HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. január 13., hétfő 8:50
Mi lehet a necessary mesure? Januarban soha nem igazolunk, de a vedelem igy gatya. Alababan szerintem kar bizakodni ennyi kihagyas utan. Ha meg van benne meccs top szinten, az jovore lehet igazan.
Kirugni nem fogjak Ancelottit, annal nagyobb a respektje szerintem.
Legfeljebb az osszeallitasba szolhatnak bele, amit megint ketlek.
Ahogy masik topikban is feljott, teljesen ad hoc az egesz, Kroos kiesesevel teljesen felbomlott a csapatreszek kozotti osszhang, tegnap ezek a folyamatos visszapasszok majd Courtois kibikazasok nagyon rosszul neztek ki. Sem a vedelem a kozeppalyaval, sem a kozeppalya a tamadosorral nincs osszekotve.
Idenre egy megoldast latnek, ha mar oriasi valtozasokra nem is lehet Carloval szamitani: Asencio innentol melyviz, Valverde jobb-bekk, Fran Garcia bal, Ceballos melysegi iranyito, mellette Camavinga es vagy Bellingham (akinek ez szerintem nem fekszik amugy) vagy Tchouameni aki iden bohozat. Elol meg Brahim/Guler Rodrygo helyett, mert nincs aki kepes utolso passzokat adni akkor sem, ha megvan a resbe mozgas. Minosegben nyilvan nem kozeliti meg a tavalyi evet, de jelenleg ebbol lehet fozni, es Ceballos legalabb igyekszik elorefele jatszani es van agya.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)