Kommentáld a híreket
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Gomez...Benteke--így kell írni?
Torres még csak csak emészthető kategória. Lewa hülye lenne amúgy 2.számú csatárnak jönni. Adebayor jöhetne. Imádott itt lenni,nem? Kérdés,hogy most vállalná-e a másodhegedűs szerepét.

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Továbbra is gondok vannak az olvasással, de segítek.Hát ha ezért Neymár gyerekért kiadunk 90 et a helyszínen tökön döföm magam... Kiadni 1 túl sztárolt brazil gyerekért ennyit aki Európában még semmit nem mutatott a legnagyobb baklövés lenne. Akkor inkább Bale. Az legalább megnyerte ugyan azokat a címeket egyszerre amit annó CR! Ami nem kis dolog Angliában ( ha jól olvastam eddig vele együtt 3 valakinek sikerült). Teszem hozzá azért érte sem adnék 60-70 nél többet, de maradok a 60-nál...
Bale van egy mondatban a 90 millióval, nem Neymar.Tottenham vezetősége 90 millió euróra “árazta” be Balet, és ezt túlzónak tartja.
Neymarral kapcsolatban nincs ár megjelölve.A lap szerint Pérez a héten próbálja kideríteni, hogy milyen úton tudná a brazilok csillagát Madridba csábítani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Realista ez csak 1 boldog rész volt a nagyon-nagyon sok közül amikor sokat köszönhettünk neki. Ezt elvileg nem kéne, hogy neked magyarázzam meg. Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy ő 1 ikon itt, és az is marad! Volt az idén kezdetén pár szar meccse, de nem csak neki hanem az egész csapatnak, amit senki sem vesz figyelembe...
Hát ha ezért Neymár gyerekért kiadunk 90 et a helyszínen tökön döföm magam... Kiadni 1 túl sztárolt brazil gyerekért ennyit aki Európában még semmit nem mutatott a legnagyobb baklövés lenne. Akkor inkább Bale. Az legalább megnyerte ugyan azokat a címeket egyszerre amit annó CR! Ami nem kis dolog Angliában ( ha jól olvastam eddig vele együtt 3 valakinek sikerült). Teszem hozzá azért érte sem adnék 60-70 nél többet, de maradok a 60-nál...

Hát ha ezért Neymár gyerekért kiadunk 90 et a helyszínen tökön döföm magam... Kiadni 1 túl sztárolt brazil gyerekért ennyit aki Európában még semmit nem mutatott a legnagyobb baklövés lenne. Akkor inkább Bale. Az legalább megnyerte ugyan azokat a címeket egyszerre amit annó CR! Ami nem kis dolog Angliában ( ha jól olvastam eddig vele együtt 3 valakinek sikerült). Teszem hozzá azért érte sem adnék 60-70 nél többet, de maradok a 60-nál...
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Azért én nem örülnék, ha csak úgy fizetnénk a Barcának 10 milliókat, mert Neymar és az apukája túl kapzsi volt, és mindenféle előszerződéseket aláfirkantottak Rosellékkel.
Amúgy még mindig szinte teljesen biztosra veszem, hogy a Barcába igazol.
Amúgy még mindig szinte teljesen biztosra veszem, hogy a Barcába igazol.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Látod ez a baj. Te csak azért kiadnál 15-20 milliót, hogy egy tucatjátékos legyen a padon és meglegyünk létszámban.Ki lenne a normális 2. számú csatár, aki nem kerül 15-20-nál nagyobb összegbe?
Ha a középpályát úgy rendbe tennénk, ahogy kell én bizony nekimennék a szezonnak egy Benzema-Morata kettőssel. De ez már csak az én kattanásom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Eleve nem értem miért beszélünk második számú csatár érkezéséről? Olyan jól teljesített idén a két fiú, hogy ne akarjunk eléjük senkit hozni? Nem!Remy írta:Ki lenne a normális 2. számú csatár, aki nem kerül 15-20-nál nagyobb összegbe? Normális csatárokból sincs elárasztva a piac. (ésszerű keretek között)Realista24 írta: Atyaég...a Real Madridról van szó, hála az égnek, hogy Higu elmegy erre ilyen neveket hoznál ide
Higu megy, de Benzema sem érdemli meg a bérelt helyet. Olyan ember kell, aki akár a kezdőben ragadva is megállja a helyét. A listádon viszont csak egy ilyen ember van, aki ráadásul viszonylag könnyen hozható lenne, és szerintem simán van akkora kaliber, mint az agyonsztárolt Cavani.
- Úszómester
- Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR
szememmel biztosanRealista24 írta:Milyen száz millió?hogyha kifizetjük neymarért a 90 et és átvállaljuk a 100 millás tartozást akkor az mennyi?
Van baj, rendesen.
barátok között is csak 10 milla az a 100.Úszómester írta:hogyha kifizetjük neymarért a 90 et és átvállaljuk a 100 millás tartozást akkor az mennyi?
és neymar sem 90 millió hanem bale lett annyira beárazva. persze ha bárki is hisz ezeknek a szennylapoknak.
a lényeg ha hozzuk neymart akkor ki kell fizetni még +10 milliót a katalánoknak. már ha ez a 10 millió valóban létezik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2013. május 8., szerda 14:50-kor.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ki lenne a normális 2. számú csatár, aki nem kerül 15-20-nál nagyobb összegbe? Normális csatárokból sincs elárasztva a piac. (ésszerű keretek között)Realista24 írta: Atyaég...a Real Madridról van szó, hála az égnek, hogy Higu elmegy erre ilyen neveket hoznál ide
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
10 millió, nem 100.Úszómester írta:hogyha kifizetjük neymarért a 90 et és átvállaljuk a 100 millás tartozást akkor az mennyi?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Milyen száz millió?hogyha kifizetjük neymarért a 90 et és átvállaljuk a 100 millás tartozást akkor az mennyi?
Van baj, rendesen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Úszómester
ja vak vagyok bocs 10 milla
bocs mégegyszer

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Úszómester 2013. május 8., szerda 14:46-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
és az mivel jobb ha 90 helyett 190 be kerül egy neymar ?

Látsz valahol 190-et írva? De komolyan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ebből a kvarttetből csak Lewandowski üti meg a szintet. Őt én is elhoznám, Higu árából simán kijönne, és lenne végre még egy ember, aki képes gólt rúgni CR mellett.Remy írta: Én 2. számúnak, Lewa, Gomez, Torres, Benteke 4-esből hoznék valakit. Egyik se lenne olyan hűde drága szerintem. 2. számúnak meg tökéletesek.
- Úszómester
A Punto Pelota szerint Pérez újra harcba száll Neymarért. A Real Madrid elnöke azután döntött így, miután a Tottenham vezetősége 90 millió euróra “árazta” be Balet, és ezt túlzónak tartja. A lap szerint Pérez a héten próbálja kideríteni, hogy milyen úton tudná a brazilok csillagát Madridba csábítani. Amennyiben a Santos a Real Madridnak adná el Neymart, 10 millió eurós büntetést kellene fizetniük a Barcelonának, amit a Real Madrid átvállalna.
és az mivel jobb ha 90 helyett 190 be kerül egy neymar ? sokan csak azért akarják hogy leigazoljuk hogy ne ellenünk játsszon...
2. meg hogy ennyi pénzből már a hiány posztokra a legjobbakat lehetne megvenni
és az mivel jobb ha 90 helyett 190 be kerül egy neymar ? sokan csak azért akarják hogy leigazoljuk hogy ne ellenünk játsszon...
2. meg hogy ennyi pénzből már a hiány posztokra a legjobbakat lehetne megvenni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Atyaég...a Real Madridról van szó, hála az égnek, hogy Higu elmegy erre ilyen neveket hoznál ideÉn 2. számúnak, Lewa, Gomez, Torres, Benteke 4-esből hoznék valakit. Egyik se lenne olyan hűde drága szerintem. 2. számúnak meg tökéletesek.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kondogbiát megvenné a fél fórum, Khedirától meg hajukat tépik...hát megnézném mit csinálnának, ha összejönne a sevillai transzfer (istenments).
Bennem speciel mindig meghal egy darab, amikor ezt a franciát meg a csapatot olvasom egy mondatban.
Bennem speciel mindig meghal egy darab, amikor ezt a franciát meg a csapatot olvasom egy mondatban.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Én 2. számúnak, Lewa, Gomez, Torres, Benteke 4-esből hoznék valakit. Egyik se lenne olyan hűde drága szerintem. 2. számúnak meg tökéletesek.Nzedge írta:Lewa tipikusan az a csatár aki szarja a gólokat...én simán elnézegetném itt.A labdákat nagyon jól tartja meg és mezőnyben sem jön zavarba.nagyobb flop lenne mint Higuaín vala lesz.
Határozottan nem hoznám. egyszerűen nem tetszik a játéka, unszimpatikus a csávó
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Nzedge
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo,Modric,Figo,Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lewa tipikusan az a csatár aki szarja a gólokat...én simán elnézegetném itt.A labdákat nagyon jól tartja meg és mezőnyben sem jön zavarba.nagyobb flop lenne mint Higuaín vala lesz.
Határozottan nem hoznám. egyszerűen nem tetszik a játéka, unszimpatikus a csávó
Az meg egy másik dolog,hogy neked nem szimpatikus...
Kondogbiánál erősen kérdéses az ár, mert nála össze-vissza vannak a játékjogok, elméletileg nem is a Sevillaé ,nem fizettek érte.(legalábbis az edzőjük ezt nyilatkozta)kondogbia 5 sevilla mindig is nagyvonalú volt mikor eladni kellett játékost. sőt még partnerek is voltak és úri emberek. 15 alatt nem lesz kondigbia érzésem szerint.
Egyébként CR szerződésén kívül még egy dolgot kéne sürgősen elintézni: Varane kivásárlási árát szépen meglökni.Azért az a 30 millió nem összeg egy újgazdag csapatnak.Ma is volt egy pletyka, hogy Mourinho vinné magával a Chelseabe, bár nem hinném, hogy van akkora patkány, hogy megpróbálja. Meg talán a francia gyerek is jól elvan itt. De jobb biztosra menni az ilyen ügyekben. (mondjuk a jogászokat is előkapnám, akik ezt hozták össze. 30 millió nem akkora összeg, hogy biztos ne fejlődjön annyit egy 18 éves tehetség.)
Ja, a drágán veszünk, olcsón adunk dolgon meg senki ne csodálkozzon. Ez nem csak ránk jellemző, hanem általában az elitre.