DragonForce - Inhuman Rampage
Hmm, ez érdekes volt. Még a Poets Of The Fall-album meghallgatása előtt random belehallgattam, és enyhén szólva sem nyerte el a tetszésemet, kb. másfél órája viszont rávettem magam végre, elkezdtem, és meglepődtem, mert valamiért egészen bejött az elején, annak ellenére, hogy mindig azt hittem, hogy utálom ezt a műfajt.

Aztán viszont kicsit sok lett már a zúzásból, nagyjából a negyedik számtól már erősen azt éreztem, hogy jó lenne, ha minél hamarabb vége lenne.

Az a részleg nem jött be, viszont a végén a Trail Of Broken Hearts nagyon el lett találva, szerintem messze a legjobb szám az albumról.
Nem valószínű, hogy a közeljövőben még egyszer meg fogom hallgatni, de azért, mert pozitív csalódás volt az album összességében, illetve az utolsó dal miatt kap egy olyat, hogy
6/10
Először ötfelet akartam adni, de aztán láttam, hogy a Three Days Grace-re is annyit adtam, és annál ez jobban bejött, ezért a hat.
Summa summarum, meglepően jó volt a kör ahhoz képest, amit éreztem, amikor megláttam az ajánlást.
Na, most meg megyek és meghallgatom még egyszer a Trail Of Broken Hearts című remekművet.