nem, a kupában pihentet azokkal, akiknek az alapkezdőben kéne lenniükPad'em írta: Kupában vajon megint megy fel az LV Tchou Rüdi Mendy? Szerintem simán felteszi ugyanazt.
ez a fenti 4-es lesz majd a komolyabb meccseken, hál istennek
HozzászólásSzerző: Jim » 2025. január 13., hétfő 16:31
nem, a kupában pihentet azokkal, akiknek az alapkezdőben kéne lenniükPad'em írta: Kupában vajon megint megy fel az LV Tchou Rüdi Mendy? Szerintem simán felteszi ugyanazt.
HozzászólásSzerző: kodo » 2025. január 13., hétfő 15:55
Szerintem van ra eselyt, hogy Alabat beprobalja, akar cserekent.Pad'em írta: Kupában vajon megint megy fel az LV Tchou Rüdi Mendy? Szerintem simán felteszi ugyanazt.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. január 13., hétfő 15:01
Persze hogy felteszi de ez a celta lókuki úgyse kapunk ki.Pad'em írta: Kupában vajon megint megy fel az LV Tchou Rüdi Mendy? Szerintem simán lehet felteszi ugyanazt.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 13., hétfő 15:00
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2025. január 13., hétfő 14:08
Rozsabimbo2019 írta: Az a szomorú tény, hogy Ceballos/Modric nélkül, esélyünk sincs kihozni a labdát,még középcsapatok ellen se. Főleg úgy, ha Mendy a balbunkó.![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. január 13., hétfő 13:34
Igazoljak vagy mit varsz?kiserik írta:Egyetértek, de valljuk be, ez azért nem volt egy nehéz fejtörő. Tutyit, Vinit meg Mendyt lecserélted az alternatíváikra, oszt jónapot, a többi ugyan az maradt, mint amiért Carlo ki van átkozvaKerlon írta: Vini nélkül én abszolút egy ilyet erőltetnék:
LV Asencio Rudi Fran
Güler/Brahim Cama Fede Rodrygo
Belli Mbappe![]()
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. január 13., hétfő 12:52
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2025. január 13., hétfő 12:42
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2025. január 13., hétfő 12:35
HozzászólásSzerző: kiserik » 2025. január 13., hétfő 12:14
Egyetértek, de valljuk be, ez azért nem volt egy nehéz fejtörő. Tutyit, Vinit meg Mendyt lecserélted az alternatíváikra, oszt jónapot, a többi ugyan az maradt, mint amiért Carlo ki van átkozvaKerlon írta: Vini nélkül én abszolút egy ilyet erőltetnék:
LV Asencio Rudi Fran
Belli Mbappe
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. január 13., hétfő 10:20
Ja, a fiatal jobbhatved mehet a reszemrol. A kp tul statikus ezzel a tamadoharmassal szerintem.Pad'em írta:Nálam Las Palmas ellen:Kerlon írta: Vini nélkül én abszolút egy ilyet erőltetnék:
LV Asencio Rudi Fran
Belli Mbappe
Lorenzo Asencio Rüdiger FranG
Valverde Camavinga Ceballos
Brahim Bellingham Mbappé
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. január 13., hétfő 10:04
Ceba középre, Cama a bal szélre és jó. De én Vinicius jelenlétében is ezt használnám, a brazil vagy hajlandó a kp szélén játszani és hajtani, vagy sétálgasson párizs felé, ott szeretik a hozzá hasonlókat. Belinek nem megy az amit játszatni akarnak vele, nem tud egyszerre támadó és kp-s is lenni, márpedig ha választanom kell hogy kire építek, rá vagy Viniciusra akkor nincs kérdés. Bappe meg már most a legjobb támadónknak tűnik, egy orbitális gödörből jött fel. Tegnap ha van elöl még 2 hasonló mentalitással játszó játékos akkor lehet teljesen más a meccs.Kerlon írta: Vini nélkül én abszolút egy ilyet erőltetnék:
LV Asencio Rudi Fran
Belli Mbappe
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. január 13., hétfő 9:58
Nálam Las Palmas ellen:Kerlon írta: Vini nélkül én abszolút egy ilyet erőltetnék:
LV Asencio Rudi Fran
Belli Mbappe
HozzászólásSzerző: J. Dee » 2025. január 13., hétfő 9:53
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. január 13., hétfő 9:44
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. január 13., hétfő 9:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. január 13., hétfő 8:28
HozzászólásSzerző: istimester » 2025. január 12., vasárnap 22:46
Tedd hozzá, hogy állandó létszámhátrányban. Nehéz ezt sine ira et studio értékelni. Konkrétan Bellinghamig - akik elől mozgott - nem volt kifejezetten labdaügyes játékos a csapatban. Mint egy vérbeli Atlético Madrid. Valami egészen elb*szott 4-2-3-1-et láthattunk, nullához közelítő kapcsolattal a vonalak között. Hátul meg teljes katasztrófa. A Vazquez - Csucsu páros helyezkedésből már a 2. percben sima gólt kaphattunk volna, pedig Rapihna ilyen 1.75 körüli "világítótorony". Asencioból lehet nem lesz Sergio Ramos, de ő legalább az alap helyezkedéssel tisztában van hátul.ferni írta:
Ez a Cama-Fede futok fel-le duó meg a legnagyobb találmány mára![]()
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. január 12., vasárnap 22:43
HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. január 12., vasárnap 22:31
+1...gólvonal írta: Edző ide vagy oda, a focit ésszel is játszik. 8 buta jatékossal nem lehet nyerni.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem