Aurélien Tchouaméni - 14

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
1madridista
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Aurélien Tchouaméni - 14

HozzászólásSzerző: 1madridista » 2025. január 13., hétfő 12:00

Camavinga meg átcselez
azt lattuk... rekord szamu labdaeladast tud produkalni ha nincs jo napja, tegnap o is gyaszos volt maradjunk annyiban...

vkpn nem rossz tchoua csak kell melle valaki aki az elorejatekot szervezi, mert arra tenyleg lassu...

viszont nagyon keves labdat ad el kozeppalyan es ez sem utolso szempont...

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2025. január 13., hétfő 9:50

Engem már a szezon elején felbaszott, mikor 6-os poszton játszott és annyira alibi volt hogy szavak nincsenek rá. Labdakihozatalnál konkrétan bújkált a támadó mögött, nehogy hozzá lehessen passzolni. Persze ha ez valami taktikai instrukció, mint anno khedira öngyilkos akciói, akkor nem szóltam. :mrgreen:

Valverde legalább leszegett fejjel átfut a kp-n, Camavinga meg átcselez, persze ezek hát nem a leghatékonyabb és legbiztonságosabb labdakihozatali módok, de hát ugye nem mindenki Kroos vagy Modric, meghát ugye minek erre taktika. :lol:

Nem ő a fő gond, de igazából szimbólikus a helyzete, egyrészt az egyik poszton van jobb alternatíva amit mindenki lát csak az edző meg a fia nem, másrészt a kp-n meg zéró felelősségvállalás, csak a léha alibizés.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 13., hétfő 9:49

Faust írta:
kiserik írta: Totálisan kész az ember. Valami nagyon félrement nála. 80 milliért vettük. Eleinte még én is úgy gondoltam, hogy ha a kp-n nem is használható, mert nem használható, lassú, körülményes, bújkál, stb, akkor talán védőben jó lesz. Tévedtem.

Én azt látom, hogy nem a tudással van a baj, hanem hozzáállással. Tötyög, lötyög, de mikor lecserélik meg van sértődve. Nálam mehet zongorázni.
Johet a warn, de nekem nagyon elegem van mar ebbol a kocogo, vigyorgo/balhezo lusta neger kontingensbol. Ez nem rasszizmus, hanem teny, Rudiger az egyetlen, aki nalam erinthetetlen. O is hibazott tegnap nagyokat, de egyreszt csapagyasra van hajtva, masreszt egyedul van, harmadreszt o mindig, mindig odateszi magat. De ez a Tchouameni/Mendy/Rodrygo vonal a lassan politikussa avanzsalo Viniciussal teljesen kikeszit. Persze nem ok teszik sajat magukat a kezdobe, itt is a fejetol buzlik a hal. Itt mar nem eleg felvonni a szemoldokot.
Nincs ebben semmi rasszizmus. A tendencia evek ota megfigyelheto, es a tobbseg meg is irta/tudja/realizalta. Ahogy kimentek a feherek vagy feherebbek, ugy ment ki az alazat, a madridizmus es az esz a csapatbol.

Nyilvan fura ezt irni, mert nem Ramos volt a legelesebb kes a fiokban, viszont nem tudott volna ugy vedekezni, ahogy esz nelkul.

CR elvitte a mentality-t, helyette itt van Vinicius mentalityje :lol: Modric kioregedett, Carvajal kiesett, Kroos elment, Karim sincs mar.

Kik vannak helyettuk? Wannabe pozer hulyegyerekek, olyan fizetesekert, amikert az elobb felsoroltak eveket kuzdottek.

A Real Madridot, mint klubot imadom, ezt a keretet nem nagyon tudom sajnos, de volt mar ilyen, meg lesz is ilyen, magasan a lec.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. január 13., hétfő 9:44

Hatalmas stabilitast ad posztidegen helyen az o meccs rutinja az asenciohoz kepest. Latszik rajta hogy sok nagy csatat megelt mar, teljesen jo otlet volt a kezdobe nevezni annak ellenere hogy 3 napja lekellett cserelni elovigyazatossagbol.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. január 13., hétfő 9:43

Kicsit divat lett szidni, de kpn tud hozni elfogadható teljesítményt, megtette idén is. Azon a poszton minden játékosunk teljesítménye hullámzó volt mióta világ a világ, ez ilyen. Casemiro, de még Makelele sem tudott minden meccsen uralkodni, mert ez szerkezettől is függ nem csak képességtől.

Védőnek viszont teljesen alkalmatlan.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. január 13., hétfő 9:40

hanem bedobni meg egy ragot.
es minden jo lesz, meg van oldva :lol:
thereisonly1ronaldo

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2025. január 13., hétfő 9:33

kiserik írta: Totálisan kész az ember. Valami nagyon félrement nála. 80 milliért vettük. Eleinte még én is úgy gondoltam, hogy ha a kp-n nem is használható, mert nem használható, lassú, körülményes, bújkál, stb, akkor talán védőben jó lesz. Tévedtem.

Én azt látom, hogy nem a tudással van a baj, hanem hozzáállással. Tötyög, lötyög, de mikor lecserélik meg van sértődve. Nálam mehet zongorázni.
Johet a warn, de nekem nagyon elegem van mar ebbol a kocogo, vigyorgo/balhezo lusta neger kontingensbol. Ez nem rasszizmus, hanem teny, Rudiger az egyetlen, aki nalam erinthetetlen. O is hibazott tegnap nagyokat, de egyreszt csapagyasra van hajtva, masreszt egyedul van, harmadreszt o mindig, mindig odateszi magat. De ez a Tchouameni/Mendy/Rodrygo vonal a lassan politikussa avanzsalo Viniciussal teljesen kikeszit. Persze nem ok teszik sajat magukat a kezdobe, itt is a fejetol buzlik a hal. Itt mar nem eleg felvonni a szemoldokot.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. január 13., hétfő 8:33

___Samy___ írta: Az egesz csapat borzaszto volt, de o mar meccsek ota kiemelkedoen fos. Innentol kezdve nalam ideny vegeig irany a pad, nyaron meg mehet. Semmit nem jelent a csapatnak a jelenlete, max negativ iranyban.

Helyette vehetnenk egy melysegi iranyitot.
Van még olyan?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2025. január 13., hétfő 7:44

Nekem már eleinte bajom volt az emberrel. Ez a vigyorgok, lazulok, kocogok mentalitás sosem jött be. Tartottam attól, hogy Rüdiger is ebbe az irányba megy el. Komoly probléma, hogy Mendy és Lucas mellett ő került a kezdőbe védőként. Teljes katasztrófa velük a védelmünk.

Hozzá képest felüdülés lesz, majd az éppen felépülő Alabat látni 1-2 meccsen, de Ancelottinak is fel kell ébrednie és tolnia Asenciot, illetve Camavingát a baloson ebben a szezonban. A vezetőségnek meg azt kell belátnia, hogy MOST kell AZONNAL nekünk egy jobbhátvéd. Nem ér rá nyárig a dolog. Nem középpályások feladata a védelem feltöltése.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 13., hétfő 0:07

Totálisan kész az ember. Valami nagyon félrement nála. 80 milliért vettük. Eleinte még én is úgy gondoltam, hogy ha a kp-n nem is használható, mert nem használható, lassú, körülményes, bújkál, stb, akkor talán védőben jó lesz. Tévedtem.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 12., vasárnap 23:24

Az a vicc az az Asencio hiba se volt fele akkora se, mint a maiból bármelyik, az nagyon túl lett fújva.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. január 12., vasárnap 23:20

Az egesz csapat borzaszto volt, de o mar meccsek ota kiemelkedoen fos. Innentol kezdve nalam ideny vegeig irany a pad, nyaron meg mehet. Semmit nem jelent a csapatnak a jelenlete, max negativ iranyban.

Helyette vehetnenk egy melysegi iranyitot.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2025. január 12., vasárnap 23:17

Meg lett említve, hogy Asencio hibázott egyszer egy nagyot..

Tchouameni csak ma hány brutál nagyot? Úgy hogy ezen kívül totál haszontalanul lődörög. Értelmetlen egy percet is védőként használni.

Akkor hibázzon inkább Asencio, ő legalább hajt, tökös és még fejlődhet..Tchou csak visszafelé fejlődött itt.

A KP-n mutatott szereplése is a kezdeti pár meccshez képest totál letomlott, ráadásul ott van variálási lehetőségünk.

Volt a franciában potenciál, érthető, hogy miért vettük. De ez a fajta lassú, lötyögés ezen a szinten nem fér bele. Kiscsapatok ellen esetleg.
Ha holnaptól begyújtaná a rakétákat és ezerrel küzdene és feljavulna(na ez az amit nem fog megtenni az eddigiek alapján), akkor szuper. Ha ez a teljesítmény marad akkor el lehet adni.

Egy percet nem pazarolnék rá tovább Asencioval szemben, a kupában lehet kezdő, vagy ha valaki sérült.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. január 12., vasárnap 23:07

filatáska írta: Amúgy az ő játékát nézve ódzkodok a Trent dealtől. Szép meg jó, hogy "ingyen" + extrák a passzai, meg majd megoldják egy jó rendszerben hogy visszazárnak mögé, a nap végén az úgy is -1 ember lesz aki totyog és nem hajlandó megszakadni a pályán.
Jogos.
Pláne hogy ezen a két poszton akkor adsz igazából a legtöbbet a csapatnak, ha megszakadsz.
ZIDANE

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. január 12., vasárnap 23:05

Amúgy az ő játékát nézve ódzkodok a Trent dealtől. Szép meg jó, hogy "ingyen" + extrák a passzai, meg majd megoldják egy jó rendszerben hogy visszazárnak mögé, a nap végén az úgy is -1 ember lesz aki totyog és nem hajlandó megszakadni a pályán.

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2025. január 12., vasárnap 23:02

ferni írta: Mindenki tudta világklasszis lehet belőle, teljesen jó deal volt lecserélni Casemirot rá, viszont amit már az elején is láttunk csak nem sikerült kiverdesni belőle, ez pedig ez a Pogba-féle lazázás, flegmázás.

Kb két fokozattal lassabban közlekedik a pályán mint ahogy kéne, pedig tudna többet is.
Nincs itt semmi lazázás, egyszerűen lomha és fejben lassú. Hiába 190cm és csupa izom, ha vagy elkésik, vagy oda se ér. De ami még jobban idegesít, hogyha nála a labda egyszerűen lelassúl a játék, megalszik a tej a szájában. Be kell látni, hogy kevés erre a szintre. Semmit nem fejlődött, mióta itt van, sőt!

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. január 12., vasárnap 22:50

Ancelotti: "Lucas Vazquez and Tchouaméni? I won't talk about any player in particular. We are a team."
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. január 12., vasárnap 22:44

Megnézném ZZ alatt mi lenne vele. Case is ZZ alatt lett ember. Carlo látványosan nem tudja kihasználni. Nyílván nem khv de ma is ordított a kp egy rendes vkp után.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. január 12., vasárnap 22:40

Mindenki tudta világklasszis lehet belőle, teljesen jó deal volt lecserélni Casemirot rá, viszont amit már az elején is láttunk csak nem sikerült kiverdesni belőle, ez pedig ez a Pogba-féle lazázás, flegmázás.

Kb két fokozattal lassabban közlekedik a pályán mint ahogy kéne, pedig tudna többet is.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. január 12., vasárnap 22:29

Flegma, tohonya, csak a kocogás jut róla eszembe.. és nem KH oké, se középen se extra. Nem ütközik, nem passzol kiemelkedően jól, nem gyors és semmilyen tulajdonságát nem használja ki.

Fuera..

Vissza: