bejon, mindenki top akkor nem jon ki h Mendy mennyire nem ez a szint. Tipikusan az akit a tesi oran utolsonak visznek a csapatba mert nem maradt mas, de ha jot akarnak maguknak akkor neki nem passzolnak

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 13., hétfő 19:09

Tökéletes láncszem mikor egybe a csapat, ezt már 2 szezonban is láthattuk tőle, de mikor szét van esve minden is, ő rajta látszik legelsőnek.

Bőven túlteljesítette már azt amiért idehoztuk, szimplán hiba volt nekivágni a szezonnak helyettesítés nélkül, mert Franról tudta mindenki nem kezdő szint.

Tiktok videó pedig vicces, tényleg nem rossz az a jobbos, teljesen érthetetlen hogy tud ennyire suta lenni sokszor.

Even Zinedine Zidane admitted that Mendy can hit the ball harder with his 'weaker' right foot, and he has filled in at right-back under the coach already.

:kalapos:
Meg is van a jobbhátvédünk :kalapos:

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. január 13., hétfő 18:25

https://www.tiktok.com/@freekickvids/vi ... 9326815510

Ez az ember hogyan juthatott el ilyen szintig amikor egy normalis lovest nem tud leadni? Ertem, hogy vedekezesben stabil (max fel szezonokra) neha, de hogy profi Real Madrid jatekos letere egy egeszsegeset nem tud a labdaba rugni es egy ertelmes beadassal nem tud szolgalni az egeszen durva. Madridban kicsit osszetettebb kepessegu jatekosokra kene helyezni a hangsulyt. Mondjuk most mar legalabb vedekezni sem tud.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 13., hétfő 18:08

RaúlCF írta: El kell engedni örökre. Mindegy ki az edző mindegy jön-e Davies. Ha nem is jön Davies akkor is Miguel vissza és kész.
Ha jon ha nem jon Miguelt 8 ert akkor is visszahozod, legrosszabb esetben is 30 ert eladhatjuk. En viszont adnek neki egy evet, a kanadait hagynam, Miguel is jol tud tamadast segiteni. Tamadoknal meg nem a szelsokkel van baj. Van eselyunk egy sajatnevelesu spanyolt betenni a csapatba, ha ezzel sem elunk akkor baj van.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 13., hétfő 13:47

El kell engedni örökre. Mindegy ki az edző mindegy jön-e Davies. Ha nem is jön Davies akkor is Miguel vissza és kész.

R. Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 13., hétfő 13:00

Pad'em írta:
R. Carlos írta:

A Transfermarkt és az eredmények szerint is 2025.06.30-ig van szerződése. Szerencsére.

Katt

Én erről lemaradtam, illetve nem láttam a csapat hivatalos posztját sem erről. Ha így van, akkor meg kell próbálni eladni nyáron. Daviesért küzdeni kell. Fran García vagy Miguel Guti lehet a párja. A francia viszont menjen most már, nagyon le van eresztve és ezt nem engedheti meg ilyen hosszú ideig sem ő, sem a csapat magának. Köszönet mindenért, de ez a sztori ennyi volt.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 13., hétfő 7:59

R. Carlos írta:
gutihaz14 írta: biztos hosszabbitottunk vele? :kalapos:

Katt

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 13., hétfő 7:51

Toti írta: ezen a legmagasabb szinten ennyire hülye nem lehet valaki? hát mit csinált a 4. gólnál? nem oszt, nem szoroz, de ezt mivel lehet magyarázni?
Az a baj, annyira szar az egész meg szét vagyunk csúszva, hogy folyamat egyénekre jön ki minden és itt meg kijönnek még jobban Mendy hiányosságai.

Rendbe lenne a csapat, lenne egy rendszer stabil védekezéssel Mendy fejlődne, de amit most csinálunk abban felesleges használni, inkább Fran.

Én a csapat jobboldala miatt sokkal inkább aggódok, de ha Carlo felrakja azokat a játékosokat akiket kéne sztem a baloldal is javulna.

Carlo megint a jelenlegi legszarabb opciót használja a Fran-Mendy-Cama hármasból és ez az ijesztő inkább...

R. Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 13., hétfő 7:46

gutihaz14 írta: biztos hosszabbitottunk vele? :kalapos:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2025. január 13., hétfő 7:39

ezen a legmagasabb szinten ennyire hülye nem lehet valaki? hát mit csinált a 4. gólnál? nem oszt, nem szoroz, de ezt mivel lehet magyarázni?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. január 12., vasárnap 22:21

biztos hosszabbitottunk vele? :kalapos:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2025. január 12., vasárnap 22:20

Úgy vagyok lassan vele, hogy tényleg bárkit, csak őt ne lássam hátul, olyan vesszőfutás ez már.
Fran nagyjából formába lendült, és legalább nem csak az alibi hátrapassz ment, mint itt, sokkal gyorsabb is mint a beton volt bármikor is, aztán természetesen mehetett a padra, ahogyan Asencio is. Érthetetlen. :shutup:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Vissza: