Aurélien Tchouaméni - 14

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Aurélien Tchouaméni - 14

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 13., hétfő 21:57

istimester írta:
Steve írta:

:lol: :lol: :lol:

Druszám, ez most honnan, hogy?! :D

Ez már-már Hehe Vallejo szintű elemzése volt. :kalapos:

Imádom ezt a fórumot a lélekből feltörő kommentek miatt.

Btw elég keményen tolhatták, ha lila lett a fuga. :kalapos:
https://www.leamingtonfc.co.uk/index.ph ... Itemid=355
Remegő kézzel kattintottam a linkre, majdnem a elejtettem a mobilt..

Reméltem, hogy nem lila fugák jönnek. :wtf:

Ha Ziro küldte volna a tegnapi, segsszőr átültetős sztorijai után, akkor tuti nem nyitom meg. :lol:

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2025. január 13., hétfő 21:52

Steve írta:
istimester írta: Tes, Bellingham apja igazi klasszikus hófehér szigetlakó, aki három perc után vörösre ég a 20 fokos napsütésben. Csak szerette a fekete csempét lila/rózsasźin fugával :mrgreen:

https://www.leamingtonfc.co.uk/index.ph ... Itemid=355

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 13., hétfő 21:40

istimester írta:
BLevi96 írta: Realból?
Bellingham ő abszolút top, teljesítmény, akarat és viselkedés. Ő a legvállalhatobb arc minden téren!
Tes, Bellingham apja igazi klasszikus hófehér szigetlakó, aki három perc után vörösre ég a 20 fokos napsütésben. Csak szerette a fekete csempét lila/rózsasźin fugával :mrgreen:

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2025. január 13., hétfő 21:38

BLevi96 írta: Realból?
Bellingham ő abszolút top, teljesítmény, akarat és viselkedés. Ő a legvállalhatobb arc minden téren!
Tes, Bellingham apja igazi klasszikus hófehér szigetlakó, aki három perc után vörösre ég a 20 fokos napsütésben. Csak szerette a fekete csempét lila/rózsasźin fugával :mrgreen:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. január 13., hétfő 21:04

BLevi96 írta: Realból? :lol:
Belingham, Mbappé nem (full) néger (valami keverékek) nem ér :mrgreen:

a többiek szerintem nem kellenek :hmmm:

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 13., hétfő 20:43

dzsi91 írta:
_Bushido_ írta: Valencia fan haverom is ezt kérdezgette korábban, hogy tudunk azonosulni ezzel a sok négerrel?!
Nem lep meg :mrgreen:
A Valencia fan havert meg kellene kérdezni, hogy ő hogy tud azonosulni a Valenciával? :kalapos:

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 13., hétfő 20:18

Jim írta:
BLevi96 írta: Nem a bőrszíne miatt rossz a teljesítménye, nem lehet minden feketét egy kalap alá venni ez alapján.
Rüdiger is a legjobb CB évek óta, kettyós de őt így szeretjük
mondj még példát rajta kívül :D

ő tényleg jófej, madridistává vált szerintem, Asencioval is mit művel mindig :D
példa értékű :agree:
Realból? :lol:

Mbappe, Camavinga, Rodrygo, Alaba, nekik inkább a teljesítményük hullámzó.
Mendy, Militao ők már kiégtek, utobbinak a teste se bírja már.
Vinicius pedig a szar és a döntőket eldöntő world class között pattog, mellete cérnából vannak az idegei, ami bármikor elpattanhat :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. január 13., hétfő 20:03

Rüdiger szórakoztató de amúgy full bolond.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. január 13., hétfő 19:57

BLevi96 írta: Nem a bőrszíne miatt rossz a teljesítménye, nem lehet minden feketét egy kalap alá venni ez alapján.
Rüdiger is a legjobb CB évek óta, kettyós de őt így szeretjük
mondj még példát rajta kívül :D

ő tényleg jófej, madridistává vált szerintem, Asencioval is mit művel mindig :D
példa értékű :agree:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. január 13., hétfő 19:48

_Bushido_ írta: Valencia fan haverom is ezt kérdezgette korábban, hogy tudunk azonosulni ezzel a sok négerrel?!
Nem lep meg :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. január 13., hétfő 19:48

Nem a bőrszíne miatt rossz a teljesítménye, nem lehet minden feketét egy kalap alá venni ez alapján.
Rüdiger is a legjobb CB évek óta, kettyós de őt így szeretjük.
Csucsira mikor ide került már írták páran hogy most megkaptuk a saját Pogbánkat, már akkor is sokat lazsált, el volt kényelmesedve és ez máig nem változott. Vannak jó meccsei, nagy pillanatai, de kinek nincsenek..

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. január 13., hétfő 19:20

Realista24 írta:
Faust írta:

Johet a warn, de nekem nagyon elegem van mar ebbol a kocogo, vigyorgo/balhezo lusta neger kontingensbol. Ez nem rasszizmus, hanem teny, Rudiger az egyetlen, aki nalam erinthetetlen. O is hibazott tegnap nagyokat, de egyreszt csapagyasra van hajtva, masreszt egyedul van, harmadreszt o mindig, mindig odateszi magat. De ez a Tchouameni/Mendy/Rodrygo vonal a lassan politikussa avanzsalo Viniciussal teljesen kikeszit. Persze nem ok teszik sajat magukat a kezdobe, itt is a fejetol buzlik a hal. Itt mar nem eleg felvonni a szemoldokot.
Nincs ebben semmi rasszizmus. A tendencia evek ota megfigyelheto, es a tobbseg meg is irta/tudja/realizalta. Ahogy kimentek a feherek vagy feherebbek, ugy ment ki az alazat, a madridizmus es az esz a csapatbol.

Nyilvan fura ezt irni, mert nem Ramos volt a legelesebb kes a fiokban, viszont nem tudott volna ugy vedekezni, ahogy esz nelkul.

CR elvitte a mentality-t, helyette itt van Vinicius mentalityje :lol: Modric kioregedett, Carvajal kiesett, Kroos elment, Karim sincs mar.

Kik vannak helyettuk? Wannabe pozer hulyegyerekek, olyan fizetesekert, amikert az elobb felsoroltak eveket kuzdottek.

A Real Madridot, mint klubot imadom, ezt a keretet nem nagyon tudom sajnos, de volt mar ilyen, meg lesz is ilyen, magasan a lec.
sajnos ez van. Valencia fan haverom is ezt kérdezgette korábban, hogy tudunk azonosulni ezzel a sok négerrel?! A fehér mez, a fehér balett. Bár volt itt sok brazil is, RC, R9, aztán Marcelo, Baptista, Robinho, de ők minőségiek voltak. Elenben a mostaniak ideig oráig bírják csak a teljesítményt leadni. Bellingham talán kivétel. Ott van ész is. Ahgy írták rá kell menni, őt kéne kitenni a kirakatba, nem Vini féléket.

Tchuamenit el kéne adni. valahogy.
Állítólag angliából van / lenne érte jelentkező. Nyáron lépni kell!

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 13., hétfő 18:18

wZoLee7 írta: Ertem amit irsz, de ott tartunk hogy a kp n keves. Osszjatekben, tamadasepitesben, labdakihozatalban pont olyan hatekony mint Khedira volt. Jol fejel es ha eltalalja jol lo. Vannak meccsek amikor remekul vedekezik. Osszessegeben viszont tobb a rossz vagy semmilyen meccse.
Bekerult a vedelembe, felig kenyszerbol, felig mert hatha ott megragad. Keves. Nem helyezkedik jol, lemarad az embererol. Van jobb opcionk oda. Habjonne egy jo ajanlat egy percig sem gondolkodnek.
Ezért mondom ha szar el kell adni. De 80 millió volt az ember és tuti jön egy új edző akinél lehet visszatér a 80 milliós emberhez. Carlo alatt elsőre meg Benitez alatt Case semmi volt. Jött ZZ és hirtelen CKM best evör lett. De ha frissebb kell ott van Gravenberch. Klopp alatt totál flop most Slot alatt meg egy másik poszton a liga egyik legjobbja. Nem ez lenne az első eset amikor egy játékos és edző nem passzol. El is lehet adni de lehet az új edzőnek meg pont kapóra jön. Ki kell próbálni de a helyén. Mindenki odáig van Xabiért na nála 2 ilyen ember van középen csak gyengébbek. Carlonál nem működik lehet másnál igen. Ha meg Isco szindróma, hogy senkinél se megy akkor, hogy az NSYNCet idézzem bye bye bye.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 13., hétfő 18:12

RaúlCF írta: Ha szar el kell adni. Én összesen annyit várnék vele, hogy más edzőnél hogy működne. Megint röpködnek a hangzatos dolgok közben elég visszaolvasni Case topicját. Nem pont ezek a vélemények szállingóztak ott. Vagy felejtenek az emberek vagy kétszínűek. Carlo alatt nem jó. Lehet ZZ vagy Xabi alatt meg nr.1 lesz.
Ertem amit irsz, de ott tartunk hogy a kp n keves. Osszjatekben, tamadasepitesben, labdakihozatalban pont olyan hatekony mint Khedira volt. Jol fejel es ha eltalalja jol lo. Vannak meccsek amikor remekul vedekezik. Osszessegeben viszont tobb a rossz vagy semmilyen meccse.
Bekerult a vedelembe, felig kenyszerbol, felig mert hatha ott megragad. Keves. Nem helyezkedik jol, lemarad az embererol. Van jobb opcionk oda. Habjonne egy jo ajanlat egy percig sem gondolkodnek.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 13., hétfő 13:46

Ha szar el kell adni. Én összesen annyit várnék vele, hogy más edzőnél hogy működne. Megint röpködnek a hangzatos dolgok közben elég visszaolvasni Case topicját. Nem pont ezek a vélemények szállingóztak ott. Vagy felejtenek az emberek vagy kétszínűek. Carlo alatt nem jó. Lehet ZZ vagy Xabi alatt meg nr.1 lesz.

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 13., hétfő 12:43

Íródnak itt a tökéletesen megfogalmazott elemzések a szituációra.

Amit én felfogni nem bírok, hogy ezt Carlo és a fia, hogyan nem látják?

Miért építenek továbbra is arra, hogy Tcho belső védő, mikor mi a tv-n át látjuk, higy mire megfordul már gólt kapunk, lemarad, nem követi aggyal az eseményeket, pontrúgásoknál nem fog embert..életveszély.

Carlo fia ott tv-zik egész meccsen, akkor miért nem látja ezt? Ennyire magacsul ragadzkodnak az általuk kitalált nagy megoldáshoz, hogy a franciából belső védőt faragnak?

Hogy lehet ezt engedni, hogy ezért meccsek menjenek el, egy ekkora csapatnál?

Lassan Maguire-ManU sztori ez az egész, csak nem annyira bohózat, Benny Hill Show szerűen tálalva, mint az angol esetében.

Komolyan nem értem, hogyan lehetséges ez? Akkor próbálkozzanak mással, ott van Asencio, vagy lehet igazolni..de a rosszat, hogyan lehet elfogadni?

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. január 13., hétfő 12:41

1madridista írta:
kiserik írta: Hagyjátok már ezzel az emberrel. Nem ad el labdát, mert nem vállal semmit. Labdakihozataloknál elbújik, ha véletlenül megkapja a labdát, akkor még visszaadja a védőknek. Védekezésben meg ha nem pont belevezetik a labdát, akkor végignézi, hogy 1 méterre elfutnak mellette. Lassú, lomha, tohonya. Mától nálam nem Thouameni, hanem Tutyimutyi.
case meg elbol eladta majd megint visszaszerezte megint eladta

elottem van a bl kozvetites ahogy a sajat eladott labdajaert harcol folyton.

azon a poszton szerintem sokat er ha valaki nem vallal felesleges kockazatot, nagyon szerettem caset azert ahogy rombolt, de labdaval veszelyes volt a kapunkra...
Hát szerintem meg Case köröket ver erre a Tchouamenire.
Rajta legalább láttad a küzdést, csúszott mászott és sokkal harciasabb volt, mint a francia bármikor. Sokkal karakteresebb játékos volt a pályán, Tchou egy sótlan semmilyen focista. A nem vállal kockázatot és a megjátszhatatlanság miatt nem hibázás között pedig van különbség.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. január 13., hétfő 12:35

A hibái ellenére Casemironak az erőssége a harciasság volt és hogy tudta milyen címer van a mezen.

Kanyarban nincs hozzá ez a gyerek és nem is lesz, hagyjuk már.

1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 13., hétfő 12:25

kiserik írta: Hagyjátok már ezzel az emberrel. Nem ad el labdát, mert nem vállal semmit. Labdakihozataloknál elbújik, ha véletlenül megkapja a labdát, akkor még visszaadja a védőknek. Védekezésben meg ha nem pont belevezetik a labdát, akkor végignézi, hogy 1 méterre elfutnak mellette. Lassú, lomha, tohonya. Mától nálam nem Thouameni, hanem Tutyimutyi.
case meg elbol eladta majd megint visszaszerezte megint eladta

elottem van a bl kozvetites ahogy a sajat eladott labdajaert harcol folyton.

azon a poszton szerintem sokat er ha valaki nem vallal felesleges kockazatot, nagyon szerettem caset azert ahogy rombolt, de labdaval veszelyes volt a kapunkra...

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 13., hétfő 12:05

Hagyjátok már ezzel az emberrel. Nem ad el labdát, mert nem vállal semmit. Labdakihozataloknál elbújik, ha véletlenül megkapja a labdát, akkor még visszaadja a védőknek. Védekezésben meg ha nem pont belevezetik a labdát, akkor végignézi, hogy 1 méterre elfutnak mellette. Lassú, lomha, tohonya. Mától nálam nem Thouameni, hanem Tutyimutyi.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Vissza: